Fans denken dat Amber Heard deze interactie met een fan volledig heeft geënsceneerd

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Amber Heard deze interactie met een fan volledig heeft geënsceneerd
Fans denken dat Amber Heard deze interactie met een fan volledig heeft geënsceneerd
Anonim

De bizarre smaadzaak en tegenklacht tussen Amber Heard en Johnny Depp wordt eindelijk hervat na een onderbreking van een week. In de ongeveer een maand dat de zaak aan de gang is in Fairfax County, Virginia, hebben de twee beroemdheden het grootste deel van hun leven - vroeger en nu - onderworpen zien worden aan een grondige herevaluatie in de ogen van het publiek.

Depp lijkt de sympathie van velen te vinden, vooral voor de contracten die hij is kwijtgeraakt sinds zijn ex-vrouw hem publiekelijk begon te beschuldigen van huiselijk geweld. Het grote publiek lijkt te denken dat terwijl de feiten zich blijven voordoen, de Pirates of the Caribbean-ster wordt gerechtvaardigd in zijn beweringen van onschuld.

Heard, aan de andere kant, wordt algemeen beschouwd als de agressor, en er zijn echte oproepen om haar bloed in professionele zin. Op dit moment heeft een online campagne om haar officieel te ontslaan bij Aquaman al vier miljoen handtekeningen bereikt.

Terwijl oude momenten en beslissingen met een nieuwe lens worden bekeken, reageren fans nu op een video uit 2019 van Heard die een kind vasthoudt op een luchthaven in Frankrijk.

Amber Heard woonde het filmfestival van Cannes in 2019 bij

Hoewel de clip nog maar net opduikt, werd hij opgenomen toen Amber Heard in mei 2019 op de luchthaven Mandelieu in Cannes aankwam. De actrice had toen net haar coming-of-age-dramafilm Gully in première gebracht. het Tribeca Film Festival de vorige maand.

Geregisseerd door de in Australië geboren filmmaker Nabil Elderkin, vertelde Gully het verhaal van 'drie tieners die in LA wonen, allemaal slachtoffers van extreme kinderjaren, [die] in de loop van 48 uur een hedonistische rel veroorzaken in de stad, ongebonden door maatschappelijke normen. Ze nemen ons mee op een razende rit van drugs en moord door Los Angeles.'

Naast Heard in de cast waren onder andere Jacob Latimore, Charlie Plummer, Jonathan Majors en Terrence Howard. De Rum Diary-ster speelde een personage dat simpelweg bekend stond als Joyce. Toen ze uitcheckte op het vliegveld, botste ze, niet verwonderlijk, op een menigte fans, die graag een glimp van hun favoriete sterren wilden opvangen.

Toen ze werd lastiggevallen door supporters die een handtekening wilden krijgen, zag ze een schattige baby in de menigte en nam haar in haar armen.

Wat zeggen fans over de reactie van de baby op Amber Heard?

Het kleine meisje leek echter niet zo blij om vastgehouden te worden door deze vreemdeling, van wie ze duidelijk geen weet had. Ze leek ook een beetje zenuwachtig te zijn door al het tumult dat om haar heen gebeurde. Het is dit waar fans op hebben gepikt, om op de een of andere manier hun pleidooi voor de schijnbare, inherente kwaadaardigheid van Amber Heard te versterken.

'Kinderen kunnen slechte mensen voelen, net als dieren. Pas als we ouder worden en verstrikt raken in de status en cultuur van beroemdheden, gaat het weg', betoogde een fan in het YouTube-commentaargedeelte van een video waarin de gebeurtenissen worden weergegeven. 'Laat het aan een kind over om een slecht en gevaarlijk persoon van nature te kennen', beaamt een ander.

Sommige van de meer sceptische fans gingen zelfs zo ver dat ze beweerden dat de hele situatie was opgevoerd als een foto-op voor de actrice, alleen omdat de dingen niet helemaal liepen zoals gepland. 'Ze heeft deze PR-stunt helemaal uitgespeeld, iedereen kan zien dat dit in scène is gezet, denkt ze dat we idioten zijn', protesteerde een andere fan.

Sommige fans kozen de kant van Amber Heard

Het sentiment werd ook gedeeld door nog een andere waarnemer, die vond dat zelfs de verzamelde fans niet echt waren. 'Het zou me niet verbazen als ze wat mensen betaalde om haar om haar handtekening voor PR te vragen', schreef de fan, terwijl een ander het argument ondersteunde: 'Het lijkt erop.'

Een meerderheid van de reacties waren allemaal negatief over Amber Heard en hoe de hele aflevering verliep. Alles was echter niet verloren voor de actrice, aangezien sommige fans haar kant leken te kiezen. 'Ik heb medelijden met haar. Ze heeft nu zoveel haters,' zei een van degenen die haar kant koos.

Er waren ook mensen die ervoor kozen om al het lawaai om haar heen te negeren en de schoonheid in de video te waarderen: 'Adorable Amber houdt van schattige baby's. Ze ziet er gewoon altijd zo mooi uit, met of zonder make-up en wat haar stijl en kleding ook is.'

Het zijn zulke fans waar Heard op zal rekenen om haar carrière voort te zetten nadat het proces voorbij is. Zoals de zaken er nu voorstaan, wordt nog steeds verwacht dat ze in het Aquaman-vervolg zal verschijnen dat volgend jaar uitkomt. Daarna blijft het lot van haar professionele leven echter zeer in het geding.

Aanbevolen: