Twitter-gebruikers beweren dat Perez Hilton zich verontschuldigt voor zijn bekendheid vanwege zijn invloed

Twitter-gebruikers beweren dat Perez Hilton zich verontschuldigt voor zijn bekendheid vanwege zijn invloed
Twitter-gebruikers beweren dat Perez Hilton zich verontschuldigt voor zijn bekendheid vanwege zijn invloed
Anonim

Twitter was dit weekend in rep en roer nadat Perez Hilton zei dat mensen hadden "geweigerd" om hem te zien voor wie hij nu is. Blijkbaar een veranderde man.

De roddelblogger, die een van de meest controversiële entertainmentsites in de popcultuur beheerde, lijkt het oneens te zijn met mensen die hem weigeren te vergeven voor zijn daden in het verleden en onnauwkeurige berichtgeving over beroemdheden.

Bovendien stond Hilton bekend om het bespotten van beroemdheden, het ontketenen van rivaliteit tussen Lady Gaga en Christina Aguilera, het schrijven van vulgaire artikelen over Britney Spears, om er maar een paar te noemen.

Maar volgens Hilton wil hij sympathie en vertelt hij The Sunday Times dat mensen, ondanks dat hij is geëvolueerd en zijn manier van doen is veranderd - nadat hij zich bij meerdere gelegenheden heeft verontschuldigd voor zijn daden in het verleden - weigeren hem nog een kans te geven.

En het lijkt hem behoorlijk dwars te zitten.

“Ik ben onherstelbaar in de ogen van de meesten. Het maakt niet uit hoeveel ik verander, groei, evolueer, mijn excuses aanbied, ze weigeren me te zien voor wie ik nu ben, zei hij.

Nou, het duurde niet lang voordat het citaat op het Twitter-handvat van de publicatie nogal boze reacties kreeg van lezers die verbluft waren door de opmerkingen van Hilton.

Tientallen mensen deelden screenshots van posts geschreven door Hilton waarin hij zich richtte op bijna elke beroemdheid in Hollywood, waaronder Miley Cyrus, Jennifer Aniston, Khloe Kardashian, Angelina Jolie en Lindsay Lohan, om er maar een paar te noemen.

Hij maakte Aniston belachelijk door te insinueren dat ze een man niet kon houden, terwijl hij gedurende lange tijd in bijna al zijn verhalen over de popster vertelde hoe ongeschikt een moeder was Spears was voor haar zonen.

“Op een naïeve manier bekeek ik wat ik aan het doen was door die lens. Ik noem gewoon de beroemdheden die opgeroepen moeten worden', vertelde Hilton aan The Sunday Times. "Ik zou dingen zeggen als, nou, Perez is niet wie ik werkelijk ben, het is gewoon een personage."

Aanbevolen: