Wat vindt Jennifer Garner van de nieuw leven ingeblazen romantiek van Ben Affleck met Jennifer Lopez?

Inhoudsopgave:

Wat vindt Jennifer Garner van de nieuw leven ingeblazen romantiek van Ben Affleck met Jennifer Lopez?
Wat vindt Jennifer Garner van de nieuw leven ingeblazen romantiek van Ben Affleck met Jennifer Lopez?
Anonim

Fans waren verbijsterd door het nieuws over de splitsing van Jennifer Garner en Ben Affleck in 2015 - drie jaar voordat het paar hun scheiding zou afronden. Volgens bronnen in die tijd was een van de redenen waarom het zo lang duurde voordat de exen doorgingen met de scheiding, voornamelijk omdat Garner geloofde dat er nog steeds een kans was dat ze haar noodlijdende huwelijk kon redden.

Zoals je misschien weet, was Affleck praktisch een alcoholist geworden, die moeite had om nuchter te blijven. Bovendien werd beweerd dat hij ook goede contacten had met een reeks andere vrouwen, waaronder de voormalige oppas van de familie, Christine Ouzounian.

Gedurende deze tijd zat Affleck ook in en uit de afkickkliniek, vastbesloten om zijn leven weer op de rails te krijgen in het belang van zijn dierbaren - maar die weg naar herstel was makkelijker gezegd dan gedaan. Maar hoewel Garner uiteindelijk doorging met haar plannen om de scheiding af te ronden, stond ze altijd aan de zijde van haar ex, wat zeer lovenswaardig van haar is.

Je moet je dus afvragen hoe de Elektra-ster zich voelt over Affleck die zich heeft verzoend met zijn ex-verloofde, Jennifer Lopez. Hier is het dieptepunt …

Jennifer Garner reageert op 'Bennifer'

Het is best interessant dat Affleck ervoor koos Lopez in januari 2004 te dumpen voordat hij datzelfde jaar een nieuwe relatie met Garner begon.

17 jaar later en de Hollywood-acteur is nu teruggegaan naar zijn ex, en hoewel velen zich afvroegen wat er door de hoofden van de moeder van drie moest zijn gegaan om te weten dat haar voormalige partner zijn romance met J. Lo had doen herleven, blijkbaar ze is er helemaal cool mee.

Bronnen vertellen Us Weekly dat de 49-jarige haar goedkeuring heeft gegeven, eraan toevoegend dat Garner zich geen zorgen hoeft te maken dat haar kinderen in de buurt zijn van de popster 'All I Have', wetende dat de laatste erg belangrijk is zelf gericht op het gezin.

Niet alleen dat, maar het hebben van Lopez als zijn vriendin is een behoorlijke upgrade van de reeks vrouwen waarmee Affleck de afgelopen jaren is gelinkt - waarvan de meesten de indruk wekten dat ze slechts 15 minuten in de buurt waren van roem.

"JLo heeft Jennifer Garner's keurmerk", vertelde een bron aan de publicatie. “Garner accepteert Ben en er is geen vijandigheid. Zolang Ben op het goede spoor blijft en de situatie gezond houdt, vooral met betrekking tot de kinderen, is Jen gelukkig.

“JLo vindt Jennifer een aardig en geweldig persoon en een geweldige moeder.”

Aangezien Garner en Affleck samen drie kinderen delen, is het begrijpelijkerwijs belangrijk voor beide partijen om gelukkig te zijn met de mensen die ze rond hun kinderen brengen - maar Garner heeft geen enkel probleem met Lopez.

Intussen vertellen bronnen aan People dat de zaken tussen J. Lo en Affleck de afgelopen weken serieus zijn geworden, waarbij vrienden die dicht bij het paar kwamen, zelfs zinspeelden op het idee dat ze deze keer mogelijk voorgoed bij elkaar zouden kunnen blijven.

Hoewel het bijna twee decennia geleden is sinds hun breuk, heeft het paar veel individuele ups en downs gedeeld met betrekking tot hun liefdesleven en professionele leven.

Maar Lopez heeft zich gerealiseerd hoeveel ze dol is op Affleck en hoe haar humeur is veranderd sinds ze haar romance met de ster op de A-lijst opnieuw heeft aangewakkerd, van wie wordt gezegd dat het beter gaat nu hij ook zijn vroegere strijd met alcohol heeft geschopt.

“Er komen dingen tussen hen, maar ze zijn vastbesloten om het beste te doen wat ze kunnen voor de kinderen. Ze blijven op de hoogte en hebben veel vergaderingen en check-ins”, gutste een bron. “Ze willen de beste ouders zijn die ze kunnen voor de kinderen. Als ze verschillen hebben, houden ze die voor zichzelf en laten ze er geen invloed op uitoefenen. Ze zetten altijd blije gezichten op voor de kinderen en stellen hun welzijn voorop.”

“Vrienden zeggen dat ze kunnen zien dat ze deze keer voor altijd bij elkaar blijven. Ze vinden het heerlijk om samen te zijn en de weekenden die ze samen doorbrachten, hebben de deal echt bezegeld. Ze zijn erg verliefd.”

Het is zeker nog te vroeg om te zeggen dat ze hun hele leven bij elkaar zullen blijven, maar de zaken zijn zeker goed begonnen.

Lopez en Affleck zijn de afgelopen weken overal in Los Angeles gesignaleerd - en niet één keer hebben ze geprobeerd incognito te blijven over hun romance.

Hoewel de zangeres "Booty" het jammer vond dat ze haar relatie met Alex Rodriguez had beëindigd, is ze dolgelukkig om terug te zijn bij Affleck, met wie ze een veel diepere band lijkt te hebben dan met haar laatste man.

Of de relatie deze keer standhoudt, moet nog blijken.

Aanbevolen: