Halsey legt woedende fans uit dat ze het Met Gala hebben overgeslagen vanwege complicaties na de bevalling

Halsey legt woedende fans uit dat ze het Met Gala hebben overgeslagen vanwege complicaties na de bevalling
Halsey legt woedende fans uit dat ze het Met Gala hebben overgeslagen vanwege complicaties na de bevalling
Anonim

Singer Halsey's afwezigheid bij het Met Gala zorgde ervoor dat fans enorm teleurgesteld waren.

Ashley Frangipane, ook wel bekend als Halsey, zorgde ervoor dat fans zich ontdaan voelden toen ze het grootste mode-evenement van het jaar oversloegen. Ondanks dat hij momenteel in New York woont, waar het Met Gala werd gehouden, kwam Halsey niet opdagen en wilden fans wanhopig weten waarom.

Haastig naar Twitter om contact op te nemen met de zanger, schreef een fan: " Halsey waarom ben je niet op het met gala."

Later onthulde Halsey dat haar afwezigheid te wijten was aan moederlijke plichten. Ze schreven: "Ik geef nog steeds borstvoeding. Ik heb mijn baby pas 7 weken geleden gekregen. Er is niets meer "Amerikaanse mode" dan moeders die weer aan het werk moeten nadat ze net zijn bevallen lol."

Sommige fans waren niet blij met het antwoord, omdat ze vonden dat het uit een "bepaald niveau van privilege" kwam. Iemand schreef bijvoorbeeld: "Ik begrijp wat ze proberen te zeggen, maar wordt gevraagd voor het met gala=/=[is niet gelijk aan] gedwongen worden om in WEKEN (als dat zo is) na de bevalling te klokken om de eindjes aan elkaar te knopen. Er was een betere manier om dit is alles te zeggen.”

Terwijl een ander het ermee eens was, voegde hij eraan toe: “ik… ze hebben geen ongelijk. eerlijk gezegd paste de bewoording van h's tweet niet goed bij mij. Ik zie naar een groot rijk feest gaan gewoon niet als 'werk', zeker niet in vergelijking met wat Amerikanen uit de arbeidersklasse moeten doen. ik denk dat ze dat nu herkent, maar haar tweet was een beetje…"

Halsey sloeg snel terug op de geminachte fans. Hoewel Halsey hun bevoorrechte positie erkende, herinnerde Halsey fans er ook aan dat de biologische eisen die komen na het krijgen van een baby "nog steeds gangbaar waren". Dus rondden ze hun verdediging af met "de biologie excuseert me niet."

Terwijl velen zich naar hun verdediging haastten, bleef Halsey zichzelf uitleggen. Ze schetsten zelfs details van hun postpartumreis terwijl ze probeerden een beetje overeenstemming te bereiken met hun fans. Ze schreven: Idk, ik heb lekkende, pijnlijke borsten, een bloederige gezwollen baarmoeder en een mens die van mij afhankelijk is als levenskracht. Ik herken mijn voorrecht elke dag en de tijd die het me biedt met mijn baby. maar of je het nu leuk vindt of niet, mijn lichaam gaat doen wat het wil. Ik doe mijn best om met alles te jongleren!”

Veel fans bleven de zangeres steunen. Ze overspoelden Halsey's Twitter en lieten hen weten dat het niet nodig was geweest om zichzelf uit te leggen. Fans erkenden ook de mentaal en fysiek zware tijd die Halsey moet hebben doorgemaakt.

Anderen waren echter nog steeds niet volledig overtuigd, met het argument dat hun afwezigheid op het Met Gala niet de oorzaak was van hun woede, maar eerder van hun minachting voor de arbeidersklasse. Een fan schreef: "Niemand is boos op je omdat je niet komt opdagen op het met gala, het is duidelijk dat je geen grote evenementen met een baby gaat doen, maar "weer aan het werk gaan" ziet er voor de meeste mensen heel anders uit.”

Terwijl Halsey het debat afrondde, lieten ze de fans weten dat het niet hun bedoeling was om de levens en worstelingen van veel werkende moeders te ondermijnen. Ze uitten hun dankbaarheid voor hun voorrecht toen ze schreven: 'Ik ben zo dankbaar. Voor mijn baby na alles wat ik heb doorgemaakt om zwanger te worden. Voor mijn onverdiende troost om tijd thuis door te brengen. Voor de zegen om kunst te maken als een vorm van werkgelegenheid. Maar postpartum discrimineert niet. Dat is alles wat ik wilde zeggen.”

Aanbevolen: