Ondanks wereldwijde bekendheid zegt Kylie Jenner dat ze zich 'een outcast' voelt

Inhoudsopgave:

Ondanks wereldwijde bekendheid zegt Kylie Jenner dat ze zich 'een outcast' voelt
Ondanks wereldwijde bekendheid zegt Kylie Jenner dat ze zich 'een outcast' voelt
Anonim

De ongelooflijk populaire reality-tv-serie Keeping Up With The Kardashians kwam voor het eerst op onze schermen in 2007, en sindsdien heeft de familie bereikt waar velen alleen maar van zouden dromen, waarbij sommigen zelfs de status van miljardair bereikten. De show is zelfs zo populair geworden, dat het een van E! Netwerk's meest succesvolle shows aller tijden, die serieuze bedragen binnenhalen voor zowel het netwerk als de familie.

Een specifiek Kardashian-familielid waar veel fans dol op zijn, is Kylie Jenner, die ze hebben zien opgroeien van een jong speels kind tot een zeer succesvolle en volwassen jonge vrouw, die ook zelf een moeder van twee schattige kinderen.

Veel fans zijn gekomen om de weelderige levensstijl te bewonderen die ze online laat zien, wat een kijkje geeft in de fijnere kant van het leven. Maar geniet de reality-tv-ster roem, of blijft ze liever uit de schijnwerpers?

Kylie Jenners succes is onbetwistbaar

Volgens Forbes is het vermogen van Kylie Jenner $ 900 miljoen dollar. Natuurlijk is veel van haar vermogen afkomstig van haar zeer succesvolle carrière met in de hoofdrol Keeping Up With The Kardashians, waarbij de ster naar verluidt $ 500.000 per aflevering zou hebben betaald, volgens Pop Buzz. Dit betekent dat de ster waarschijnlijk miljoenen per seizoen verdient, een duizelingwekkend bedrag als je het totale bedrag berekent.

Dit is echter niet haar enige bron van inkomsten. Jenner heeft ook haar eigen cosmeticalijn Kylie Cosmetics, die notoir bekend werd om zijn beroemde 'lip-kit' toen het merk voor het eerst werd gelanceerd in 2014. De ster heeft ook een kledinglijn met haar zus, waar ze vermoedelijk nog steeds een beetje inbreng in heeft, ondanks haar grote betrokkenheid bij haar cosmeticabedrijf.

Veel van Kylie's vrienden halen ook flink wat geld binnen. Een vriend, Harry Hudson, die verschillende keren op haar sociale media-accounts is verschenen, heeft een gerapporteerd vermogen van $ 1 miljoen. Het is gemeld dat een van haar goede vrienden Anastasia Karanikolaou ook een vergelijkbaar vermogen heeft.

Hoe vindt Kylie Jenner het echt om beroemd te zijn?

Ondanks alle roem en fortuin, lijkt het erop dat niet de hele Kardashian-familie van roem kan genieten op dezelfde manier als sommige andere familieleden. Dus, hoe vindt Kylie Jenner het echt om beroemd te zijn?

Tijdens het filmen van Life Of Kylie, opende de reality-tv-ster zich op een meer persoonlijk niveau voor de camera's om haar gevoelens over roem te delen, en hoe ze voelt alsof het haar heeft beïnvloed. In één aflevering legde ze uit hoe ze zich een 'outcast' voelt omdat ze 'niet met veel mensen kan omgaan', hoewel ze niet specifiek was in welke zin.

In een andere aflevering van Keeping Up With The Kardashians wordt gezien dat Kim Kylie vraagt naar haar angst, zich afvragend of ze zich daardoor vaak overweldigd voelt, en het lijkt erop dat Kylie misschien niet zo veel van roem geniet als het lijkt. De ster reageert door te zeggen:

"Sommige mensen zijn geboren voor dit leven en andere niet. En ik weet gewoon dat ik niet beroemd mag zijn - alsof ik het diep van binnen kan voelen. Ik kan het niet aan, ik te veel zorgen."

De ster is in het verleden ook opengegaan over andere onzekerheden waarmee ze te maken heeft gehad met betrekking tot haar uiterlijk, met name haar lippen. Veel fans zullen Kylie kennen van haar beroemde lipkit, die haar het versterkte uiterlijk van volle en mollige lippen geeft, maar de inspiratie achter het merk kwam eigenlijk voort uit haar onzekerheden over haar lippen.

Naarmate ze ouder werd, begonnen veel fans de verandering in haar lipgrootte in twijfel te trekken, wat ertoe leidde dat ze toegaf dat ze inderdaad lipfillers had gehad. Naast de druk om in het openbaar te zijn, heeft Kylie ook een harde opmerking over haar lippen gekregen van een jongen toen ze veel jonger was, wat er vervolgens toe leidde dat de ster zich nogal onzeker voelde over haar uiterlijk.

Hoe denken de andere Kardashians over roem?

Nu weten we dat Kylie geen grote fan van roem is, wat vinden de andere Kardashian Jenner-zussen ervan om in de schijnwerpers te staan?

Hoewel Kourtney soortgelijke gevoelens weergaf als Kylie over beroemd zijn, leek Kim een andere mening te hebben over het leven in de schijnwerpers. In dezelfde aflevering als eerder vermeld, werd gezien dat Kim Kylie troostte met betrekking tot haar angsten, haar vertelde dat ze dezelfde worstelingen had doorgemaakt toen ze jonger was, en hoe ze in feite pas de laatste paar jaar begon te verbeteren en de kritiek van buitenaf.

Kim vertelde ook dat ze het gevoel had dat ze beroemd was gemaakt toen de zussen hun gevoelens over het onderwerp bespraken. Kourtney lijkt echter, net als haar zus Kylie, de voorkeur te geven aan een meer ingehouden, gezinsgericht leven dat zoveel mogelijk weg is van nieuwsgierige blikken, een sentiment dat naar de oppervlakte begon te borrelen in de laatste seizoenen van Op de hoogte blijven van de Kardashians.

Voor haar opkomst, tot roem, was Kim verbonden met rapper Ray J, maar ze gingen later uit elkaar. Het was te danken aan het beroemde videolek met de rapper dat het gezin echter in de wereld van roem heeft gestort, wat aantoonbaar zowel positieve als negatieve veranderingen voor de Kar-Jenners heeft gebracht.

Aanbevolen: