Paparazzi die Britney Spears stalkte, beweert dat ze het hen heeft gevraagd

Inhoudsopgave:

Paparazzi die Britney Spears stalkte, beweert dat ze het hen heeft gevraagd
Paparazzi die Britney Spears stalkte, beweert dat ze het hen heeft gevraagd
Anonim

In het kielzog van FreeBritney zijn alle ogen nog steeds gericht op Britney Spears.

Hoofdspelers in haar conservatoriumdrama blijven in de schijnwerpers: haar vader vecht nog steeds voor controle over haar enorme rijkdom, ze is nog steeds geïsoleerd thuis en maakt vreemde selfies, en iedereen, van vroegere vriendjes tot grote media, begint te maken maakt het goed voor het vuil maken van haar.

Terwijl mensen als Justin Timberlake en Diane Sawyer zich moeten verontschuldigen, is de kritiek verschoven naar een andere schuldige: de paparrazzi die Britney opjaagde tot ze instortte.

Zij zijn de mensen achter enkele van Britneys meest carrièreschadelijke foto's. Weet je nog dat ze op blote voeten liep in een openbare badkamer? En toen ze reed met een kind op haar schoot? Die beelden waren zowel het bewijs voor EN de redenering achter haar ontrafelende geestelijke gezondheid. Dit is hoe de paparazzi hun acties rechtvaardigen.

Ze zeggen dat ze erbij betrokken was

In een interview met Insider vertellen enkele paps die hun carrière op Britney Spears bliezen nu hun kant van het verhaal. Ze zeggen dat ze niet zo'n slachtoffer is als dat document 'Framing Britney Spears' suggereert.

"Britney was net zo betrokken bij wanneer en hoe ze werd gezien", vertelde Meg Handler aan Insider. (Ze werkte bij de fotobalie voor The Star in de hoogtijdagen van Britney eind jaren '00.) "Die fotografen werden gebeld. Meestal belden haar mensen. 'Britney zal hier zijn.' 'Britney zal er zijn.' Zo werkte het."

Was het haar of haar begeleiders?

Zou Britney er echt om vragen om opgejaagd te worden? Als haar management de paparazzi belde, en ze had een gespannen relatie met dat management, dan is het moeilijk te geloven dat iemand handelde in opdracht van Britney.

Managers die paps bellen is een systeem dat al tientallen jaren bestaat en momenteel door iedereen wordt gebruikt, van de Kardashians (volgens hun voormalige lijfwacht) tot Taylor Swift, die volgens fans paparazzi heeft getipt over waar ze haar kunnen herkennen dates met Harry Styles en Tom Hiddleston.

"Als iemand zich vermaakt, dan werkt het systeem", zei paparazzo Rick Mendoza uit LA - maar jaren van kapotte camera's en beschadigde carrières zoals die van Britney zouden het tegendeel kunnen bewijzen.

De paps geven toe dat ze beroemdheden niet goed behandelen

Een paar fotografen die hun mening gaven, realiseerden zich hun fouten. Verantwoordelijkheid nemen is een ander verhaal.

"Sommige fotografen zijn goed en sommige zijn slecht. En sommigen van ons waren geen goede mensen", vertelde paparazzo Giles Harrison aan Insider toen hij het over Britney had. "Je had net zo goed rood vlees naar een haai kunnen gooien."

"Ik doe mee voor het geld en de geschiedenis", zei Rick Mendoza (hierboven afgebeeld), die Harrisons punt bewijst. "Denk je dat het me een f-k kan schelen dat iemand aan de verkeerde kant van het bed opstaat, en ze willen niet dat hun foto wordt genomen? Ik geef er geen reet om."

Aanbevolen: