10 Feiten over Ben Affleck en de dochter van Jennifer Garner, Seraphina Rose Elizabeth

Inhoudsopgave:

10 Feiten over Ben Affleck en de dochter van Jennifer Garner, Seraphina Rose Elizabeth
10 Feiten over Ben Affleck en de dochter van Jennifer Garner, Seraphina Rose Elizabeth
Anonim

Iedereen kent al het drama in de relatie van Jennifer Garner en Ben Affleck, maar de meeste mensen weten het waarschijnlijk niet over hun familie. De rommelige relatie tussen Jennifer en Ben begon toen Jennifer al getrouwd was en Ben verloofd was. Het paar leek het een paar jaar goed te doen terwijl ze ouders werden. Toen ze 10 jaar getrouwd waren, stopten ze ermee en kondigden ze aan te gaan scheiden.

Niemand weet helemaal zeker waarom ze besloten om hun huwelijk te beëindigen, maar de kans is groot dat het de geruchten zijn dat Ben met de 28-jarige oppas van zijn kind uitging.

Ondanks het drama in hun huwelijk, zetten de twee zich in om voor hun kinderen te zorgen. Ze hebben samen drie kinderen: Violet, 15, Seraphina, 12 en Samuel, 8. Hun kinderen stalen de harten van fans vanaf het moment dat ze werden geboren, vooral hun middelste kind, Seraphina. Hier zijn 10 feiten over de tween-dochter van Jennifer en Ben.

Bijgewerkt op 15 september 2021, door Michael Chaar: In 2009 verwelkomden Jennifer Garner en Ben Affleck hun tweede dochter, Seraphina Affleck. Gezien het Hollywood-paar waar iedereen op dat moment over kon praten, is het geen verrassing dat er veel aandacht was voor hun kinderen. Hoewel ze heel privé blijven over hun kinderen, is er nog steeds veel dat ze hebben gedeeld, vooral over hun middelste kind, Seraphina. Niet alleen heeft Jennifer duidelijk gemaakt dat ze "ondeugend" is, maar Seraphina noemt haar moeder een "fun-killer" terwijl ze probeert haar kattenkwaad op orde te houden. Bovendien is Serpahina een behoorlijke voetballer, maar ze is een nog betere grote zus. Terwijl zij en oudere zus, Violet goed met elkaar kunnen opschieten, zijn Seraphina en Samuel de beste maatjes!

10 Haar naam heeft een bijbelse betekenis

Toen hun tweede dochter werd geboren, kozen Jennifer en Ben ervoor om haar een naam te geven met een speciale betekenis. Volgens The Bump is Seraphina als meisjesnaam van Hebreeuwse oorsprong en betekent 'brandende'. In Joodse geschriften zijn de serafijnen de engelen van God met de hoogste rang (boven engelen, aartsengelen, cherubs, enz.). Ze hebben zes vleugels en staan bekend om hun ijverige liefde.” Jennifer en Ben zijn beide christenen, dus het is logisch dat ze hun dochter een bijbelse naam hebben gegeven.

9 Haar ouders zijn gescheiden toen ze 6 jaar oud was

Na 10 jaar huwelijk kondigden Seraphina's ouders aan dat ze de dag na hun trouwdag gingen scheiden. In een gezamenlijk interview met E! News, Jennifer en Ben zeiden: “Na lang nadenken en zorgvuldige afweging hebben we de moeilijke beslissing genomen om te scheiden. We gaan verder met liefde en vriendschap voor elkaar en een toewijding aan het co-ouderschap van onze kinderen wiens privacy we vragen om gerespecteerd te worden in deze moeilijke tijd. Ook al herinnert Seraphina zich haar ouders waarschijnlijk niet als getrouwd stel, ze heeft toch twee liefhebbende ouders die er voor haar zijn. Vandaag beweert Ben Affleck dat hun scheiding een van zijn grootste spijt is, en dat nemen we hem niet kwalijk!

8 Haar ouders werkten samen aan twee films voordat ze verliefd werden

Jennifer en Ben ontmoetten elkaar in 2000 toen ze aan Pearl Harbor werkten. Ben speelde de hoofdpersoon, Kapitein Rafe McCawley en Jennifer speelden Zuster Sandra. Twee jaar later, in de zomer van 2002, werkten ze weer samen op de set van Daredevil. Volgens Insider zei Ben "dat deze set de plek was waar hij en Garner verliefd werden", ook al verloofde hij zich een paar maanden later met Jennifer Lopez.

7 Ze waren allebei met andere mensen toen ze verliefd werden

Een paar maanden nadat de acteurs Daredevil hadden gefilmd, scheidde Jennifer van haar toenmalige echtgenoot, Scott Foley. Het kostte Ben bijna twee jaar om zijn verloving met JLo te beëindigen. Scott Foley vertelde Insider: "Er was geen andere relatie, er was geen ontrouw, niets. Mensen gaan scheiden, weet je?" De exen van Jennifer en Ben beweren dat ze niet zijn bedrogen, maar mensen konden zien dat ze elkaar flirterige blikken toekeken toen ze in 2003 in het tv-programma Dinner for Five waren. Het is duidelijk dat ze zeker gevoelens voor elkaar hadden voordat ze dingen beëindigden met hun exen.

6 Haar ouders zijn getrouwd in een zeer kleine ceremonie

Jennifer en Ben hadden een heel, heel kleine ceremonie toen ze op 29 juni 2005 in het huwelijksbootje stapten. Ze hadden maar twee andere mensen op hun bruiloft. Jennifer's Alias co-ster en vriend, Victor Garber, leidde de bruiloft en zijn man was de enige andere persoon daar. Ze wilden geen flitsende ceremonie met veel mensen, zodat hun huwelijk kon worden gecentreerd rond hun liefde voor elkaar.

5 Ze is het middelste kind in het gezin

Jennifer was al ongeveer drie maanden zwanger toen ze met Ben trouwde en op 1 december 2005 beviel van hun eerste kind, Violet. Meer dan drie jaar later kregen de acteurs hun tweede dochter, Seraphina, op 6 januari 2009. Toen Violet 6 jaar oud was en Seraphina 3 jaar oud, kregen ze op 27 februari 2012 een broertje genaamd Samuel. Seraphina kan goed overweg met haar oudere zus, maar ze heeft een nog grotere band met haar kleine broertje. Volgens In Touch Weekly "kijkt Samuel op naar zijn oudere zussen en heeft hij een unieke band met Seraphina."

4 Seraphina Affleck is behoorlijk ondeugend

Als het gaat om ouderschap, is er geen gemakkelijke manier om met jonge kinderen om te gaan, vooral niet wanneer ze hun tienerjaren naderen. Tijdens een handvol interviews waarin Jennifer Garner over haar kinderen praat, heeft ze erop gewezen dat Seraphina nogal kattenkwaad uitha alt. Ze kan niet alleen onvoorspelbaar zijn, maar Seraphina is niet verlegen om haar ouders te roepen. Volgens Garner noemt haar dochter haar een "fun-killer", vooral omdat Jen snel een einde maakt aan Seraphina's kattenkwaad!

3 Haar vader heeft een alcoholverslaving

In maart 2017 plaatste Ben op Facebook dat hij de behandeling voor alcoholverslaving had voltooid. Hij was een paar jaar nuchter, maar in 2019 gleed hij uit en dronk hij op een Halloween-feest. Hij doet echter zijn best om weer nuchter te blijven in het belang van zijn gezin. Een bron vertelde In Touch Weekly: De kinderen betekenen de wereld voor Ben - hij wil bij hen zijn - dus hij is niet van plan nog een slip te hebben. Hij is vastbesloten om nuchter te blijven, en na verloop van tijd weet hij dat Jen hem weer zal leren vertrouwen.'

2 Ben en Jennifer blijven erg hands-on

Hoewel ze niet meer samen zijn, zijn Jennifer en Ben geweldige co-ouders geworden. Paparazzi betrapt ze constant op het nemen van hun kinderen en brengen tijd met hen door. In Touch Weekly schreef: "Of ze nu samen zijn bij een voetbalwedstrijd, in de kerk of gewoon een ijsje eten, de Affleck/Garner-clan is altijd te vinden met een glimlach op hun gezicht." Ondanks alle uitdagingen die Jennifer en Ben hebben gehad, lijkt het gezin van vijf nu op een goede plek te zijn en het lijkt alsof ze een mooie toekomst voor zich hebben.

1 Ben is terug met Jennifer Lopez

Hoewel Ben een nogal tumultueuze datinggeschiedenis heeft gehad, een die is afgeschermd van zijn kinderen, lijkt het alsof Seraphina de Jen zal leren kennen vóór DE Jen. Affleck en Lopez hadden voor het eerst een relatie en waren later verloofd in 2003, maar de openbaarheid die ze ontvingen was veel te veel voor beiden. Hoewel ze ermee ophielden, zijn Jennifer en Ben, genaamd Bennifer, officieel weer bij elkaar! Het duo begon te daten na de splitsing van Lopez van A-Rod en is sindsdien gelukkig samen.

Aanbevolen: