Nicki Minaj wordt geannuleerd nadat ze heeft onthuld dat ze het MET-gala niet heeft bijgewoond vanwege het vaccinmandaat

Inhoudsopgave:

Nicki Minaj wordt geannuleerd nadat ze heeft onthuld dat ze het MET-gala niet heeft bijgewoond vanwege het vaccinmandaat
Nicki Minaj wordt geannuleerd nadat ze heeft onthuld dat ze het MET-gala niet heeft bijgewoond vanwege het vaccinmandaat
Anonim

De Video Music Awards was niet het enige evenement dat Nicki Minaj deze week moest afzeggen. Fans zaten vol spanning te wachten om de in Trinidad geboren zanger-rapper te zien op het jaarlijkse MET Gala in New York City, maar Nicki was dit jaar geen show.

Terwijl Kylie Jenner om onbekende redenen stopte met het bijwonen van het Gala, ging Nicki Minaj naar Twitter en legde uit waarom ze niet aan het evenement zou deelnemen.

Nicki is niet ingeënt

Nicki Minaj onthulde op Twitter dat ze het MET Gala 2021 niet kan bijwonen omdat ze niet is ingeënt. Het jaarlijkse evenement heeft een vaccinmandaat en alle aanwezigen zijn verplicht om bewijs te tonen bij binnenkomst.

Nicki schreef tweets met zeer misleidende informatie over COVID-19-vaccins en beweerde dat het vaccin de vriend van haar neef impotent maakte. De rapper zei dat als ze gevaccineerd wordt, het niet voor een gala zal zijn, en dat ze er nog steeds onderzoek naar wilde doen.

“Ze willen dat je je laat vaccineren voor de Met. als ik word gevaccineerd, zal het niet voor de Met zijn. Het zal zijn als ik vind dat ik genoeg onderzoek heb gedaan. Daar ben ik nu mee bezig. In de tussentijd, mijn geliefden, wees veilig. Draag het masker met 2 touwtjes die je hoofd en gezicht omsluiten. Niet die losse, ' deelde Minaj in haar eerste tweet.

De zangeres ging verder met het bespreken van een incident dat gebeurde met een kennis van haar. "Mijn neef in Trinidad zal het vaccin niet krijgen, want zijn vriend kreeg het en werd impotent. Zijn testikels werden opgezwollen. Zijn vriend zou weken verwijderd zijn van trouwen, nu heeft het meisje de bruiloft afgeblazen. Dus bid er gewoon voor en zorg ervoor dat je bent comfortabel met je beslissing, niet gepest, "voegde ze eraan toe.

Nicki werd meteen bekritiseerd door gebruikers van sociale media die haar uitriepen omdat ze misleidend was. Ze uploadden ook verschillende memes op Twitter en spotten met de chaos die Minaj had gecreëerd.

"Meisje wat in het Caribisch gebied whatsapp aan de hand is, "schreef een gebruiker als reactie.

"Twee jaar na deze pandemie en ze kon haar connecties niet gebruiken om contact te maken met een epidemioloog en zichzelf te onderwijzen", schreef een ander.

"Waarom luisteren we hier naar klinisch wetenschappelijk onderzoek terwijl de vriend van Nicki Minaj's neef DAAR IS!" een derde gedeeld.

"Is Nicki Minaj echt zo van plan om zichzelf op te zeggen?" een gebruiker schreef.

“Nicki Minaj wordt geannuleerd totdat ze opknapt. En ik bedoel niet haar "onderzoek", spoot een gebruiker.

Nicki Minaj reageerde later op de haat die ze ontving, door een tweet te delen boordevol zelfbevestiging. "Ik zeg wat ik wil wanneer ik wil hoe ik wil … internet maakt me niet bang." De pandemie maakt haar duidelijk ook niet bang.

Aanbevolen: