10 vergeten feiten over de relatie tussen Jennifer Lopez en Ben Affleck

Inhoudsopgave:

10 vergeten feiten over de relatie tussen Jennifer Lopez en Ben Affleck
10 vergeten feiten over de relatie tussen Jennifer Lopez en Ben Affleck
Anonim

Ben Affleck en Jennifer Lopez, ook wel Bennifer genoemd, waren in de jaren 2000 een leuk stel. Hoewel ze sindsdien allebei verder zijn gegaan en gehecht zijn aan veel A-listers in Hollywood, verzenden veel mensen ze nog steeds als een paar.

Affleck was lange tijd getrouwd met Jennifer Garner en toen gingen ze scheiden. Sindsdien is hij in verband gebracht met andere actrices. JLo trouwde in 2004 met Marc Anthony en ging met een paar anderen uit in Hollywood voordat hij zich verloofde met Alex Rodriquez.

Onlangs werden Ben en Jennifer meerdere keren samen gezien na Lopez' scheiding van ex-verloofde Rodriquez. Ze leidden tot verzoeningsgeruchten toen ze samen in een auto in Montana werden gezien tijdens het Moederdagweekend. JLo en Ben woonden vorige week zelfs het VAX Live-concert in Los Angeles bij, maar verschenen apart.

Bijna twee decennia later is Bennifer weer het gesprek van de dag. Kijk eens terug naar enkele feiten die je misschien bent vergeten uit hun relatie.

10 Ze ontmoetten elkaar op een filmset

In 2002 ontmoetten Ben Affleck en Jennifer Lopez elkaar op de set van de film Gigli, die in 2003 uitkwam. Helaas was de film geen succes, maar hun gevoelens voor elkaar wel. Toen Lopez Affleck voor het eerst ontmoette, vertelde ze Mensen dat ze "het gevoel had… Oké, dit is het." Op dit punt waren ze allebei gevestigde acteurs en vielen ze meteen halsoverkop voor elkaar. Hun chemie op de set kookte over naar het echte leven.

9 Lopez was in die tijd getrouwd

Tijdens de tijd van Gigli was Lopez echter al getrouwd met haar tweede echtgenoot, acteur Cris Judd. Ze waren pas twee jaar getrouwd. Dit zorgde voor veel problemen, want JLo was duidelijk gevallen voor Affleck. Nou, Judd en Lopez scheidden in 2003 en Bennifer was al snel een item. Na hun scheiding verscheen Judd in een aantal realityshows en hertrouwde uiteindelijk. Het is onduidelijk of hij en Lopez nog steeds contact houden.

8 Ze zijn een paar maanden later verloofd

Hoewel technisch gezien nog steeds getrouwd met Judd, verloofden JLo en Affleck zich. In november 2002 onthulde Lopez aan Diane Sawyer dat Ben Affleck haar ten huwelijk had gevraagd. Lopez beschreef het als "traditioneel, maar ook op een zeer spectaculaire manier, zoals Ben natuurlijk zou doen. Het was erg mooi." Ze ging verder met te zeggen dat ze haar verloofde in alle opzichten bewondert. Hij is briljant slim.

7 Ben koos zelf de ring

Bling Bling! Affleck heeft de verlovingsring van JLo zelf uitgezocht. Het was een op maat gemaakte Harry Winston solitaire ring met roze diamanten. Harry Winston is de juwelier van de sterren. De ring was 6,1 karaat en naar verluidt $ 2,5 miljoen. Lopez vertelde Sawyer dat het het "meest magnifieke ding was dat ze ooit heeft gezien." JLo gaf hem de ring terug na hun breuk, wat jammer is, want het was mooi.

6 Ze kregen een band over vergelijkbare opvoeding

Veel mensen hadden hun relatie als onwaarschijnlijk beschouwd, maar de acteurs kregen een hechte band omdat ze een vergelijkbare opvoeding hadden. Lopez vertelde Mensen, ze zeiden de hele tijd, "hoe is dit gebeurd?" Maar uiteindelijk lijken ze meer op elkaar dan mensen willen dat ze zijn. Ze komen uit dezelfde achtergrond, familie en thuis. Het is fijn om iemand te hebben die het begrijpt en weet hoe het was voor en tijdens roem.

5 Ze probeerden een privérelatie te hebben, maar de Paparazzi lieten het niet toe

Helaas. Bennifer gebeurde net op het hoogtepunt van roddelbladen en paparazzi. Ze waren het populairste Hollywood-koppel dat in de roddelbladen verscheen. Ze kregen nauwelijks tijd alleen omdat ze constant werden opgejaagd door de paparazzi. In 2016 vertelde Lopez aan People: "Ze probeerden geen openbare relatie te hebben. Het was veel druk." Affleck verscheen in januari in een podcast-aflevering en zei hoe gemeen en seksistisch de media waren tegen Lopez.

4 JLo documenteerde dat in haar muziekvideo 'Jenny From The Block'

JLo moest klappen bij de paparazzi. In haar video uit 2002, "Jenny From The Block", verschijnt Affleck. Er zijn clips van hen samen, in een poging privé te zijn, maar de paps vinden ze. Er waren clips te zien van hoe ze gas pompten om samen op een jacht te zijn en het toonde in feite hun echte leven en waar ze mee te maken hadden. Ze had zelfs bewakingscamerabeelden die iemand van hen had gemaakt.

3 Ze hebben de bruiloft een dag uitgesteld voordat het zou gebeuren

Ze zouden in september 2003 in Santa Barbara gaan trouwen, maar hebben hun huwelijk schokkend uitgesteld een dag voordat ze op het punt stonden te gebeuren. Het paar wilde drie aparte lokbruiden inhuren op drie verschillende locaties, zodat de media niet zouden weten waar ze ze konden vinden. Ze realiseerden zich toen dat het het niet waard was. In plaats van een dag te hebben die vreugdevol en heilig moest zijn, was het meer stressvol dan wat dan ook.

2 De media waren de oorzaak van hun breuk

Ben en Jennifer hielden nog steeds van elkaar. Helaas is de bruiloft nooit doorgegaan en hebben ze hun verloving op 22 januari 2004 afgeblazen. Ze gingen niet uit elkaar vanwege ruzies of iets anders tussen hen. De oorzaak van hun splitsing was uiteindelijk omdat de mediadruk te groot was. De timing was niet goed en ze gingen uiteindelijk allebei verder en trouwden met andere mensen.

1 Bennifer houdt nog steeds van elkaar en steunt elkaar

Jennifer Lopez en Ben Affleck
Jennifer Lopez en Ben Affleck

Nogmaals, nu het middelpunt van de media-aandacht, bracht Bennifer een aantal dagen samen door in Montana en LA, kort nadat JLo zich afscheidde van Alex Rodriquez. Door de jaren heen hebben ze elkaar nog steeds gesteund. Vorig jaar liet Affleck weten dat Lopez genomineerd had moeten worden voor een Oscar voor haar rol in Hustlers. De twee zijn altijd vriendelijke exen gebleven. Nu ze allebei weer vrijgezel zijn, is het misschien het lot.

Aanbevolen: