Een update over Elizabeth Chambers sinds het Armie Hammer-schandaal

Inhoudsopgave:

Een update over Elizabeth Chambers sinds het Armie Hammer-schandaal
Een update over Elizabeth Chambers sinds het Armie Hammer-schandaal
Anonim

Elizabeth Chambers is slechts een van de vele vrouwen die dachten dat ze hun man echt kenden en misschien helemaal niet. Nadat op Twitter schokkend nieuws de ronde deed over de vermeende aanranding van haar man, stopte ze met sociale media na haar lange post op 1 februari met haar bijschriften waarin stond: Ik steun elk slachtoffer van aanranding of misbruik en dring er bij iedereen op aan die deze pijn heeft ervaren zoek de hulp die zij of hij nodig heeft om te genezen.”

Ze postte pas meer dan een maand later iets anders en kondigde een sprong in haar carrière als oprichter en CEO van Bird Bakery aan. Na meer dan een jaar van het schandaal van haar ex-man, vroegen veel fans zich af hoe het vandaag met de nu alleenstaande ondernemer gaat. In een artikel van US Magazine plaatste de eigenaar van Bird Baker op 7 maart een sticker met een vraag op haar Instagram-verhaal met de tekst "(respectievelijk) ask me something before I binge The One & then join them". De fans grepen meteen de kans om te vragen waarom de alleenstaande moeder de laatste tijd nogal op Instagram was, en voegden eraan toe dat fans haar dagelijkse dosis EC-content misten.

Chambers antwoordde: "Focus op genezing, mijn schatjes en werk", met een foto van haarzelf die een hartvormig kristal vasthoudt. Ze voegde eraan toe dat ze veel heeft dat ze wilde delen, maar dat ze niet het gevoel had dat dit het juiste moment was. Nu vragen we ons af hoe haar leven is geweest na meer dan een jaar van haar scheiding met Armie Hammer.

7 Het Armie Hammer-schandaal

Het is meer dan een jaar geleden dat een van de meest sinistere schandalen op sociale media plaatsvond. Het nieuws over de aanranding van Armie Hammer circuleerde rond januari 2020 op Twitter. Armie en Elizabeth waren al meer dan tien jaar samen toen Elizabeth het schokkende nieuws hoorde. Niet alleen dat haar ex-man haar vanaf 2016 bedroog, maar hij heeft meerdere vrouwen seksueel misbruikt die dezelfde gevoelens delen over Hammers grafische seksuele fantasieën.

De aantijgingen werden echter voortdurend ontkend door Hammer, hij noemde ze zelfs 'vicieuze en onechte online aanvallen'. Volgens een rapport van Variety heeft de LAPD de zaak onderzocht nadat een vrouw genaamd Effie begin dit jaar naar voren kwam en haar gevoelens aan de autoriteiten kenbaar maakte.

6 De enkele CEO

Maanden na de aantijgingen kondigden Chambers en Hammer hun scheiding aan na 10 jaar huwelijk. Hammer verliet naar verluidt de Kaaimaneilanden waar het gezin verbleef tijdens de COVID-19-lockdown en zegt dat het verlaten van zijn gezin tijdens de pandemie de laatste druppel was.

In een artikel van de Insider staat dat nadat Hammer vertrok om terug te keren naar de Verenigde Staten, hij per ongeluk een expliciet sms-bericht naar Chambers stuurde, dat voor iemand anders was bedoeld. Dit zou de reden kunnen zijn waarom de persoonlijkheid van de ondernemer achteraf de scheiding aanvroeg.

Er zijn geen berichten over of Chambers al dan niet iemand ziet, maar ze is zeker vrijgezel na haar scheiding met Hammer.

5 Leven op de Kaaimaneilanden

Elizabeth Chambers en haar familie wonen sinds de COVID-19-lockdown op de Kaaimaneilanden en ze heeft ons via haar Instagram-account enkele updates over haar leven op het eiland gegeven. Tijdens de Q&A op woensdag schreven kamers: "We zijn hier niet om te blijven" en voegden eraan toe dat ze dankbaar zijn voor hun Cayman-familie, en dat het eiland hen heeft beschermd tijdens de situatie in wat ze beschreef als "wilde tijden". Ze voegde aan een van haar Instagram-berichten toe dat het eiland “zo ongelooflijk goed met COVID heeft omgegaan en veiligheid en enige schijn van normaliteit heeft geboden aan mijn baby’s en mij in deze gekke tijd.”

4 Elizabeth Chambers’ verjaardagsexplosie op de Kaaimaneilanden

The Mama Bear heeft duidelijk genoten van haar verblijf op de Kaaimaneilanden. Ze deelde onlangs op haar sociale media haar verjaardagsfeestje, dat ze vierde met haar kinderen en Cayman-familie. Ze postte een kijkje achter de schermen van haar verjaardagsfeestje, waar ze haar twee kinderen Harper (6) en Ford (4) vasthield terwijl ze haar een kus op de wangen gaven.

Ze zei dat ze "alles en iedereen die het zo ongelooflijk speciaal heeft gemaakt" dankbaar is. Elizabeth kijkt ook uit naar dit jaar toen ze het bijschrift deelde: "Het voelt alsof dit jaar een goed jaar wordt."

3 Elizabeth Chambers wijdt haar tijd aan genezing

Er is gezegd: "tijd heelt alle wonden", dit volgt op de inactiviteit van Chambers op sociale media sinds de nieuwe beschuldigingen over haar ex-man aan het licht kwamen. Chambers lijkt verder te gaan met de situatie, zoals ze op 7 maart op haar Instagram-verhaal deelde dat ze "zich heeft gefocust op genezing, mijn schatjes en werk."

Volgens haar ex-man, volgens Vanity Fair, hebben bronnen bevestigd dat Hammer in mei van dit jaar heeft ingecheckt in "een ziekenhuis voor drugs-, alcohol- en seksproblemen". Een niet bij naam genoemde vriend van de acteur vertelde Vanity Fair dat Armie weliswaar bevoorrecht is in het leven, maar dat hij tijdens zijn jeugd nog steeds problemen had.

2 Carrière over drama

Nu, als CEO en oprichter, heeft Elizabeth Chambers zich gefocust op het uitbreiden van haar bedrijf, Bird Bakery. Meer dan een maand na haar lange post op 2 februari van dit jaar begon ze updates te delen over de nieuwe locaties van haar bedrijf, dat nu zijn eerste locatie buiten Texas heeft. Het bedrijf van de actrice is te zien geweest in verschillende tv-shows op netwerken, zoals het 'The Cooking Channel' en 'The Food Network.'

Vanaf nu heeft de actrice een totaal vermogen van $ 10 miljoen US dollar als actrice, tv-persoonlijkheid en als ondernemer.

1 Elizabeth Chambers' kinderen

Elizabeth Chambers heeft twee kinderen met Armie Hammer, die allebei bij haar op de Kaaimaneilanden wonen. Op haar Instagram-account deelt ze graag hoe haar kinderen genieten van de prachtige natuur en het carnaval op het eiland. Het lijkt erop dat ze tot volgend jaar in Cayman zullen blijven, zoals ze zei: "Volgend jaar beloven we ons dienovereenkomstig te kleden (en te dansen), " op haar post tijdens het carnaval.

Chambers dochter, Harper, zit nu op de kleuterschool, terwijl haar zoon, Ford, het D-K-programma heeft afgerond. De trotse moeder deelde afgelopen juli op Instagram hoe haar kinderen zijn gegroeid en haar elke dag blijven verbazen.

Hoewel er geen berichten zijn over wanneer Elizabeth Chambers terug zal komen in Los Angeles, leeft de actrice en CEO haar eilandleven en besteedt ze haar tijd aan zichzelf, haar kinderen en haar werk.

Aanbevolen: