Zal Matthew McConaughey zich echt kandidaat stellen voor gouverneur? Fans denken van niet

Inhoudsopgave:

Zal Matthew McConaughey zich echt kandidaat stellen voor gouverneur? Fans denken van niet
Zal Matthew McConaughey zich echt kandidaat stellen voor gouverneur? Fans denken van niet
Anonim

Als Matthew McConaughey zich kandidaat stelde voor een politiek ambt, zou hij zeker niet de eerste beroemdheid zijn die dat deed. Hoewel Arnold Schwarzenegger een van de meest herkenbare namen van het tijdperk is als beroemdheid die politicus is geworden, was hij niet eens de eerste die zich met gubernatoriale bezigheden bezighield.

Bovendien zijn er meer bekende namen zoals Ronald Reagan en Donald Trump die president werden, dus gouverneur lijkt niet zo moeilijk voor iemand met een IMDb-cv.

Het punt is dat beroemdheden al eeuwenlang betrokken zijn bij (of in ieder geval de schijn wekten betrokken te zijn bij) de politiek. Het is echter pas sinds kort dat beroemdheid de enige kwalificatie lijkt te zijn die men nodig heeft om politicus te worden.

En dat is precies het probleem, zeggen sommige fans van Matthew, en waarom ze denken dat hij niet echt kandidaat zal zijn.

Pollvoorspellingen zeggen dat Matthew McConaughey voorop loopt …

Er zijn veel krantenkoppen geweest over Matthew McConaughey die voorgaat op andere kandidaten in de aanloop naar de gouverneur van Texas. De enige vangst is dat hij (nog?) niet echt heeft gerend.

Het is allemaal pure speculatie, waarbij de meeste peilingen een soort populariteitswedstrijd inhouden. Matthew's reputatie in Hollywood is aantoonbaar dezelfde reden waarom Arnold Schwarzenegger jaren geleden succesvol was in het veroveren van de gouverneurszetel in Californië… Met nauwelijks een platform om over te spreken.

Populariteit helpt, waardoor mensen denken dat als Matthew echt zou rennen, hij misschien zou winnen. Het punt is dat de meeste fans en, ja, critici, zeggen dat McConaughey waarschijnlijk niet echt zal rennen.

Sommigen zeggen dat Matthew niet de moeite zal nemen om naar kantoor te rennen

Hij is al miljonair, en hij heeft een hoop geld verdiend en de weg vrijgemaakt voor nog veel meer kansen met letterlijk één slogan. Dus, fans zeggen, zelfs als hij eigenlijk geen idee heeft van politiek, zal hij duidelijk "in orde" zijn.

Een ander redeneerde dat wat een politicus is "anders dan een speciaal type 'beroemdheid'", en ze hebben duidelijk een punt. Toch denkt niet iedereen dat McConaughey zelfs maar de kans zal nemen om daadwerkelijk gekozen te worden.

Sommige critici zeggen zelfs dat het schijnbare gebrek aan platform van Matthew een van de tekenen is dat hij het niet meent. Terwijl fans denken dat, omdat het verdienen van publieke steun een belangrijk onderdeel is van campagnes, en celebs dus een voorsprong hebben en rechtstreeks naar financieringsoplossingen voor serieuze problemen kunnen springen, zeggen anderen dat McConaughey maar een pose aanneemt.

Critici beweren ook dat, omdat Matthew zo vaag is over zijn platform, hij op het moment dat hij daadwerkelijk over echte problemen begint te praten, de steun van kiezers en fans zal verliezen, en critici denken niet dat hij de kans zal nemen.

Aanbevolen: