Dit is hoe het leven van Lili Reinhart is veranderd sinds de landing op 'Riverdale

Inhoudsopgave:

Dit is hoe het leven van Lili Reinhart is veranderd sinds de landing op 'Riverdale
Dit is hoe het leven van Lili Reinhart is veranderd sinds de landing op 'Riverdale
Anonim

Het voelt als gisteren dat The CW ons kennis liet maken met de live-action versie van de Archie Comics-personages: Archie Andrews (KJ Apa), Veronica Lodge (Camila Mendes), Jughead Jones (Cole Sprouse) en Betty Cooper (Lili Reinhart) met Riverdale. De show zelf was een enorme hit, trok miljoenen kijkers en won prijzen.

De veelzijdige en getalenteerde actrice die ze is, het is geen geheim dat Lili Reinhart zich buiten haar levensveranderende rol op Riverdale heeft gewaagd in vele expertisegebieden. Terwijl de ster zich opmaakt voor het zesde seizoen van Riverdale, is haar leven als volgt veranderd sinds ze Betty Cooper werd in 2017.

9 had een wijdverbreide relatie met haar co-ster Cole Sprouse

Het is geen geheim dat Hollywood soms kan fungeren als matchmaking voor acteurs. Lili Reinhart ontmoette haar liefdesinteresse op het scherm, Cole Sprouse, op de set van Riverdale, en hun relatie buiten het scherm groeide al snel uit tot iets meer dan een vriendschap. Helaas stopten ze ermee in januari 2020.

"Wat een ongelooflijke ervaring heb ik gehad, ik zal me altijd gelukkig voelen en koesteren dat ik de kans heb gehad om verliefd te worden", ging Sprouse naar Instagram en bevestigde de splitsing in augustus 2020. "Ik wens haar niets anders dan de grootst mogelijke liefde en geluk in de toekomst. Alles wat ik erover zal zeggen, al het andere dat je hoort, doet er niet toe."

8 Gemodelleerd voor vele merken

Sinds het landen van haar Riverdale-rol, is Lili Reinhart een van de drukste actrices geworden met verschillende deals voor merkambassadeurs. Ze sloot zich aan bij de selectie van schoonheidslegendes, zoals Zendaya en Maye Musk, als een van de ambassadeurs voor CoverGirl in 2019.

Ze heeft ook aandacht gevraagd voor het milieuvriendelijke milieu door American Express te steunen bij de herlancering van haar AmexGreen-creditcard, die is gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan.

7 speelde in 'Hustlers' naast Jennifer Lopez & Cardi B

In tegenstelling tot haar indrukwekkende tv-portfolio, is Reinhart niet zo actief geweest in films. Ze heeft echter al één indrukwekkende titel in haar portfolio: Hustlers. Hustlers tikt op mensen als Cardi B, Jennifer Lopez, Lizzo en meer voor steun, en concentreert zich rond een groep strippers uit New York die bankiers, CEO's oplichten, en leidinggevenden door ze naar hun club te lokken.

6 Waagde zich in stemacteren

Bovendien waagde de actrice zich ook aan stemacteren. Ze verscheen vorig jaar in de voorlaatste aflevering van seizoen 31 van The Simpsons als Bella-Ella, een "verwaand rijk meisje". Ze voegde zelfs haar Riverdale-dames toe, zoals Camila Mendes (Tessa Rose) en Madelaine Petsch (Sloan).

"Het is echt een ongelooflijke, surrealistische zegen dat ik heb mogen deelnemen aan een van de meest iconische tv-shows ooit gemaakt," ging Reinhart naar Instagram.

5 maakte haar productiedebuut met 'Chemical Hearts'

In feite is Lili Reinhart meer dan alleen een actrice. Ze kan ook produceren, en ze kreeg haar allereerste executive-producerende krediet ooit bij Chemical Hearts van Amazon Studios. De melodramatische liefdesfilm voor tieners, waarin ze ook samen met Austin Abrams de hoofdrol speelt, is gebaseerd op Krystal Sutherland's roman 'Our Chemical Hearts'.

4 Ze geniet van de populariteit van sociale media

Sinds ze haar doorbraak maakte met Riverdale, geniet Lili Reinhart ook van populariteit op sociale media. Op Instagram heeft ze tot nu toe in totaal 29 miljoen volgers verzameld, waarvan 3,4 miljoen op Twitter. Ze opende haar officiële Facebook-pagina in 2018 en heeft zich rond de 2 verzameld.2 miljoen volgers sindsdien.

3 Werd een dichter

Lili Reinhart (1)
Lili Reinhart (1)

Naast schrijven en produceren is Reinhart ook een getalenteerde schrijver. In de loop van de pandemie heeft ze zichzelf zelfs in een creatieve doos gestopt door een poëzieboek uit te brengen dat uit ongeveer 100 gedichten bestond.

"Ik heb het altijd leuk gevonden om een dagboek bij te houden, maar ik heb het de afgelopen jaren nooit zo serieus genomen als de afgelopen jaren," zei ze over haar boek, getiteld "Swimming Lessons". "Alleen het laatste jaar in het algemeen, of sinds de pandemie begon, heb ik veel geschreven. Mijn dagboeken zijn waar mijn geest een beetje kan zijn."

2 kwam uit als biseksueel

Ongeveer twee maanden voordat haar ex-beau Cole Sprouse hun splitsing aankondigde, kwam Lili Reinhart in juni 2020 naar buiten als een biseksuele vrouw. De Riverdale-ster ging afgelopen zomer naar Instagram te midden van het hoogtepunt van de Black Lives Matter-beweging en zei dat ze samen met haar LGBTQ-collega's het protest zou bijwonen.

"Hoewel ik het nog nooit eerder publiekelijk heb aangekondigd, ben ik een trotse biseksuele vrouw. En ik zal vandaag deelnemen aan dit protest. Kom erbij", schreef ze naast een poster van de mars.

1 sloot een productiedeal met Amazon

Na het succes van Chemical Hearts hebben Reinhart en haar productiebanner Small Victory Productions een exclusieve deal getekend met Amazon Studios. Zoals exclusief gemeld door Deadline, is de deal gericht op het ontwikkelen van "moderne content voor jongvolwassenen die diversiteit en inclusiviteit viert."

"Ik heb zo'n geweldige ervaring gehad met het produceren van Chemical Hearts met Amazon en ik kijk ernaar uit om onze relatie uit te breiden", zei de actrice over de samenwerking en beloofde dat de deal de weg vrijmaakt voor nieuwe stemmen. "Small Victory Productions zal verhalen vertellen die de complexiteit van jonge volwassenheid onderzoeken - queer, divers en inclusief voor iedereen"

Aanbevolen: