Twitter woedend nadat James Charles interactie heeft gehad met een andere minderjarige op Instagram

Twitter woedend nadat James Charles interactie heeft gehad met een andere minderjarige op Instagram
Twitter woedend nadat James Charles interactie heeft gehad met een andere minderjarige op Instagram
Anonim

James Charles laatste Instagram-verhaal is bekritiseerd door gebruikers van sociale media. De 22-jarige beauty-influencer deelde een foto van zichzelf terwijl hij een badjas droeg en naar de 17-jarige streamer Purpled keek op Twitch. "About to get glamour ft. @realpurpled die bedwars speelt om me bezig te houden", schreef hij bij de post. Gezien eerdere claims tegen hem met betrekking tot jonge volgers en gebruikers, dachten sommige gebruikers van sociale media dat dit onaanvaardbaar was. %7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.unilad.co.uk%2Fcelebrity%2Fyoutuber-james-charles-criticised-after-interacting-with-another-minor-on-instagram%2F[/EMBED_TWITTER] "Leuk feit James Charles, Purpled is minderjarig. Doen we dit echt weer?", schreef een gebruiker.""Hier gaan we @jamescharles is zoals gewoonlijk een gek. James Charles is een bekende trimmer. Purpled is minderjarig. Blijf weg van minderjarigen pls en bedankt, " een tweede toegevoegd.

De populaire make-upgoeroe heeft publiekelijk toegegeven seksueel expliciete berichten te hebben gestuurd naar twee 16-jarige jongens. De 21-jarige deed de opzienbarende bekentenis in april, als reactie op beschuldigingen dat hij de jongens seksueel expliciete kiekjes had gestuurd.

[EMBED_TWITTER]

Hoewel Charles volhield dat zijn aanklagers hem vertelden dat ze toen 18 waren, ging dit ten koste van zijn YouTube-inkomsten. YouTube heeft zijn kanaal nu verwijderd uit het partnerprogramma, waardoor hij geen geld meer kan verdienen aan het videoplatform.

YouTube beweerde dat ze het recht hadden om actie te ondernemen tegen makers die opzettelijk 'kwaadaardige schade toebrengen aan anderen' of degenen die 'echte schade aanrichten door misbruik, geweld, wreedheid of bedrieglijk gedrag'.

Het bedrijf heeft nog niet aangegeven hoe lang de beperkingen van kracht blijven en er worden momenteel geen advertenties op zijn kanaal weergegeven. Dit ondanks dat hij slechts 3 dagen geleden een video uploadde voor zijn 25 miljoen volgers.

In een nu privévideo die op 1 april op zijn YouTube-kanaal is geplaatst, zei Charles dat "hij [zijn] acties volledig begrijpt en hoe ze verkeerd zijn", De video was getiteld: "Holding mezelf verantwoordelijk."

"Deze gesprekken hadden nooit mogen plaatsvinden", zei Charles in de 14 minuten durende video. "Mijn hoop is altijd geweest om een relatie te hebben met iemand van ongeveer mijn leeftijd of ouder." [EMBED_TWITTER]een oud interview met Charles is opgedoken met mede-YouTuber Trisha Paytas waarin hij zegt: "Ik voel me fysiek niet aangetrokken tot oudere jongens, wat klote is. Ik zou uitgaan met de absoluut jongste, 18 of 19, die er wat ouder uitziet."Beschuldigingen tegen Charles kwamen van een 16-jarige jongen die zich identificeert als @jakecherryy op TikTok. In verschillende berichten op Twitter lijkt de YouTuber een online relatie met de 16-jarige te hebben gevormd. Tijdens hun vermeende interacties, James leek zelfs @jakecherry een gelukkige verjaardag te wensen. In de berichten staat duidelijk dat @jakecherry zijn 16-jarige leeftijd duidelijk heeft gemaakt aan de visagist aan de sterren. Ook opgenomen in opnieuw geposte berichten, was een schijnbaar boze James Charles na hun vermeende interacties [EMBED_TWITTER]februari beschuldigde een andere tiener Charles van ongepaste berichten. De 16-jarige Isaiyah beweert dat de ster van de sociale media hem kiekjes stuurde om zichzelf te plezieren en bedelen om naakten. Vorig jaar uploadde een andere minderjarige TikTok-ster, Ethan Andrew, een YouTube-video en opende hij over zijn relatie met Charles. De 14-jarige beweerde dat de beautyvlogger hem naaktfoto's stuurde. hoto's.

Aanbevolen: