Fans zijn boos over de relatie van Dylan Sprouse met zijn ex-vriendinnen, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans zijn boos over de relatie van Dylan Sprouse met zijn ex-vriendinnen, hier is waarom
Fans zijn boos over de relatie van Dylan Sprouse met zijn ex-vriendinnen, hier is waarom
Anonim

Hoewel Dylan Sprouse heel lief is voor zijn vriendin Barbara Palvin, hebben niet alle meisjes met wie hij heeft gedate hetzelfde geluk gehad. Van romances die een dag duurden tot beschuldigingen van bedrog, veel fans zijn boos over de manier waarop Dylan sommige van zijn ex-vriendinnen heeft behandeld.

Beschuldigingen van bedrog

Dylan Sprouse en Dayna Frazer dateerden van februari 2014 tot augustus 2017. Destijds belde het model hem op omdat hij haar had bedrogen. Dayna zette Dylan op scherp via haar Instagram-verhaal. Ze plaatste een selfie waarop ze huilt en schrijft bij de post: "Als je erachter komt dat je vriendje je heeft bedrogen, lol." Maar dit leek geen lol-moment te zijn. In plaats daarvan leek Dayna oprecht diepbedroefd.

Ze ging zelfs zo ver om alle sporen van Dylan van haar Instagram te verwijderen. Dayna en Dylan volgden elkaar niet meer op Instagram. Dayna volgt echter nog steeds zijn tweelingbroer Cole.

Destijds wisten fans niet goed hoe ze dit moesten opvatten. Een fan schreef: "Dylan Sprouse heeft net Dayna Frazer bedrogen. Ik ben klaar, liefde is dood". En sommigen verdedigden Dayna door te schrijven: "Ik verloor zojuist al het respect dat ik had voor Dylan Sprouse, Dayna is mooi en verdient dit niet. dylansprouseisoverparty".

Dylan Sprouse's reactie op zijn ex-vriendin Dayna Frazer

Dylan verraste fans door op Twitter zijn kant van het verhaal te vertellen. Hij begon met te tweeten: "Ik zal dit zeggen en alleen dit: door vast te houden aan een veronderstelling op basis van beperkte informatie, negeer je de gecompliceerde aard van dit probleem."

Dylan vervolgde met een tweede tweet: "De waarheid heeft altijd twee kanten, en die kanten hebben motivaties, en die motivaties, ondanks hoe vaag ze op dit moment lijken, zijn privé." De acteur suggereerde dat Dayna die beschuldiging tegen hem uitte om aandacht.

In een derde tweet verdedigde Dylan zijn karakter door te schrijven: "Dit is ingewikkeld en het zal ingewikkeld blijven, maar degenen die mij kennen en die mij hebben gekend, weten goed genoeg wat voor soort persoon ik ben." En eindigde met: "En dat is alles." Zijn laatste twee tweets suggereren dat hij zich geen zorgen maakte over de publieke perceptie, maar liever zou hebben dat fans twee keer nadenken voordat ze een oordeel vellen.

Te snel bewegen

Toen twee van Disney's meest succesvolle sitcoms, The Suite Life of Zack & Cody en Hannah Montana, samenkwamen voor een crossover, ontmoette Dylan Miley Cyrus op de set van That's So Suite Life van Hannah Montana. Tijdens een optreden op Jimmy Kimmel Live gaf de ster toe dat hij en Cyrus ongeveer een dag met elkaar uitgingen toen hij 12 jaar oud was.

Dylan onthulde: "We hebben elkaar ontmoet op haar set, geloof ik, en we hebben gedate, en toen kwam Nick Jonas langs, en toen was het voorbij." Hoewel het verhaal voor sommige mensen schattig leek, vonden anderen dat Dylan van jongs af aan te snel ging.

Een ander goed voorbeeld hiervan is de tijd dat hij uitging met de stemactrice van Dora the Explorer, Kathleen Herles. De acteur had kort een relatie met Kathleen in 2010, maar de geruchten werden nooit bevestigd. Er wordt ook gespeculeerd dat Kathleen met zijn tweelingbroer Cole Sprouse is uitgegaan, wat een beetje vreemd lijkt voor fans.

Volgens J-14 ging Dylan ook een paar maanden uit met actrice Kara Crane. Het voormalige stel ontmoette elkaar op de set van The Suite Life of Zack & Cody nadat Kara een gastoptreden had gemaakt. Geen van beiden heeft ooit over hun relatie gesproken, maar gezien de geweldige chemie die ze op het scherm hadden, was de geruchten over een romance tussen hen misschien niet ver van waar.

Wie is de huidige vriendin van Dylan Sprouse?

Barbara Palvin is een Hongaars model. Op vijfentwintigjarige leeftijd nam ze een eervolle plaats in op de lijst van de beroemdste modeschoonheden ter wereld, verscheen ze op de covers van de toonaangevende glossy magazines en werd ze het gezicht van gerenommeerde modemerken. Barbara's persoonlijke leven is altijd in het vizier geweest van camera's en wekte grote publieke belangstelling.

Het model is uitgegaan met enkele van de populairste beroemdheden wereldwijd, waaronder Leonardo DiCaprio, Justin Bieber, Niall Horan en Ed Sheeran. Nu is ze het liefje van Dylan Sprouse.

In de zomer van 2018 werd bekend dat Palvin een nieuwe romance begon, en Dylan werd haar uitverkorene. In het begin hadden ze stiekem een date. Eens gaf het model toe dat toen ze Sprouse leerde kennen, ze wist dat ze een relatie met hem wilde hebben. En toen ging alles vanzelf: hij stuurde haar een direct bericht en toen ze antwoordde, begonnen ze de hele tijd met communiceren.

Toen plaatste hij een foto van hen samen op het WK in Rusland. Vanaf dat moment werden ze overal knuffelend en gezellig met elkaar gespot: op feestjes, tijdens New York Fashion Week en op reis naar andere landen. In januari 2019 leek het gelukkige paar samen te gaan wonen in New York City. Sindsdien zijn het in totaal een paar goals geweest.

Aanbevolen: