Luann De Lesseps verontschuldigt zich voor bedwelmd gedrag op WWHL

Inhoudsopgave:

Luann De Lesseps verontschuldigt zich voor bedwelmd gedrag op WWHL
Luann De Lesseps verontschuldigt zich voor bedwelmd gedrag op WWHL
Anonim

Real Housewives Luann de Lesseps uit New York City heeft gezegd dat ze de behoefte voelt om zich publiekelijk te verontschuldigen voor haar recente dronken gedrag omdat ze "het juiste wilde doen".

Ze verscheen dinsdag op Watch What Happens Live met Andy Cohen om zich te verontschuldigen voor haar recente capriolen.

Lesseps verontschuldigt zich na verwijdering uit bar

Er werd gemeld dat de realityster vorige week was verwijderd uit een homo-pianobar Townhouse in New York City nadat ze de microfoon had overgenomen om deuntjes te zingen. Ze zei tegen de uitbundige klanten: "F-k you." en "Je kent me niet! Ik ben een cabaretier!"'

"Luann dacht dat ze haar act deed", vertelde een bron aan Page Six. "Ze probeerde [haar eigen lied] Money Can't Buy You Class te zingen, maar ze wisten het niet, ze kennen de normen."

Ze vervolgden: "De pianist zei: "Ik ken het nummer niet", en ze antwoordde: "Het is een hit!"'

Lesseps ontkende later dat ze eruit was gegooid en beweerde tegen ons dat ze feest had gevierd en was uit eigen beweging vertrokken. Ze veranderde haar verhaal later op Instagram en verontschuldigde zich voor haar gedrag.

“Deze week, na een betreurenswaardig incident, werd ik geconfronteerd met de waarheid”, begon ze haar verklaring zaterdag op Instagram. "Het is duidelijk dat mijn worsteling met alcohol echt is! Hoewel ik in de loop der jaren grote vooruitgang heb geboekt, zijn er tijden geweest dat ik ben gevallen. Het is één dag tegelijk! Ik ben aan het herstellen en onderneem stappen om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt weer."

Bravo Star beweert dat ze nuchter was geweest tot het incident

De 56-jarige huisvrouw beweert dat ze nuchter is geweest tot het dronken incident.

"Ik had een redelijk goede staat van dienst, maar mensen glippen weg. En zoals ik al zei, ik ben ook maar een mens, en het is gebeurd", zei ze op Watch What Happens Live with Andy Cohen Tuesday.

De Lesseps worstelt al jaren publiekelijk met haar nuchterheid, nadat ze in 2017 in Palm Beach werd gearresteerd wegens dronkenschap en wanordelijk gedrag. Ze pleitte later schuldig aan batterij, huisvredebreuk en wanordelijke dronkenschap om haar aanklacht te verminderen. Ze ging later naar een afkickkliniek om te helpen met haar alcoholverslaving.

“Dat hoort bij verantwoordelijk zijn en doorgaan, jezelf weer oppakken en het juiste doen.”

“Ik ben ook maar een mens, en het is vooruitgang, geen perfectie,” zei ze.

Host Andy Cohen bevestigde dat ze niet had gedronken tijdens het filmen van Girls Trip of tijdens het meest recente seizoen van Real Housewives of New York, en dat ze niet-alcoholische Fosé Rosé dronk tijdens een bezoek aan het Bravo-clubhuis.

Aanbevolen: