Fans zijn boos op Billy Bush over dit Heidi Montag-interview

Inhoudsopgave:

Fans zijn boos op Billy Bush over dit Heidi Montag-interview
Fans zijn boos op Billy Bush over dit Heidi Montag-interview
Anonim

Heidi Montag legt het allemaal uit sinds haar debuut op MTV's hit reality-serie The Hills in 2006. De show volgde het leven van Heidi, haar toenmalige bestie, Lauren Conrad en hun vriendenkring, waaronder Whitney Port, Brody Jenner en Audrina Patridge, om er maar een paar te noemen.

Hoewel Heidi en Lauren erin slaagden een paar jaar vriendschap te delen, maakte het duo een einde aan de dingen toen Montag met de slechterik Spencer Pratt begon te daten. Dit was de katalysator voor de vete van LC en Heidi, die tot nu toe een van de grootste reality-tv-verhaallijnen werd. Gelukkig voor Heidi slaagde ze erin naam te maken buiten haar vete met Conrad, maar de zaken namen een enorme wending toen werd onthuld dat ze 10 plastische chirurgieprocedures op één dag had ondergaan!

Het nieuws schokte fans over de hele wereld, en het was slechts een kwestie van tijd voordat Heidi zich zou uitspreken over de controverse over haar transformatie. Nou, het blijkt dat haar interview met Billy Bush van Access Hollywood niet al te goed is verlopen, en als fans er vandaag op terugkijken, zijn er een paar problemen die ze hebben opgemerkt.

Heidi Montag's transformatie

De wereld was geschokt toen Heidi in januari 2010 de cover van het tijdschrift People sierde en haar nieuwe look onthulde, gevolgd door de kop "Verslaafd aan plastische chirurgie". Haar transformatie had levensbedreigend kunnen zijn, aangezien ze 10 procedures in één keer had ondergaan.

De ster onthulde haar blik op het scherm aan haar familie in Crested Butte, Colorado, waar haar moeder, Darlene, worstelde met het accepteren van het nieuwe gezicht van haar dochter. Gezien de ingrijpende verandering die Heidi onderging, is het geen verrassing dat haar familie, zelfs haar man, Spencer Pratt, die niet altijd de beste invloed heeft gehad, het een zware pil vond om te slikken.

Tijdens haar tijd onder het mes, liet Heidi haar rug opnieuw vormgeven, haar kin naar beneden geschoren, oren naar achteren gespeld, wenkbrauwen opgetrokken, lippen geïnjecteerd, vet op haar wangen, haar neus gedaan en binnen- en buitenliposuctie. Hoewel dit allemaal wild klinkt, is het dat wel, Heidi zag er naar hedendaagse maatstaven niet al te wild uit.

Was Heidi Montag beschaamd door Billy Bush?

Heidi onthulde de lange lijst met procedures die ze had gedaan tijdens haar interview in 2010 met Billy Bush op Access Hollywood. Hoewel openheid over haar plastische chirurgie niet iets was waar beroemdheden ongeveer tien jaar geleden zo open over waren, gebruikte Heidi het meesterlijk als een drijvende kracht achter haar carrière.

In het tijdperk van de Kardashians, waar BBL's, neuscorrecties, lipinjecties, fillers, botox en een overvloed aan cosmetische ingrepen die celebs tegenwoordig ondergaan, is het duidelijk dat plastische chirurgie lang niet zo afgekeurd is als vroeger was. Tijdens haar interview werd Heidi gevraagd of ze blij was met hoe ze er nu uitzag, en of ze klaar was met plastische chirurgie."Ik voel me nu zo! Ik voel me echt zo", zei Heidi als reactie op of ze blij is met hoe ze eruit ziet. Billy vroeg Heidi toen of ze klaar was, waardoor Heidi duidelijk maakte dat ze "niets" meer gedaan zou krijgen. 'Maar je bent verslaafd aan plastische chirurgie, Heidi!' zei Billy terwijl hij de omslag van het tijdschrift People optilde.

Heidi onthulde gracieus hoeveel geluk ze had dat ze toegang had tot dergelijke baanbrekende procedures, en hoewel de lijst met operaties die ze had gedaan alarmerend klonk, zag Heidi er toen uit, hoe elke celeb er nu uitziet. Fans waren er snel bij om Billy te roepen voor zijn onophoudelijke vragen en beschamendheid, ondanks dat onder het mes gaan tegenwoordig zo'n triviaal iets is.

Billy maakte toen grapjes over hoe Heidi eruit zou kunnen zien als ze ouder is, wijzend op het feit dat ze misschien 80 is, maar er 50 uitziet en er niet zo natuurlijk uitziet als anderen haar leeftijd zouden hebben. Heidi liet de opmerking haar niet afschrikken, bleef bij haar keuzes en maakte duidelijk dat ze de gelukkigste is die ze ooit is geweest.

Aanbevolen: