Fans hebben medelijden met Jennifer Garner te midden van het huwelijksfeest van Ben Affleck en Jennifer Lopez

Inhoudsopgave:

Fans hebben medelijden met Jennifer Garner te midden van het huwelijksfeest van Ben Affleck en Jennifer Lopez
Fans hebben medelijden met Jennifer Garner te midden van het huwelijksfeest van Ben Affleck en Jennifer Lopez
Anonim

Iemand die het zeker niet vierde tijdens de bruiloft van Jennifer Lopez en Ben Affleck? Jennifer Garner, Ben's ex en moeder van zijn drie kinderen. Hoewel veel bronnen suggereren dat Jen Garner het prima vindt met Bens liefdesleven, was ze duidelijk niet uitgenodigd op hun kleine Vegas-huwelijk - en fans maakten zich een beetje zorgen om haar.

Het kan tenslotte niet gemakkelijk zijn om te zien hoe de man met wie ze ooit getrouwd was, weer samenkomt met zijn ex van lang geleden. Toch denken sommige fans dat het goed komt met Jennifer, ondanks dat de nieuwe mevrouw Jennifer Affleck een ring aan haar vinger heeft.

Jennifer Garner was de stad uit terwijl Ben en Jen trouwden

Ben en Jen zijn officieel getrouwd op 16 juli 2022, tijdens een kleine en snelle ceremonie in een kapel in Las Vegas. Terwijl ze in het huwelijksbootje stapten, was Jennifer Garner de stad uit en deed ze haar eigen ding. Of dat door keuze of noodzaak was, weet niemand zeker, maar Jennifer heeft wel wat foto's op sociale media geplaatst terwijl haar ex door het gangpad liep.

Hoewel ze niet vaak persoonlijke informatie op Instagram deelt, heeft Garner wel een Instagram-verhaal gepost waaruit blijkt dat ze in Lake Tahoe, CA was, op de ochtend dat Bennifer in het huwelijksbootje stapte, ging fietsen, merkte Newsweek op.

Ze lijkt prima, op het eerste gezicht tenminste, en heeft duidelijk nooit iets negatiefs over Ben in het openbaar te zeggen. Ook heeft Garner JLo niet genoemd, hoewel veel 'exclusieve bronnen' suggereren dat ze de relatie van haar kinderen met de vader van haar kinderen volledig goedkeurt, inclusief de invloed van JLo op hem en hun kinderen.

Jennifer Lopez's lieve opmerkingen over Ben Affleck waarschijnlijk gestoken

Veel fans zijn blij dat Bennifer eindelijk officieel is, vooral die fans die het paar terugstuurden toen ze in eerste instantie een item waren. En toch steekt het waarschijnlijk dat Jennifer klinkt alsof ze al die jaren een fakkel voor Ben droeg - terwijl hij getrouwd was met (en drie kinderen opvoedde met) Jennifer Garner.

Als Yahoo! meldde, schreef Jennifer Lopez een briefje over het huwelijk van haar en Ben, waarin ze opmerkte: "Liefde is geduldig… twintig jaar geduldig." Hoewel het bericht veel 'awww'-reacties van fans opriep, vindt niet iedereen dat het briefje - of de bruiloft zelf - in goede smaak was.

Een fan merkte op: "Ik denk dat dit zonder enige reden de waarderingsweek van Jennifer Garner zou moeten zijn", wat suggereert dat Garner "beter verdient" dan haar ex.

Andere opmerkingen suggereerden dat Jennifer misschien ergens aan het bakken was met stress (ze deelt wel veel keukenvideo's op Instagram), en anderen wierpen schaduw op JLo en Ben vanwege hun 'vreselijke beslissingen'.

JLo heeft altijd gezegd dat Ben "de ware" was… zelfs toen hij getrouwd was

Hoewel JLo en Ben allebei hebben toegegeven dat de ondergang van hun eerdere relatie grotendeels te wijten was aan publiciteit, is het duidelijk dat ze gevoelens voor elkaar koesterden na de breuk. Tenminste, Lopez maakte haar gevoelens in de loop der jaren in talloze interviews bekend; Yahoo! citeerde haar in 2016 dat Ben 'de ware' had kunnen zijn en zei 'dit is het'. Dat jaar, ter referentie, was een jaar voorafgaand aan Ben's scheiding van Jennifer Garner.

Yahoo! merkte ook op dat in JLo's boek uit 2014 (dat werd gepubliceerd terwijl Affleck ogenschijnlijk nog steeds gelukkig getrouwd was met Garner), ze verwees naar haar scheiding van Ben door te zeggen: "Het voelde alsof mijn hart uit mijn borst was gescheurd."

Terugkijkend, is het begrijpelijk als fans het een beetje icky vinden dat JLo in het openbaar haar gevoelens voor Ben bespreekt terwijl hij getrouwd was (haar boek was getiteld True Love).

Zal het huwelijk van Jennifer Lopez en Ben Affleck standhouden?

Talloze online commentatoren speculeren dat JLo en Ben hun huwelijk niet zullen volhouden. Het is begrijpelijk dat toeschouwers twijfels hebben, aangezien Jennifer drie keer is getrouwd en Ben één keer getrouwd en gescheiden is geweest.

Maar in een interview voordat ze haar romance met Ben nieuw leven inblies (ze was op dat moment aan het daten - en verloofd met - Alex Rodriguez), verklaarde Lopez dat haar eerste twee huwelijken "niet echt meetellen". Ze leek ook haar 10-jarige huwelijk met Marc Anthony te verdoezelen, die misschien ook een soort gevoel had over haar openbare opmerkingen over haar nieuwe echtgenoot.

Natuurlijk zal alleen de tijd leren hoe het deze keer gaat met Bennifer.

Aanbevolen: