Dit is hoe het leven en de nettowaarde van Freddie Highmore veranderden na 'Bates Motel

Inhoudsopgave:

Dit is hoe het leven en de nettowaarde van Freddie Highmore veranderden na 'Bates Motel
Dit is hoe het leven en de nettowaarde van Freddie Highmore veranderden na 'Bates Motel
Anonim

29-jarige Engelse acteur Freddie Highmore begon zijn carrière in 1999 door een rol te spelen in de komische film Women Talking Dirty. Eerder in zijn werkjaren nam hij deel aan verschillende films, waaronder Two Brothers, Finding Neverland, Five Children And It, Charlie And The Chocolate Factory, August Rush, Astro Boy en The Art Of Getting By. Freddie speelde ook in verschillende tv-series zoals The Mists Of Avalon en Jack and The Beanstalk: The Real Story, en in tv-films namelijk Happy Birthday Shakespeare, I Saw You en Toast.

Freddie Highmore staat bekend om zijn rol als Norman Bates in de Amerikaanse drama-thrillerserie Bates Motel die van 2013 tot 2017 op A&E werd uitgezonden. De acteur ging zelfs verder met het schrijven en regisseren van enkele afleveringen van de show. Het lijdt geen twijfel dat het leven van Freddie Highmore aanzienlijk is veranderd nadat Bates Motel eindigde. Laten we eens kijken naar de meest recente veranderingen in het leven van de Bates Motel-ster.

9 Freddie Highmore trouwde met een geweldige vrouw

In antwoord op een vraag van Jimmy Kimmel over de trouwring die hij draagt, bevestigde Freddie tijdens de Jimmy Kimmel Live! aflevering dat hij trouwde. Freddie heeft geen details over de identiteit van zijn vrouw onthuld, behalve dat ze Brits is. Hij beschreef haar als een "zeer geweldige" vrouw. De media speculeerden dat de vrouw van de Bates Motel-ster Sarah Bolger zou kunnen zijn, de actrice uit Spiderwick Chronicles. Ze vroegen zich ook af of de vrouw van Highmore Dakota Fanning is, met wie Freddie in 2009 uit eten ging.

8 Hij vergaarde $8 miljoen aan rijkdom

Dankzij zijn toegewijde werk en succesvolle carrière vergaarde Freddie Highmore een fortuin ter waarde van $ 8 miljoen. Op 29-jarige leeftijd heeft Freddie alle tijd om zijn vermogen tot een hoog maximum te vergroten. Sinds 1999 speelde Highmore in meer dan 21 films en 12 tv-films en series. Hij had ook rollen in vijf videogames en twee muziekvideo's. Bovendien is Freddie ook schrijver en producent voor verschillende series.

7 Hij werd gecast als de hoofdrol voor ABC's 'The Good Doctor'

In 2017 kreeg Freddie Highmore zijn meest prominente hoofdrol aangeboden toen hij speelde in ABC's Amerikaanse medische drama-tv-serie The Good Doctor. Freddie nam deel als de jonge autistische geleerde dokter Sean Murphy. De serie volgt het verhaal van chirurg Dr. Murphy die werd geboren in Wyoming en naar San Francisco, Californië verhuisde om in een bekend ziekenhuis te werken.

6 'The Good Doctor' seizoen 5 ging opnieuw in première met Freddie als hoofdrolspeler

Op 27 september keerde het 5e seizoen van de ABC-serie The Good Doctor terug. In dit seizoen trouwt Shaun met Lea, gespeeld door Paige Spara. De trailer van de show onthult echter enkele problemen met betrekking tot huwelijksplanning en nieuwe levens van patiënten die gered moeten worden.

5 Highmore speelde in 'The Vault'

Freddie speelde in 2021 de hoofdrol in een Spaanse actiethrillerfilm genaamd The Vault, in andere regio's bekend als Way Down. Highmore speelt de hoofdrol van Thom in de show. Thom studeert techniek aan Cambridge en is een geniale student die probeert in te breken in de kluis van de Spaanse bank.

4 Freddie ondertekend met ICM-partners in alle gebieden

In april 2021 onthulde Freddie Highmore dat hij op alle gebieden bij ICM Partners heeft getekend. Freddie speelt sinds 2017 vijf opeenvolgende seizoenen als Shaun Murphy in de ABC-serie The Good Doctor. Hij is eigenaar van een productiebedrijf genaamd Alfresco Pictures dat samenwerkte met Sony Pictures om producties te produceren en uit te zenden, zoals de serie Leonardo.

3 Highmore blijft zich verbergen voor sociale media

Hoewel Freddie Highmore van The Good Doctor sociale media-accounts heeft geverifieerd op zowel Instagram als Twitter, plaatst de ster niemand en volgt hij niemand. Freddie rechtvaardigde zijn beslissing om geen gebruik te maken van sociale media door te beweren dat hij een duidelijk verschil wilde houden tussen zijn persoonlijke en professionele leven. Hij zei ook dat het hem hielp om psychologisch geaard te blijven.

2 Hij is dankbaar voor zijn goede gezondheid

Freddie verklaarde dat hij zich gezegend voelt dat hij gezond is gebleven tijdens de Covid-19-pandemie. Hij zei dat deze tijden hem leerden dankbaar te zijn voor de zegeningen die hij misschien niet eerder had opgemerkt. Freddie bracht in seizoen 4 van The Good Doctor een eerbetoon aan de gezondheidswerkers die alles hebben gegeven tijdens de pandemie.

1 Freddie was genomineerd voor verschillende prijzen

Highmore werd onlangs genomineerd voor een handvol prijzen. Een daarvan is de Golden Globe Award 2018 voor Beste Acteur- Televisieserie Drama voor zijn rol als Shaun Murphy in The Good Doctor. Hij werd ook twee keer genomineerd voor de Critics' Choice TV Awards in 2019 en 2020 voor dezelfde showrol. Hetzelfde gold voor de 2018 Teen Choice Awards voor Beste TV-acteur - Drama en de 2018 Gold Derby Awards voor Beste Drama-acteur. De acteur heeft 12 prijzen gewonnen en ontving 44 prijsnominaties tijdens zijn carrièrejaren.

Aanbevolen: