Hoe behandelt Jude Law zijn 6 kinderen?

Inhoudsopgave:

Hoe behandelt Jude Law zijn 6 kinderen?
Hoe behandelt Jude Law zijn 6 kinderen?
Anonim

Hij is een bekroonde acteur met een tumultueus persoonlijk leven en een reputatie als een beetje een lothario. Ja, de acteur Jude Law, die door zijn reeks eerdere relaties niet minder dan zes kinderen heeft verwekt. Om een kort overzicht te geven, de eerste drie kinderen van Jude Law Rafferty (25); Iris (21) en Rudy (19) zijn allemaal bij zijn eerste vrouw Sadie Frost, om met wie Law tussen 1997 en 2003 getrouwd was.

Kort nadat dit huwelijk eindigde, begon Law een relatie met actrice Sienna Miller. Hoewel ze verloofd waren, beëindigde het paar hun relatie na Jude's openbare bekentenis van een affaire met de oppas van zijn kinderen.

Zijn vierde kind, Sophia, 12, kwam voort uit zijn korte relatie met model Samantha Burke En in 2015 werd Jude gezegend met een andere dochter, Ada, met zangerCatherine Harding In september vorig jaar verwelkomden Law en zijn vrouw Phillipa Coan hun eerste kind samen - wiens naam nog niet bekend is. Dus hoe jongleert de vader met zijn ouderlijke plichten jegens al zijn kinderen, en hoe vormt hij zich als vader? Nou, laten we het uitzoeken.

6 Rafferty

Law's oudste kind, zoon Rafferty Jellicoe Frost, 25, werd kort voor het huwelijk van zijn ouders in 1997 geboren. Rafferty heeft het carrièrepad van zijn vader gevolgd naar acteren en vertoont zeker een opvallende gelijkenis met zijn beroemde vader! Hij heeft echter veel andere talenten en is vertakt naar modellenwerk, dj'en en muziek - nadat hij onlangs zijn eerste EP heeft uitgebracht.

Rafferty lijkt een hechte band te hebben met zijn vader. Tijdens de lockdown hebben de twee gewerkt aan een korte film, The Hat, die werd gefilmd op een iPhone!

5 Iris

Iris, 21, die een zeer succesvolle carrière als model heeft opgebouwd en een ambassadeur is voor Dior, is gezegend met Kate Moss als meter en heeft het goede uiterlijk van haar vader geërfd. Dit meisje heeft echt de jackpot gewonnen. Ze dankt haar opvoeding omdat ze haar heeft geholpen het vertrouwen te hebben om gedurfde artistieke keuzes te maken, en heeft haar relatie met vader Jude beschreven als ongelooflijk ondersteunend. In een interview met de Evening Standard zei Iris:

‘Ik neem [audities] op met mijn vader. Hij geeft me goede tips. Maar meer in het algemeen ben ik opgevoed met moraal, niet noodzakelijkerwijs te maken met acteren, maar voor het leven. Er is me altijd gezegd dat ik beleefd moet zijn, op tijd moet zijn, oplettend moet zijn en heel hard moet werken.'

4 Rudy

Rudy Law, 19, heeft ook het geluk gehad om de genen van zijn vader te erven, en net als zijn oudere broers en zussen is hij ook modellenwerk gaan doen en is hij getekend bij IMG Models. Hij deelt ook een geweldige relatie met hun vader, en het is duidelijk dat Jude tijd vrijmaakt voor al zijn kinderen en het samen vieren van mijlpalen en prestaties koestert. Voor Rudy's 18e verjaardag vorig jaar, was hij aan het feesten met zijn vader in de straten van Londen, en leek een geweldige vader-zoon band te delen.

3 Sophia

Sophia, 12, is het enige kind dat Jude deelt met Samantha Burke, een Amerikaans model met wie hij slechts een korte relatie had. Omdat Sophia bij haar moeder in Florida woont, ziet ze haar vader niet zo vaak. Hun relatie is niet hecht en er is gemeld dat hij zijn dochter maar één keer per jaar ziet. Jude ondersteunt zijn dochter echter zeer genereus en beta alt blijkbaar $ 6.000 per maand aan kinderbijslag, evenals school- en medische kosten. Dit gaat door tot Sophia 18 wordt.

2 Ada

Ada, Jude's vijfde kind, is zes jaar oud en werd geboren na een korte relatie met zangeres Catherine Harding. Hoewel ze voor Ada's geboorte uit elkaar waren gegaan, bleven zowel Catherine als Jude toegewijd aan hun dochter en besloten om haar een goede relatie met haar vader te geven.

Sprekend over Jude tegen The Mirror, zei Catherine: "Hij [Jude] is een goede vader en ze ziet haar broers en zussen. Hij neemt haar de hele tijd mee uit. [Ada] lijkt enorm op Jude, dat doet ze niet' ik lijk niet op mij".

1 Nieuwe baby

Jude trouwde in 2019 met vriendin Phillipa Coan en hield een kleine ceremonie in Londen. Het is duidelijk dat de acteur zijn wilde dagen achter zich wil laten, en is vastbesloten om deze keer echt tot rust te komen met zijn nieuwe vrouw, waarbij hij de privacy van hun relatie op prijs stelt, na te hebben gezegd: "Ik ben heel, heel gelukkig. Onze relatie is een heel privé, en ik denk dat een deel van het feit dat het zo goed werkt, precies daarom is."

Jude kondigde in september vorig jaar de geboorte aan van hun eerste kind samen, maar de naam of het geslacht van de baby is nog niet bekendgemaakt.

"Het is echt geweldig", vertelde hij. "We voelen ons behoorlijk gezegend dat we in een tijd waren waarin we als gezin konden nestelen en genieten van elkaars gezelschap en elke dag zoals die kwam."

Jude lijkt een hands-on vader te zijn, aangezien hij regelmatig met de kinderwagen door de straten van Londen wordt geduwd.

Aanbevolen: