Tristan Thompson verontschuldigt zich voor het vernederen van Khloe Kardashian terwijl DNA-test liefdeskind bevestigt

Inhoudsopgave:

Tristan Thompson verontschuldigt zich voor het vernederen van Khloe Kardashian terwijl DNA-test liefdeskind bevestigt
Tristan Thompson verontschuldigt zich voor het vernederen van Khloe Kardashian terwijl DNA-test liefdeskind bevestigt
Anonim

Tristan Thompson is officieel de vader van een derde kind nadat hij op Instagram heeft toegegeven dat de resultaten van een vaderschapstest hebben aangetoond dat hij de vader is van de zoon van Maralee Nichols. Het nieuws bevestigde geruchten dat de NBA-speler eerder dit jaar opnieuw zijn knipperlichtvriendin, Khloe Kardashian, bedroog. Tristan verontschuldigde zich publiekelijk tegenover de realityster voor het liefdesverdriet en de vernedering die hij veroorzaakte.

Tristan Thompson geeft toe dat hij de baby van een fitnesstrainer uit Houston heeft verwekt

"Vandaag onthullen de resultaten van de vaderschapstest dat ik een kind heb verwekt met Maralee Nichols. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn daden. Nu het vaderschap is vastgesteld, kijk ik ernaar uit om onze zoon in der minne op te voeden", schreef Tristan in een laat op de avond Instagram-bericht.

Hij vervolgde: "Ik bied mijn oprechte excuses aan aan iedereen die ik tijdens deze beproeving zowel in het openbaar als privé heb gekwetst of teleurgesteld."

De Kings-speler beweerde aanvankelijk dat zijn ontmoeting met Maralee een eenmalig iets was, voordat hij bekende dat hij gedurende drie maanden vele malen bij haar was geweest, terwijl hij veel met Khloe aan het daten was.

Nichols beviel op 1 december van een zoon en maakte bekend dat Tristan de vader was. Thompson ontkende aanvankelijk dat hij de vader van het kind was en eiste een vaderschapstest. In de afgelopen maand stonden de twee tegenover elkaar in een juridische strijd, aangezien Maralee een rechtszaak heeft aangespannen tegen de atleet voor zwangerschapsgerelateerde vergoedingen en kinderbijslag.

Nu de resultaten binnen zijn, lijkt het erop dat Tristan zal moeten betalen.

Na toegegeven te hebben dat hij een nieuwe vader was, verontschuldigde hij zich tegenover ex-Khloe Kardashian

Nadat Tristan zijn vaderschapsresultaten had besproken, richtte hij zijn aandacht op Khloe. De publieke verontschuldiging had niet alleen betrekking op de gênante situatie waarin hij haar de afgelopen weken heeft gebracht, maar ook op de jarenlange mishandelingen waaraan hij haar heeft onderworpen.

"Khloé, je verdient dit niet. Je verdient het verdriet en de vernedering die ik je heb aangedaan niet", schreef hij. "Je verdient de manier waarop ik je door de jaren heen heb behandeld niet."

Tristan is in de loop der jaren bekend geworden als een soort seriële cheater. Zijn eerste daad van ontrouw vond plaats in 2018 toen paparazzi hem zag zoenen met een andere vrouw, slechts enkele dagen voordat Khloe beviel van hun dochter, True.

“Mijn acties zijn zeker niet in lijn met de manier waarop ik naar je kijk. Ik heb het grootste respect en liefde voor je. Ongeacht wat je misschien denkt. Nogmaals, het spijt me zo ongelooflijk."

De Keeping Up With The Kardashians-ster is de afgelopen weken stil gebleven en heeft ervoor gekozen om de situatie privé af te handelen. De realityster heeft alleen op het fiasco gezinspeeld door cryptische berichten op Instagram te plaatsen die verwijzen naar "kracht in moeilijke tijden". Bronnen hadden onthuld dat Khloe Tristan had teruggenomen na zijn eerdere vreemdgaanschandalen omdat ze oprecht "geloofde dat hij zou veranderen."

Aanbevolen: