Hoe behandelt Elon Musk zijn andere 5 kinderen?

Inhoudsopgave:

Hoe behandelt Elon Musk zijn andere 5 kinderen?
Hoe behandelt Elon Musk zijn andere 5 kinderen?
Anonim

Excentrieke miljardair en oprichter van Tesla Elon Musk heeft een unieke publieke persoonlijkheid en heeft regelmatig controverse gewekt vanwege zijn meningen en ongewoon gedrag. Hij heeft nooit in het openbaar over zijn kinderen of vaderschap gesproken. Dus wat weten we over hoe Elon zich gedraagt als vader voor zijn jongens?

Musk werd in mei 2020 voor de zevende keer vader en deelde zoon X AE A-XII, of ' X', met vriendin zanger Grimes, AKA Claire Boucher Voorafgaand aan deze relatie was hij getrouwd met de Canadese auteur Justine Wilson van 2000 tot 2008. Hun eerste kind, Nevada Alexander stierf tragisch op 10 weken oud aan wiegendood, en daarna kreeg het paar nog vijf kinderen; tweeling Griffin en Xavier, 17, en drieling Kai, Saxonen Damian , 15. Musk deelt de voogdij over de jongens met zijn ex-vrouw. Hier bespreken we hoe hij zijn zonen behandelt en de relatie die hij met hen deelt.

8 Elon is een rustige vader

Er is heel weinig bekend over Elons relatie met zijn kinderen. Hij lijkt privacy te waarderen en houdt de zaken rustig met zijn jongens, en plaatst alleen af en toe met zijn kinderen op sociale media, met uitzondering van recentelijk berichten over de geboorte van zijn zoon X, toen hij een foto vrijgaf van de baby met een ongebruikelijke tattoo-filter. Musk is echter regelmatig met zijn kinderen op pad geweest, samen met de huidige vriendin Grimes, en ex-vriendin Amber Heard plaatste een foto online van hem terwijl hij met zijn oudere zonen speelde.

7 Hij neemt zijn kinderen regelmatig mee naar het buitenland

Voor zijn 50e verjaardag vorige maand maakte Elon een reis naar Italië met Grimes en zijn tienerzonen, en werd vastgelegd in een video door burgemeester Dario Nardella. De eenjarige zoon X bleek niet mee te doen met de vakantie. De familie leek te genieten van een privérondleiding door de Galleria degli Uffizi in Florence en dineerde samen in het ondergrondse restaurant Buca Mario. Elon lijkt erop gebrand zijn jongens culturele ervaringen aan te bieden, en geniet van familievakanties.

6 Musk wil dat hij MEER aan zijn clan toevoegt

Elon Musk houdt baby X vast
Elon Musk houdt baby X vast

Musk heeft zijn wens uitgesproken om meer kinderen te hebben, een deel van zijn geloof in het tegengaan van de wereldwijde bevolkingsafname, en zei: 'De ineenstorting van de bevolking is een veel groter probleem dan mensen beseffen en dat is alleen voor de aarde' in een Twitter-bericht aan zijn volgers. Toen een gebruiker Musk schreef dat ze hoopten dat zijn volgende kind een meisje zou zijn, schreef hij 'Ik ook!' en voorspelde 'De volgende baby wordt een meisje.' Het lijkt erop dat Elon zo'n enthousiaste vader is dat hij graag meer kinderen zou willen verwekken, en kruist zijn vingers voor een ongrijpbare dochter.

5 Hij is een hands-on vader

Elon plaatst regelmatig foto's van hem terwijl hij aan het werk is terwijl hij ook vader-taken uitvoert, waarbij hij zowel een indrukwekkend vermogen tot multitasken laat zien als een toewijding om zijn deel van het ouderschap te doen. Naast het feit dat hij zijn jongens over de hele wereld meeneemt, maakt hij tijd om thuis met hen door te brengen - zelfs als hij af en toe een telefoontje moet plegen tijdens papatijd!

4 Elon is mild over schermtijd

Afbeelding
Afbeelding

Elon lijkt zich geen zorgen te maken over het beperken van de toegang van zijn zoon tot internet, en gelooft zelfs dat het een waardevol educatief hulpmiddel is. Hij stelde dat onderwijs zo 'interessant en spannend mogelijk' zou moeten zijn. 'Nou, mijn observatie is dat mijn kinderen voornamelijk werden opgeleid door YouTube en Reddit,' zei Musk. 'Ik denk dat er ook lessen waren, maar afgaand op de hoeveelheid tijd die ze online doorbrachten, leek het alsof het grootste deel van hun onderwijs daadwerkelijk van online komt.'

3 Een ongebruikelijke opvoeding

Alle tienerzonen van Musk gaan naar de Ad Astra-school, die Musk in 2015 zelf heeft opgericht. De jongens krijgen samen met de kinderen van SpaceX-medewerkers onderwijs. De kleine school is gespecialiseerd in technisch leren, zoals AI-lessen, en heeft een uitstekende verhouding student tot personeel, met slechts 40 leerlingen die de instelling bezoeken. Musk heeft daarom een sterke invloed op wat zijn kinderen op school leren, omdat hij heeft geholpen bij het ontwikkelen van het schoolcurriculum, en hij is actief geïnteresseerd in de opvoeding van zijn jongens.

2 Apart wonen?

Het afgelopen jaar heeft Musk bijna al zijn huizen en bezittingen verkocht en woont nu in een piepklein, geprefabriceerd huis van 20 bij 20 voet in Austin, Texas, dat hij momenteel huurt en een marktwaarde heeft van ongeveer $ 50.000. Hoewel Musk blij lijkt te zijn met de regeling, is het onduidelijk of hij deze kleine woonruimte deelt met zijn vriendin, zoontjes of zijn oudere kinderen. De kleine ruimte lijkt niet geschikt voor een groot gezin, dus misschien blijven zijn jongens niet vaak logeren.

1 Goed opgevoede jongens

Een oppas die voor Musks drieling Kai, Saxon en Damian zorgde, vertelde hoe onder de indruk ze was van de manieren en het gedrag van de jongens. Ai Yamato bracht de middag door met hangen bij het zwembad, videospelletjes spelend en winkelend bij Whole Foods met de jongens - zonder de identiteit van hun beroemde vader te kennen - en wilde graag hun beleefdheid opmerken. Yamato beschreef ze als 'goed opgevoed' en ook 'zeer bruisend en energiek.' Het lijkt erop dat Elon, ondanks zijn ongelooflijke werklast, tijd heeft vrijgemaakt om ervoor te zorgen dat zijn jongens hoffelijk, zelfverzekerd en gelukkig zijn.

Aanbevolen: