Hier is hoe het leven en de nettowaarde van Rege-Jean Page veranderden na de landing van 'Bridgerton

Inhoudsopgave:

Hier is hoe het leven en de nettowaarde van Rege-Jean Page veranderden na de landing van 'Bridgerton
Hier is hoe het leven en de nettowaarde van Rege-Jean Page veranderden na de landing van 'Bridgerton
Anonim

Als je de enorm succesvolle en veelbesproken serie Bridgerton op Netflix hebt gezien, weet je dat Simon Basset een van de hoofdrolspelers in de tv-serie is. Gifs van Basset worden voortdurend gedeeld op sociale media en in tekstgesprekken; zijn charmante aantrekkingskracht maakte Daphne Bridgerton niet alleen zwak op de knieën - het raakte ons allemaal! Dus, wie speelt Simon Basset? De even charmante Rege-Jean Page.

Hoewel Rege-Jean Page's eerste rol zeker niet die van Simon Basset was in de Netflix-serie, Bridgerton, was het een belangrijke rol voor hem. Page is knap, bijna pijnlijk, en de invloedrijke rol in Bridgerton was behoorlijk groot. Hij stra alt kracht, gratie, intelligentie en sexappeal uit in de serie, en het is voor niemand verrassend dat hij de rol zo goed belichaamde.

Hij presenteerde zelfs een aflevering van Saturday Night Live waarin een deel van zijn sketches gericht was op zijn adembenemende charme. Page heeft een manier om zijn publiek te bekoren, en we haten het geen moment. Deel uitmaken van een tv-serie als Bridgerton kan dingen veranderen voor degenen die bij het project betrokken zijn.

Dus wat heeft een hoofdrol als een van de meest in aanmerking komende en knappe Duke's op Bridgerton gedaan voor Page's leven? Hoe is zijn weg in het bedrijf geweest? Laten we eens kijken!

8 Hij is altijd dol op acteren

Rege-Jean Page is altijd dol geweest op acteren en heeft er zelfs een hobby van gemaakt tijdens een zaterdagschool toen hij vanuit Zimbabwe naar het VK verhuisde. In een interview met Interview Magazine had hij dit te zeggen over acteren, dansen en zingen binnen het programma.

"Ik was als hobby bezig sinds ik in het VK kwam. Ik ging naar een zaterdagschool waar je een uur zou dansen, een uur acteren en een uur zingen. Het is eigenlijk kinderopvang."

7 Rege-Jean Page is al een tijdje actief

Page zit al een tijdje in de acteerwereld en zoals we al eerder zeiden, begon het voor hem toen hij jonger was. Zijn Amerikaanse debuut was de rol van Chicken George in de serie Roots, een remake van een gelijknamige serie uit 1977. Zijn acteerreis groeide van daaruit, en aangezien hij in het verleden aan prachtige projecten heeft gewerkt, heeft hij ook spannende projecten in het verschiet.

6 Je hebt hem ook gezien in For The People

Bridgerton was niet Page's eerste rodeo met een Shondaland-productie. Hij had zelfs een hoofdrol in een ander Shonda Rhimes-project genaamd For The People. Hij speelde de rol van Leonard Knox in de serie van twee seizoenen op ABC. De show was gericht op krachtige en spraakmakende zaken voor nieuwe advocaten in het zuidelijke district van de federale rechtbank van New York.

5 Rege-Jean Page zat ook in 'Harry Potter'

Hoewel het een niet-gecrediteerde rol is, en veel fans zich niet eens bewust waren van de rol, en ze er ook niet naar gingen zoeken, heeft Page wel een rol binnen de Harry Potterrijk. Tijdens een trouwscène voor Bill en Fleur is Page naast Hermelien te zien.

4 Hij kreeg een nieuwe rol voor Longines

Page kreeg onlangs een ongelooflijke rol bij Longines. Zoals fans weten, draagt Page zichzelf met de gratie waarmee Duke Basset zichzelf ook heeft. Het is niet de rol die hij aan het perfectioneren was; het is de manier waarop hij zijn leven leidt. Hij wil een gevoel van elegantie en schoonheid in de wereld brengen. Toen hij sprak over zijn samenwerking met Longines, had hij dit te zeggen.

“Het is eigenlijk heel simpel. Longines maakt zulke mooie horloges. Er is iets heel bijzonders aan het kunnen werken met dingen die schoonheid in de wereld brengen. Ik ben in staat tot elegantie, en ik houd mezelf graag aan een standaard van elegantie, wat betekent dat ik mezelf met een bepaald bewustzijn moet dragen. Een deel daarvan is vrijgevigheid en leven op een manier die nuttig is voor andere mensen. Door dat te doen, kun je meer schoonheid in de wereld brengen.”

3 Hij maakte zijn officiële exit uit 'Bridgerton'

Page verliet Bridgerton aan het einde van seizoen één; hoewel zijn personage niet volledig uit de serie zal worden geschreven, is zijn verhaal voorbij voor zover het de hoofdgebeurtenis betreft. Toen de show aan Page werd gepresenteerd, legde hij uit dat het een seizoensboog van één seizoen was. In een gesprek met Variety legde hij dat idee verder uit.

“Het is een seizoensboog. Het zal een begin, midden, einde hebben - geef ons een jaar … ik mag binnenkomen, ik mag mijn steentje bijdragen, en dan rolt de familie Bridgerton verder."

2 Rege-Jean Page's netto waarde is $1,5 miljoen

Zoals gerapporteerd door We althy Celebrity, is het vermogen van Page ongeveer 1,5 miljoen.

1 Hij heeft een belangrijke hoofdrol aan de horizon

Terwijl Bridgerton-fans het jammer vinden om Basset en Page, uit de serie als power-speler, te verliezen, heeft hij geweldige projecten in het verschiet. Hij zal een rol spelen in The Grey Man, The Saint, en in een spannende aankondiging - hij zal een hoofdrol spelen in de komende Dungeons and Dragons-film!

Aanbevolen: