Alison Brie legt haar droom uit over knuffelen met Michael Myers uit 'Halloween

Inhoudsopgave:

Alison Brie legt haar droom uit over knuffelen met Michael Myers uit 'Halloween
Alison Brie legt haar droom uit over knuffelen met Michael Myers uit 'Halloween
Anonim

Alison Brie (Horse Girl, Sleeping With Other People) verscheen op The Late Late Show With James Corden in 'Tweet Dreams'. Ze las enkele dromen voor die mensen over haar twitterden, en legde haar eigen droom uit over Michael Myers van Halloween.

Brie's Tweet Dream Interpreted

Op een bepaald moment in de clip verschijnt een tweet van Brie's Twitter-account, waarin staat: Afgelopen nacht droomde ik dat ik werd achtervolgd door Michael Myers van Halloween en ik kon niet wegkomen, dus in plaats van te rennen, ik bleef en knuffelde hem.”

De actrice zei dat ze een beetje gestoord was, duidelijk, maar natuurlijk heel lief.

Volgens haar interesse veranderen dromen om achtervolgd te worden en de betekenissen erachter, afhankelijk van wat je achtervolgt. Als je gedroomd hebt dat je wordt achtervolgd door een mens, let dan op wie de persoon is. Is het iemand waar je bang voor bent of waar je moe van bent? Is het iemand waar je jaloers op bent? Is het iemand waar je verliefd op bent, maar niet wilt zijn? Let goed op de persoon die je achtervolgt. Als je de persoon kunt achterhalen, kun je begrijpen waarom het gebeurt.”

Oh-oh, Brie, we hopen dat je niet verliefd bent op, noch jaloers bent op Michael Myers.

GERELATEERD: 14 foto's van Alison Brie die laten zien hoe gelukkig Dave Franco is

Alison Brie "heeft een serieuze spin op haar backhand"

In de dromen van haar fans verschijnt Brie als een slechte, die een geheime handdruk heeft met Nathan Fillon, pingpong speelt zoals Andrew Baggaley, en werd gepest door gemene meisjes van Zwadderich.

Hier zijn enkele dromen die fans hadden over Brie in detail.

“Ik heb vannacht gedroomd dat in het volgende seizoen van @GlowNetflix Beyonce en Serena Williams allebei strijden om de genegenheid van Alison Brie. whatdidieat,” door @MrGeorgeAbud. Brie zegt dat het een fantasie is die ze constant heeft.

"Jullie hebben allemaal die droom gehad waarin jij en Alison Brie in een achtervolging/schietpartij zaten met een vrachtwagen bestuurd door cyborg Nicolas Cage, toch?" door @withoutaplain Brie zegt dat ze een film met dit plot zou overwegen, maar ze weet zeker dat Nicolas Cage het al heeft gedaan.

"Ik had een droom dat ik met Alison Brie en Nathan Fillon aan het hangen was… Blijkbaar hebben ze een geheime handdruk die 10 minuten duurt", door @JeffPennyMusic. Per Brie klopt dat, maar er is geen monster van de shake verstrekt, omdat Brie haar handdrukken privé houdt.

"Ik had een droom dat ik op Zweinstein was met Alison Brie en de meisjes van Zwadderich waren pestkoppen", door @DevyMabel.

“Ik had een droom dat ik aan het pingpongen was tegen Alison Brie. Ik heb natuurlijk gewonnen, maar dat meisje heeft een ERNSTIGE draai aan haar backhand , tweette @BaseyCrock.

Aanbevolen: