Ariana Grande legt uit waarom ze nerveus was om het nummer '34+35' uit te brengen

Ariana Grande legt uit waarom ze nerveus was om het nummer '34+35' uit te brengen
Ariana Grande legt uit waarom ze nerveus was om het nummer '34+35' uit te brengen
Anonim

Afgelopen week bracht Ariana Grande haar zesde studioalbum uit, Positions. Een nummer dat de aandacht van fans heeft getrokken, is "34+35", wat neerkomt op een bepaalde vaak memed seksuele toespeling.

Grande verscheen op de Zach Sang Show om informatie achter de schermen te delen over de nieuwe albumrelease en wat inzicht te geven in de single "34+35". De zangeres onthulde dat ze bang was om een nummer als dit uit te brengen, niet wetende hoe het door fans zou worden ontvangen.

“Het ding aan dit nummer, dat al vanaf het begin mijn angst is, is dat het zou afleiden van de kwetsbaarheid en de zoetheid die de rest van het album is." Ze voegde eraan toe dat het album "heel liefdevol is, het is heel eerlijk, het is heel erg een weerspiegeling van delen van mijn leven."

Grande bleef haar liefde voor het nummer uiten: "Het is gewoon een leuk nummer, en het verdient zeker een thuis op het album. Ik denk dat alles wat ik doe een beetje humor heeft, en de mensen weten dat ik hier niet echt tot het ochtendgloren zit. Ik ben hier erg nerveus over geweest, maar ik ben er dol op, en sonisch gezien is het een van mijn favoriete dingen die we ooit hebben gedaan."

Ondanks haar aanvankelijke gevoelens, vond Grande het heerlijk om het nummer te maken. Ze zei: "Ik vind het gewoon belachelijk, zo grappig en stom. We hoorden de strijkers die zo Disney en orkestraal klonken, en vol en puur. zou je hier naar kunnen schrijven?'"

Grande vertelde ook over haar favoriete couplet in het nummer. In één couplet zingt ze: Je zou kunnen denken dat ik gek ben / De manier waarop ik heb gehunkerd / Als ik het heel duidelijk zeg / Geef ze maar baby's. Songwriter Scott Nicholson suggereerde de laatste regel als een kleine grap om het couplet af te maken, en Grande werd er verliefd op. Ze zei dat de tekst haar 'favoriet ter wereld' was.

Ze zei ook dat ze de brug schreef met Victoria Monét en Tayla Parx, en beschreef hen als 'twee vrouwen die zoveel voor me betekenen'.

Nou, Grande hoeft zich geen zorgen meer te maken, want fans hebben geen genoeg kunnen krijgen van "34+35". Het nummer doet het behoorlijk goed in de hitlijsten sinds de release van het nieuwe album. Op dit moment staat het nummer momenteel op nummer 2 op Spotify en piekte het op nummer 1 in de Apple Music-hitlijsten in de Verenigde Staten.

De single "34+35", evenals de rest van Positions, is nu beschikbaar om te streamen op Spotify.