20 foto's van hoe mama June haar kinderen behandelt

Inhoudsopgave:

20 foto's van hoe mama June haar kinderen behandelt
20 foto's van hoe mama June haar kinderen behandelt
Anonim

Mama June Shannon en haar familie waren enkele van de meest kleurrijke personages van reality-tv. We leerden June kennen, haar vier levendige dochters en haar man Sugar Bear nadat ze hun populaire tv-show Here Comes Honey Boo Boo hadden geland.

De show draaide om deze vrolijke, redneck-familie en al hun eigenaardigheden en excentriciteiten. We wisten nooit precies wat er uit de mond van deze mensen zou komen, maar we wisten dat wat het ook was, het ons zeker zou vermaken.

Na een paar seizoenen was Here Comes Honey Boo Boo er echter niet meer. June nam enkele misstappen en er werden maatregelen genomen om de show uit de lucht te halen. June kwam terug met haar spin-offshow, maar werd geplaagd door speculaties over haar opvoedingscapaciteiten. Sommige van de keuzes die ze heeft gemaakt, zowel recente als historische, doen mensen zich afvragen, hoe fit een moeder is June Shannon?

Bekijk deze foto's van Mama June en haar kinderen en beslis zelf, fit of niet?

20 Ze rondbrengen met twijfelachtige personages

Afbeelding
Afbeelding

Mama June heeft niet altijd de beste intuïtie gehad als het om mannen gaat. Jaren geleden ging ze uit met meer dan één man die slecht nieuws bleek te zijn. De laatste tijd hebben haar oordelen opnieuw aanleiding gegeven tot bezorgdheid nadat ze tijd doorbracht met een man uit haar verleden. Volgens jezebel.com is hij geen personage dat iemand zou willen hebben bij hun jonge kinderen.

19 draaideur van papa's

Afbeelding
Afbeelding

Families zijn er in alle soorten en maten, en de familie van Mama June is niet anders. Ze heeft vier dochters, maar niet al haar kinderen hebben dezelfde vader. In feite heeft elk van haar kinderen een andere vader. Haar beroemdste partner, Sugar Bear, is nu haar ex-man, en June heeft een gloednieuwe man in haar baan.

18 Haar nieuwe man is haar belangrijkste prioriteit

Afbeelding
Afbeelding

Alana, ook bekend als de papa van Honey Boo Boo, is tegenwoordig oude geschiedenis, en Mama June draait helemaal om haar nieuwe vriendje. June is met Geno Doak aan het daten geweest, en hoewel de moeder van vier hem smoorverliefd is, is haar familie dat allesbehalve. Volgens tmz.com hebben veel leden van June's familie haar bijna gesmeekt om Doak te verlaten. Tot nu toe lijkt ze bij haar man te blijven.

17 De ultieme podiummoeder

Afbeelding
Afbeelding

Here Comes Honey Boo Boo trok heel snel onze aandacht, maar June en Alana waren op de reality-tv. scene voordat ze hun eigen reality-tv-show met TLC landden. Veel fans herinneren zich de kleine Alana misschien van haar dagen dat ze in de optochtscène werkte. Haar moeder June heeft haar meisje opgefleurd en haar op het podium gezet als een echte podiummoeder.

16 Stelen van haar dochters

Afbeelding
Afbeelding

Het is vrij laag om van je eigen kinderen te nemen, en dat is precies wat Anna Cardwell haar moeder, June Shannon, ervan beschuldigd heeft te doen. Anna heeft publiekelijk verklaard dat haar moeder zonder medeweten of haar toestemming van zowel haar trustfonds als haar spaarrekening heeft genomen, per thedailymail.co.uk.

15 Deelname aan de "Reckneck Olymp-Hicks" aanmoedigen

Afbeelding
Afbeelding

June heeft haar dochters nooit precies de waarde van klasse en evenwicht bijgebracht. Ze heeft in feite het tegenovergestelde gedaan. Hier juicht ze Honey Boo Boo toe terwijl ze deelneemt aan een Redneck Olympisch evenement. Het zal interessant zijn om te zien hoe deze kinderen volwassen worden nadat ze het grootste deel van hun leven onder June's dak hebben gewoond.

14 Gevaarlijk tijdverdrijf verkiezen boven haar kinderen

Afbeelding
Afbeelding

June maakte er altijd een punt van om de wereld te vertellen dat haar vier kinderen haar topprioriteit waren. Tegenwoordig zijn de prioriteiten van juni verschoven. Ze heeft duidelijk gemaakt dat haar man numero uno is, en hun gekozen tijdverdrijf heeft ook voorrang op het ouderschap. June en Doak zijn allebei in de problemen gekomen vanwege hun recente activiteiten, volgens people.com.

13 Roem voor het onderwijs

Afbeelding
Afbeelding

June had er geen probleem mee om haar kinderen ertoe aan te zetten in de TLC-realityshow van het gezin te verschijnen, hun deelname werd verwacht. Maar hoger onderwijs volgen? Dat doelpunt staat op een laag pitje. June volgde zelf geen opleiding, en twee van haar oudere dochters ook niet. Volgens theheavy.com heeft alleen Jessica de middelbare school afgemaakt.

12 De bezittingen van haar familie verkopen

Afbeelding
Afbeelding

June en haar nieuwe vriend Geno zijn zogenaamd bezig geweest met het verkopen van de bezittingen van de familie. Per popculture.com hebben deze twee items van antieke bureaus tot gevulde bananenspeeltjes online gezet in de hoop wat extra geld binnen te harken. We moeten ons afvragen wat de kinderen van June ervan vinden dat hun moeder hun spullen wegdoet?

11 Haar kinderen leven in vuiligheid?

Afbeelding
Afbeelding

Zijn we verrast om te horen dat June geen netjes en opgeruimd huis houdt? Nee. We zagen haar leefruimte week na week op TLC, en ze is ons nooit een spic en span soort dame overkomen. Volgens celebrityinsider.com hebben de buren van Shannon het gehad met haar onreine manieren. Haar eigendom heeft overvolle vuilnisbakken en een gigantische afvalcontainer op de voorste oprit.

10 Weet je niet wanneer je op de stopknop van baby's moet drukken?

Afbeelding
Afbeelding

Meisje. Je moet zorgen voor de kinderen die je hebt! Je kunt niet langer met dat "misschien baby" gedoe rommelen. Je loopt tegen de veertig. Je bent zelf moeder sinds je een kind was. Je weet hoe dit spul werkt. Geen baby's meer juni. Gelukkig werd de speculatie over een mogelijke zwangerschap in juni, zoals gerapporteerd door distractify.com, vroeg dit jaar tot rust gebracht.

9 Een trieste vervreemding

Afbeelding
Afbeelding

June heeft vier opgroeiende meisjes, maar ze hebben niet allemaal nauw contact met hun moeder. Honey Boo Boo woont niet langer bij haar moeder en woont in plaats daarvan bij haar oudere zus. Het lijkt erop dat Alana in de voetsporen van haar oudste zus Anna is getreden. Volgens eonline.com is ook zij een paar jaar eerder verhuisd van juni.

8 Ze bespelen met snoep

Afbeelding
Afbeelding

Deze clan houdt van hun snoep. De familie heeft ook affiniteit met zoete frisdrank en zoete snacks. Fans van Here Comes Honey Boo Boo zullen zich veel scènes kunnen herinneren waarin June en de familie op de bank zitten en een band hebben met lekkernijen. We zien niet veel gezond eten plaatsvinden in dit huis.

7 Ze delen een liefde voor Go-Go Juice

Afbeelding
Afbeelding

Ouders stoppen vaak met suikerachtig, ongezond voedsel en drankjes zoals frisdrank. Niet juni. Wanneer haar jonge dochter Alana, ook bekend als Honey Boo Boo, aan de optochtscène werkte, zou ze haar wat "go-go-sap" opzwepen. Volgens inquisitr.com is "go-go juice" een combinatie van Mountain Dew en Red Bull.

6 En gastronomische ma altijden

Afbeelding
Afbeelding

Ummm, één woord mensen: Sketti. Mama June is niet veel in de keuken, maar ze had wel een go-to-recept waarvan ze zwoer dat haar familie er gek van werd. Ze noemde het sketti, en het klinkt vies. Volgens foxnews.com bestaat sketti uit spaghettinoedels, ketchup en bijna een hele kop boter.

5 Geen aanmoediging van gezonde gewoonten

Afbeelding
Afbeelding

De meeste ouders willen dat hun kinderen zo gezond en fit mogelijk blijven. Geen enkele moeder wil hun kind in welke hoedanigheid dan ook zien worstelen. Rapporten per softpedia.com beweren dat June niet blij was toen haar kind begon af te slanken. Ze was bang dat Alana's slanke figuur ervoor zou zorgen dat de familie hun show zou verliezen. Het blijkt dat June de serie uiteindelijk voor iedereen verloor.

4 Waar is Alana?

Afbeelding
Afbeelding

Per tmz.com heeft Honey Boo Boo het zo erg gehad met haar moeder en haar nieuwe vriend dat ze weigert onder haar dak te wonen. Alana brengt tijd door onder de hoede van haar oudere zus Pumpkin. Pumpkin heeft tegenwoordig haar handen vol, aangezien ze onlangs ook haar eerste kind ter wereld heeft verwelkomd.

3 Haar hypocriete manieren

Afbeelding
Afbeelding

June werd op zeer jonge leeftijd moeder, net als haar oudste dochter Anna. Toen een andere van haar kinderen zwanger werd in haar tienerjaren, had June een paar krachtige woorden voor haar. De oma van twee kon haar verbazing niet verbergen toen Pumpkin haar grote nieuws deelde. Volgens usmagazine.com had ze veel vragen voor de tienermoeder en maakte ze duidelijk dat de vader 'een gesprek had dat zijn kant op kwam'.

2 Hand-off ouderschapsaanpak

Afbeelding
Afbeelding

Alana is amper een tiener. Ze heeft voortdurend ouderlijk toezicht nodig. Onlangs deed de jonge tiener zich uit op sociale media, per eonline.com, maar haar moeder was niet in de buurt om haar in de goede richting te helpen. Sterker nog, de twee wonen niet eens onder hetzelfde dak! Het is best moeilijk om naar je kind te kijken als je geen ruimte met haar deelt.

1 Mondhygiëne is geen prioriteit

Afbeelding
Afbeelding

June doet niet zo'n geweldige job bij het modelleren van hygiëne voor zijn dochters. Onlangs begonnen de veneers van June scherp naar links te gaan, waardoor haar mond een wrak werd. Volgens allfashioninfo.com vallen de tanden van June uit elkaar! Als June niet voor zichzelf zorgt, hoe moeten haar kinderen dan leren voor zichzelf en hun kinderen te zorgen?

Bronnen: themuse.jezelbel.com, newssoftpedia.com

Aanbevolen: