Twitter gaat wild over deze flirterige interactie tussen Jack Harlow en een fan

Twitter gaat wild over deze flirterige interactie tussen Jack Harlow en een fan
Twitter gaat wild over deze flirterige interactie tussen Jack Harlow en een fan
Anonim

De in Kentucky geboren rapper Jack Harlow heeft Twitter in een meltdown gebracht. Na een recente video die is geüpload naar de sociale media-accounts van Harlow, zijn fans van de rapper in een volledige "dorst-razernij" geraakt.

De video, geplaatst op 20 september, toont een bruisende nachtclubscène terwijl het geluid van Codeine Crazy van Future op de achtergrond speelt. De camera richt zich op een meisje terwijl ze zich haast om iets op haar telefoon te typen. Terwijl ze de telefoon omdraait, worden de woorden "I have a fat a" onthuld in grote blokletters die over het scherm zijn uitgespreid.

De camera draait zich om en onthult dat Harlow een paar meter verderop stond en met zijn telefoon op het meisje reageerde. Harlows telefoon geeft de woorden "I'm Shy" weer in hetzelfde formaat, gevolgd door een emoji van een aap die zijn ogen bedekt.

Na het videobericht haastten veel fans zich naar Twitter om de rapper te overladen met woorden van genegenheid.

Ondertussen uitte de meerderheid van zijn fans hun jaloezie. Ze veinsden ook liefdesverdriet over de grappige en lieve interactie.

Een fan schreef bijvoorbeeld: "Ik huil, geef over en glijd van de muur… Het doet pijn om mensen mijn droom te zien beleven!"

Een ander zei: "Waarom merk je me niet op zoals je haar opmerkt:(."

Terwijl een ander zei: "ziek van jaloezie"

Anderen reageerden door het gelukkige meisje in de video te trollen. Velen maakten grapjes over het willen "vechten met haar" omdat ze het geluk hadden om met Harlow te flirten. Een fan schreef: “weet ze hoe ze moet vechten? ze heeft vast nog nooit van me gehoord.'

Terwijl een ander zei: "probeer me niet, probeer Jezus, want ik gooi handen."

Veel fans reageerden op de video door Harlow te roepen omdat hij beweerde dat hij verlegen was. Een fan zei: "Je bent niet verlegen."

Terwijl een ander de verklaring ter discussie stelde door zijn eigen teksten te citeren. Ze schreven: “‘stuurde haar terug naar haar vriendje met mijn handafdruk op haar wang’, maar je verlegen ???”

Sommigen namen zelfs de tijd om de fans van Harlow te trollen omdat ze dachten dat ze hem ooit zouden ontmoeten, laat staan met hem uitgaan. Een gebruiker schreef bijvoorbeeld: "Zo grappig dat alle vrouwen in deze opmerkingen denken dat ze ooit een kans zouden krijgen."

Ondanks de discografie van Harlow die al ver teruggaat tot 2015, geloven velen dat de recente stijging in populariteit van de rapper te danken is aan een goede vriend, Lil Nas X.

Lil Nas X's Industry Baby, waarin Harlow te zien is, heeft sinds de release in juli 2021 meer dan 300.000 000 streams op Spotify verzameld. Velen geloven daarom dat de hit was wat Jack opnieuw had geïntroduceerd Harlow terug in 'het rapspel'.

Aanbevolen: