Twitter gaat wild over Shang-Chi's Simu Liu-modellering voor kantoorfoto's

Twitter gaat wild over Shang-Chi's Simu Liu-modellering voor kantoorfoto's
Twitter gaat wild over Shang-Chi's Simu Liu-modellering voor kantoorfoto's
Anonim

De première van zijn nieuwe kaskraker is niet de enige reden dat Simu Liu de laatste tijd het gesprek van de dag is geweest op sociale media!

Marvel's nieuwste release op groot scherm, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, waaide de afgelopen dagen uit aan de kassa en zijn hoofdrolspeler Simu Liu is in de Hollywood-schijnwerpers gestuwd als resultaat.

Hoewel dit zeker de droom van elke acteur is, is waarschijnlijk een niet zo begeerde bijwerking van deze snelle stijging naar de status van een begrip voor Liu de ontdekking op internet van zijn pre-MCU-baan, als model voor stockfoto's op kantoor.

Iedereen kent deze stijl van fotografie - groepen modellen in kantoorkleding, glimlachend terwijl ze vergaderingen in een vergaderruimte simuleren, samen naar bestanden kijken en over het algemeen de sfeer uitstralen van een vrolijke, ontspannen werkruimte.

Het bestaan van deze foto's werd al in 2017 door Liu erkend toen hij een stockfoto van zichzelf ontdekte op de omslag van een boek over boekhouding. Naast een foto van de omslag schreef hij: "Ik heb in 2014 een stockfotoshoot gedaan en die is hier terechtgekomen."

Nu heeft Twitter een velddag met de hele bundel stockfoto's die zijn opgegraven van Liu uit zijn modellentijd. Sommige gebruikers hebben zich verwonderd (bedoelde woordspeling) over Liu's carrièretraject, van stock image-kantoormedewerker tot de ster van een superheldenfranchise.

Ondertussen hebben anderen de humoristisch geënsceneerde foto's van de Kim's Convenience-acteur al toegevoegd aan hun 'reactiememe'-mappen. Eén account grapte zelfs dat een stockfoto van Liu die een groepsdiscussie leek te leiden, liet zien dat "Shang Chi de Avengers leidt."

De ster sprak onlangs over de serie opnamen tijdens zijn optreden in The Kelly Clarkson Show in mei van dit jaar, waar hij lachte om hoe vaak de afbeeldingen "opduiken", vooral omdat zijn status als beroemdheid steeds populairder wordt. Hij grapte ook dat hij nu kan zeggen dat zijn foto zowel "op de voorkant van winkels" als "op de omslag van schoolboeken" heeft gestaan.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is tot nu toe met veel bijval ontvangen en is nu al de op één na grootste binnenlandse filmrelease van het jaar, net achter Black Widow van de MCU.

Naast het feit dat Liu onvermijdelijk veel gevraagd is na het succes van zijn laatste rol, geeft de blijvende aantrekkingskracht van zijn modellering van stockfoto's aan dat hij ook al de publieke opinie heeft gewonnen. Een Twitter-gebruiker bedacht de zin: "Je bent cool, maar niet de Simu Liu-stockfoto's nogal cool."

Aanbevolen: