Een update over de dochter van Heath Ledger in 2021

Inhoudsopgave:

Een update over de dochter van Heath Ledger in 2021
Een update over de dochter van Heath Ledger in 2021
Anonim

In 2008 was de filmwereld in rouw toen de Australische acteur Heath Ledger op 28-jarige leeftijd overleed. Naast het achterlaten van een leegte in de harten van fans, de jonge acteur liet een 2-jarig kind achter, Matilda De dochter van Ledger en zijn ex-vriendin Michelle Williams, Matilda werd helaas opgejaagd door de paparazzi in de nasleep van de dood van haar vader.

Maar meer dan tien jaar na het tragische overlijden van haar vader doet Matilda Ledger het fenomenaal goed. Hoewel ze ervoor kiest om uit de schijnwerpers te blijven, is Matilda niettemin een herinnering aan de blijvende erfenis van haar beroemde vader, die een opmerkelijke gelijkenis vertoont met de iconische The Dark Knight-ster. Wordt in oktober 16 jaar, hier is vandaag een update over de dochter van Heath Ledger.

10 Matilda en haar moeder moesten ontsnappen aan de Paparazzi na de dood van Heath

Toen Heath Ledger in 2008 overleed, was er constant vraag naar afbeeldingen van zijn dochtertje door de paparazzi. Enigszins schaamteloos werd het gezicht van de rouwende peuter vastgelegd door paps en tentoongesteld in kranten slechts enkele weken na het overlijden van Ledger. Michelle Williams had geen andere keuze dan haar dochter te beschermen tegen de controle van de pers.

Als gevolg daarvan verhuisde Williams mijlenver van haar geliefde New York om een rustig leven te leiden met Matilda. Ze keerden echter rond 2018 terug naar Brooklyn, hoewel Williams ervoor zorgt dat zij en haar dochter onopvallend blijven.

9 De jongeling is "niet alleen aan het overleven, maar ook aan het bloeien"

Nadat ze haar vader had verloren toen ze nog maar een peuter was, moet het leven moeilijk zijn geweest voor de kleine Matilda. Maar haar moeder heeft gesproken over haar trots om te zien hoe goed haar dochter zich aanpaste aan een onuitsprekelijke tragedie.

In 2016 opende Michelle Williams over het opvoeden van Matilda te midden van verdriet. Zoals ze ontroerend aan Porter Magazine uitlegde: "Ik zag [Matilda] warm in de zon, in haar zwempak, op haar fiets stappen en glimlachen en zwaaien terwijl ze wegreed om haar vrienden te ontmoeten. Ik ging terug naar het huis en snikte omdat van dit ongelooflijk eenvoudige moment… We zijn niet alleen in orde, ze is ook gelukkig. Het leven heeft ons naar een plek gebracht die niet alleen overleven, maar ook bloeiend is."

8 Matilda The Chess Prodigy

Terwijl haar beide ouders een acteercarrière nastreefden, heeft Matilda besloten een heel andere weg in te slaan. Volgens bronnen dicht bij de tiener is ze een schaakmeesterbrein in wording. Matilda's interesse in schaken is bijzonder schrijnend vanwege het feit dat haar vader van plan was om The Queen's Gambit aan te passen lang voordat het een succesvolle Netflix-serie werd.

"Heath was geobsedeerd door schaken, en nu is Matilda er best goed in", vertelde een vriend van de familie aan de Australische publicatie New Idea. De bron voegde eraan toe dat "Matilda de vaardigheden heeft om grootmeester te worden."

7 Ze is al langer dan haar moeder

Michelle Williams is 1.85 meter lang en is een van de kleinste actrices in Hollywood. Maar Matilda heeft dit kleine gen niet geërfd. De tiener is al langer dan haar moeder.

In feite is Matilda gestaag groter geworden dan Michelle Williams sinds ze nog maar 12 jaar oud was. Sinds haar vader meer dan 1.80 meter lang was, heeft Matilda duidelijk zijn torenhoge gest alte geërfd.

6 En zij is de dubbelganger van haar vader

Het is niet alleen een statig gebouw dat Matilda gemeen heeft met haar vader. Met het verstrijken van de jaren is het overduidelijk geworden dat zij het beeld is van haar overleden vader. De 15-jarige Matilda is de dubbelganger van Heath Ledger, met dezelfde onderscheidende kenmerken en gebruinde huidskleur die de Australische acteur tot een ster maakten.

Zoals Matilda's tante van vaderskant, Kate Ledger, uitlegde: "Ik voel me met hem verbonden via zijn mooie dochter Matilda. Toen Heath in de buurt was, leek ze zoveel op hem, we zeiden altijd: "Het is Heath in staartjes. '"

5 Ze vond het leuk om een tijdje een zusje te hebben

In 2018 verbaasde Michelle Williams de wereld toen ze trouwde met indiemuzikant Phil Elverum. Net als Williams had Elverum een verschrikkelijk verlies geleden. Zijn 13-jarige vrouw, collega-muzikant Geneviève Castrée, stierf in 2016 op 35-jarige leeftijd aan alvleesklierkanker. De dochter van het stel was net een jaar oud toen Castrée stierf.

Maar toen Elverum met Williams trouwde, kreeg zijn dochter een grote zus, terwijl Matilda voor het eerst in haar leven kon genieten van een broer of zus. In die tijd werd Matilda gespot met haar kleine stiefzusje en het paar leek een hechte band te delen. Helaas eindigde die band in 2019 toen Williams en Elverum na minder dan een jaar huwelijk scheidden.

4 Nu is ze eindelijk een echte grote zus

Ondanks het afscheid van haar stiefzus, werd Matilda in 2020 echt grote zus. Kort na de scheiding van Phil Elverum trouwde Michelle Williams met theaterregisseur Thomas Kail en al snel kondigde ze haar zwangerschap aan.

In juni 2020 beviel Williams van haar tweede kind en gaf Matilda eindelijk een broer of zus na 14 en een half jaar enig kind te zijn geweest.

3 Matilda heeft de verschrikkelijke tieners omzeild

Het is geen geheim dat de tienerjaren de moeilijkste en meest vluchtige periode in het leven van een adolescent zijn. Toch is Matilda er op de een of andere manier in geslaagd om de beruchte turbulentie te omzeilen die gepaard gaat met tiener zijn.

"Elke ochtend worden we wakker en wacht ik om te zien of de transformatie heeft plaatsgevonden en of het is veranderd in het volgende niveau waar ik steeds over hoor, maar we zijn er nog niet", vertelde Williams aan Live with Kelly en Ryan in 2019. Matilda's volwassenheid is een bewijs van hoe goed ze zich heeft aangepast ondanks het feit dat ze op jonge leeftijd zo'n verschrikkelijk verlies heeft geleden.

2 Net als haar vader houdt ze van skateboarden

Tijdens zijn leven was het algemeen bekend dat Heath Ledger een fervent skateboarder was. Hij toonde zijn indrukwekkende skateboardvaardigheden in het drama Lords of Dogtown uit 2005.

Daarna deelt zijn dochter zijn passie voor skateboarden. Matilda's tante, Kate, vergeleek de skateboardcapaciteiten van de tiener met die van haar overleden vader: "Nu doet alles wat ze doet, de manier waarop ze op een skateboard rijdt me denken aan Heath," vertelde ze aan People.

1 Ze is klaar om de miljoenen van haar vader te erven

Toen Heath Ledger stierf, liet hij een landgoed van $ 16,3 miljoen achter. Hij had zijn testament echter 2 jaar voor de geboorte van zijn dochter geschreven en het voor zijn dood nooit gewijzigd. Dienovereenkomstig klaagde de advocaat van Ledger, John S. LaViolette, ReliaStar Life Insurance aan in een poging geld veilig te stellen voor Matilda's toekomst. "Er is een jong meisje wiens vader is overleden die recht heeft op dit geld", verklaarde een vertegenwoordiger van Matilda in een persbericht in 2008.

Daarom is de rechtszaak beslecht en zal Matilda het volledige fortuin van $ 16,3 miljoen van haar vader erven als ze 18 wordt.

Aanbevolen: