Een update over hoe de cast van 'Roll Bounce' het nu doet

Inhoudsopgave:

Een update over hoe de cast van 'Roll Bounce' het nu doet
Een update over hoe de cast van 'Roll Bounce' het nu doet
Anonim

Er zijn de afgelopen twee decennia enkele plezierige coming-of-age-verhalen verschenen over rolschaatsen, zoals ATL en Roll Bounce. Roll Bounce kwam uit in 2005 en speelde rapper Bow Wow als Xavier, een tiener die opgroeide in het Chicago van de jaren 70. Zijn obstakel is het leren omgaan met de dood van zijn moeder, dus wendt hij zich tot rolschaatsen als uitlaatklep. Als je in de stemming bent om nostalgie te ervaren en je wilt een feelgoodfilm zien met een laagje jam uit de jaren 70, dan is Roll Bounce misschien de moeite waard om nog een keer te bezoeken.

Naast Bow Wow speelden enkele grote namen een rol in Roll Bounce, zoals Nick Cannon, Mike Epps en Megan Good. Het is moeilijk te geloven dat Roll Bounce bijna 15 jaar geleden uitkwam! De tijd gaat voor niemand langzamer. Laten we eens kijken wat sommige van je favoriete Roll Bounce-castleden sinds 2005 hebben uitgespookt.

10 Khaleed "Khelo" Thomas als gemengde Mike

Als de naam Khelo Thomas geen belletje doet rinkelen, dan herken je misschien de naam Zero, het personage van Thomas in Disney's Holes. Na Roll Bounce speelde hij in 2007's Remember the Daze en 2017's Major Crimes. Hij bracht ook singles en mixtapes uit. De eerste mixtape die hij aan de wereld bracht, was The World Is A Cartoon uit 2010. Hij heeft ook cameo's gemaakt in een paar Bow Wow-video's, zoals Fresh Azimiz en Outta My System. Thomas is 32, is misschien vrijgezel en heeft geen kinderen.]

9 Rick Gonzalez als dutje

Rick Gonzalez staat ook bekend om zijn rol als Timo Cruz in Coach Carter, die in 2005 uitkwam. Van 2016-2020 speelde hij Rene Ramirez / Wild Dog in de superheldendramaserie Arrow van CW. Gonzalez speelde hetzelfde personage ook in twee afleveringen van DC's Legends of Tomorrow. In 2017 speelde hij ook in het Netflix-misdaaddrama Deuces als het personage Papers naast Larenz Tate en voormalig castmate Megan Good. Gonzalez is nu 41 jaar oud en heeft een dochter en lijkt gelukkig getrouwd te zijn met Sherry Aon.

8 Brandon T. Jackson As Junior

Na Roll Bounce verscheen Brandon T. Jackson in Tropic Thunder, Percy Jackson & The Olympians en Lottery Ticket. Zijn laatste rol was in de film All The Way With You, met in de hoofdrol Martin's Tichinia Arnold en The Game's Pooch Hall. Jackson is nu een 37-jarige vader van vier kinderen met een partner genaamd Denise Xavier, een Braziliaanse actrice. Het lijkt alsof Jackson gefocust is op het gezinsleven en het herstellen van zijn geloof.

7 Marcus T. Paulk As Boo

Een van de eerste plaatsen waar mensen Marcus T. Paulk zagen, was Moesha van UPN (nu de CW), die het nieuwsgierige broertje van het titulaire personage speelde. Na Roll Bounce speelde hij in films en films als Take the Lead en Blackish. Het lijkt alsof Paulk single is zonder kinderen en niet eerder getrouwd is geweest. Hij is nu 34 jaar oud. Op basis van zijn Instagram ligt zijn focus op het regisseren en produceren van content en muziekvideo's.

6 Jurnee Smollett As Tori

De betere vraag zou zijn: "Wat heeft Jurnee Smollett NIET gedaan sinds Roll Bounce in première ging?" In 2007 speelde ze in The Great Debaters en in 2013 speelde ze in Tyler Perry's Temptation: Confessions of a Marriage Counselor. Een van haar meest recente rollen was Letitia "Leti" Lewis in Lovecraft Country. Smollett heeft een driejarige zoon genaamd Hunter en heeft de scheiding aangevraagd van haar man, zanger, songwriter en producer Josiah Bell. Het is niet duidelijk waarom de scheiding plaatsvond.

5 Nick Cannon als Be-Nard

Net als bij Smollett zijn de updates van Nick Cannon redelijk bekend. Hij is de presentator van The Masked Singer. Hij verwacht ook zijn zevende kind met model Alyssa Scott. Cannon staat bekend als de ex-man van Mariah Carey, maar onthulde dat hij niet langer van monogamie houdt na hun breuk. Cannon staat ook bekend om zijn vaak grappende carrière en voor het maken van MTV's Wild 'N Out.

4 Meagan Goed als Naomi Phillips

Na Roll Bounce speelde Megan Good in de film Think Like A Man, gebaseerd op Steve Harvey's boek uit 2009 en NBC's Deception. In 2012 trouwde Good met Devon Franklin, een Hollywood-producent, bestsellerauteur en motiverende spreker. Good onthulde dat ze nu klaar is om een kind te krijgen nadat ze eerder had besloten dat het moederschap niet voor haar was en haar eieren had ingevroren. Ze is nu 39 jaar oud.

3 Wesley Johnathan As Sweetness

Tijdens Roll Bounce speelde Wesley Johnathan Gary Thorpe in de sitcom What I Like About You, die eindigde in 2006. Vervolgens speelde Johnathan in de film Crossover in 2006, en Burrell "Stamps" Ballentine in The Soul van TV Land Mannen van 2012-2016. Hij speelde ook Babyface in de tv-film Whitney en speelt momenteel Carson in de webserie Monogamy. Johnathan is 42 jaar oud, heeft een dochter en is getrouwd met actrice Tamara Mitchell.

2 Mike Epps als Byron

Sinds Roll Bounce speelt komiek Mike Epps in Resident Evil: Extinction in 2007 en The Hangover in 2009. Je hebt Epps misschien ook zien verschijnen in een paar muziekvideo's, zoals Ay Bay Bay van orkaan Chris, Rae Sremmurd's Geen Flex Zone of Kendrick Lamar's B Don't Kill My Vibe. In 2019 trouwde hij met Kyra Robinson, executive van OWN Network, nadat hij negen jaar lang getrouwd was geweest met The Bold and the Beautiful-actrice Mechelle McCain. Epps is 50 met zes kinderen.

1 Bow Wow als Xavier

Bow Wow staat tegenwoordig bekend om zijn controversiële uitspraken versus zijn bijdragen aan muziek of acteren. Hij was op The Masked Singer en Growing Up Hip Hop: Atlanta. Hij presenteerde ook 106 & Park van 2012-2014, en hij heeft verschillende tv-optredens gemaakt sinds Roll Bounce die veel mensen misschien zijn vergeten.

Deze tv-optredens omvatten Ugly Betty als hijzelf en Dante in The Secret Life of the American Teenager. Zijn andere films sinds Roll Bounce zijn onder meer The Fast and the Furious: Tokyo Drift en Tyler Perry's Madea's Big Happy Family. Bow Wow kondigde ook aan dat hij in 2021 zijn laatste album Before 30 zou uitbrengen. Bow Wow is 34 en heeft een dochter en een zoon.

Aanbevolen: