Are You The One?': een update over perfecte matches uit seizoen één

Inhoudsopgave:

Are You The One?': een update over perfecte matches uit seizoen één
Are You The One?': een update over perfecte matches uit seizoen één
Anonim

Liefde vinden is niet eenvoudig. Tenzij je Jennifer Lopez bent, die de kunst van het verdergaan, soms gezellig samenzijn met oude vlammen, beheerst, duurt het even voordat we onze 'perfecte match' hebben gevonden. Terwijl shows zoals The Bachelor, gemaakt door Mike Fleiss, zich alleen richten op de zoektocht van één persoon om liefde te vinden, MTV's Are You The One? kwam met een concept waarmee mensen liefde kunnen vinden en $ 50, 0000 rijker naar huis kunnen gaan.

In alle seizoenen, op één na, deelnemers aan Are You The One? zijn erin geslaagd een aanzienlijk aantal wedstrijden te vinden en rijker naar huis te lopen. Maar hoe perfect is een perfecte match? Volgens de show hebben de deelnemers één ding gemeen: ze zuigen aan de liefde. Zoveel dat er een team van experts nodig was om ze samen te stellen. Hier is een update over wedstrijden uit het eerste seizoen:

10 Dillan en Coleysia

Hoewel ze bij de eerste match-up standaard samen eindigden, werden Dillan en Coleysia langzaam aan elkaar gewend en bleken ze uiteindelijk een match te zijn. Gezien hun christelijke achtergrond koos het paar een kuise weg toen ze naar de bruidssuite werden gestuurd. Tegen het einde van het seizoen onthulde Coleysia een wilde kant op het geheel witte feest dat Dillan afsloeg. Vanaf vandaag is het paar niet samen. Coleysia is een moeder van een schattige jongen, Randall, die in mei drie werd. Dillan, aan de andere kant, host de Fat Stache-podcast.

9 Chris T en Paige

Paige was aan de ontvangende kant van de grote teleurstelling toen zij en Chris T het waarheidshokje binnenliepen en merkten dat ze bij elkaar pasten. Chris T was erg verliefd op Shanley, met wie hij kort voor de reünie stopte met praten. Dat lukte niet, aangezien Chris T ergens anders liefde vond en twee schattige kinderen heeft. Paige is getrouwd met Daniel Keats en kiest ervoor om van de sociale media af te blijven.

8 Dre en Simone

Dre en Simone moesten een match zijn vanwege hun ongelooflijk sterke persoonlijkheden. Het paar versterkte hun relatie op de laatste avond, ook al had Simone nog steeds onbeantwoorde gevoelens voor JJ die nooit weggingen. Hoewel Dre ervoor heeft gekozen om van de gram af te blijven, bevat zijn Twitter-feed hints van wat hij zoekt in een relatie. Simone is gefocust op haar muziek. Ze bracht haar 'Up in the Air' uit en is momenteel geobsedeerd door de nieuwste release van Drakes.

7 Wes en Kayla

Kayla had in het begin een dilemma. Aan de ene kant hield ze van de zachte en medelevende aard van Ryan, en aan de andere kant voelde ze zich aangetrokken tot Wes 'macho-aard. Dat kwam tot stand nadat zij en Ryan ontdekten dat het geen matchen waren. Kayla is sindsdien getrouwd en heeft de naam Bertucci aangenomen. Wes 'groeit' en 'zorgt voor mijn zaken'.

6 Ryan en Jess

Ryan had alle liefde voor Kayla, maar was even teleurgesteld toen ze bij Wes terechtkwam. Uiteindelijk werd hij gekoppeld aan Jess. Ryan heeft zich sindsdien gecertificeerd als acteur en verscheen in shows zoals The Wedding Year en My Dead Ex. Hij heeft iemand die hij alleen een 'musketier' noemt. Jess is getrouwd en heeft twee kinderen en aarzelt niet om foto's van haar schattige familie op Instagram te delen.

5 Ethan en Amber

Vanaf het begin begonnen Ethan en Amber ermee. Ethan heeft misschien een kleine omweg genomen, maar het was een kwestie van tijd voordat hij tot bezinning kwam. Tijdens de reünie ging hun relatie naar een hoger niveau, met het voorstel van Ethan. Vanaf het eerste seizoen hebben Ethan en Amber bewezen door en door de perfecte match te zijn. Ze zijn getrouwd en hebben twee schattige meisjes.

4 Ashleigh en John

Ashleigh moet de meest ongelukkige dame zijn geweest in het eerste seizoen, aangezien ze nauwelijks contact kreeg met iemand op het eiland, en toen ze eindelijk haar match vond, was het John, die al die tijd oog had voor Jacy. John is naar YouTube gegaan om zijn comedyspecial uit te brengen. Ashleigh maakt naam als actrice en opende onlangs Junk Girls.

3 Adam en Shanley

Adam had een gekke run met Bretagne, die bleef volhouden dat ze een match waren. Shanley daarentegen hield haar vuur brandend met Chris T, zelfs na de scheiding. Uiteindelijk ontdekten zij en haar nieuwe vriend Adam dat ze de perfecte match waren. Adam houdt zijn Instagram liever privé, maar als zijn Twitter iets te bieden heeft, zit hij diep in crypto- en cyberbeveiliging. Shanley zegt dat het leven tussen haar en Chris T is gebeurd, maar het lijkt goed met haar te gaan, ze ziet wat strakke buikspieren en maakt het gezellig met de man van haar dromen.

2 Joey en Bretagne

Bretagne bracht het grootste deel van haar tijd in huis door, geobsedeerd door Adam. Andere leden wisten dat ze geen match waren. Op de lange termijn zei Brittany dat ze wenste dat ze meer tijd had doorgebracht met haar match, Joey. Joey heeft een schattig dochtertje, van wie hij zielsveel houdt. Als hij niet bij zijn schattige kleintje is, kunnen we hem vinden op de golfbaan. Brittany leeft het na, houdt van haar hond en is nog steeds bevriend met Ryan.

1 Scali en Jacy

Chris Scali verwierf een reputatie als de slechterik des huizes en speelde spelletjes met Paige, met wie hij ruzie had. Scali merkte dat hij voor Jacy viel, die ook voor hem was gevallen. Uiteindelijk ontdekten Jacy en Scali dat ze al die tijd matchen waren. Scali is nog steeds actief en gaat niet uit met iemand die we kennen. Jacy heeft een erotische poëzieclub en experimenteert tegenwoordig met haar haar.

Aanbevolen: