Waarom getrouwd op het eerste gezicht Seizoen 15 stellen hebben zich aangemeld voor de show

Inhoudsopgave:

Waarom getrouwd op het eerste gezicht Seizoen 15 stellen hebben zich aangemeld voor de show
Waarom getrouwd op het eerste gezicht Seizoen 15 stellen hebben zich aangemeld voor de show
Anonim

Married at First Sight is een van die reality-datingshows met een uitgangspunt dat prikkelend drama garandeert. Elk seizoen selecteert en matcht het productieteam van de show tien singles met hun potentiële levenspartners. Schokkend genoeg wordt van de koppels verwacht dat ze op het eerste gezicht hun geloften uitwisselen en binnen een paar weken beslissen of ze getrouwd willen blijven.

Met zo'n bizar uitgangspunt is het geen wonder dat de meeste huwelijken die door het team van relatiedeskundigen van de show zijn ontworpen, eindigen in een scheiding. Afgezien van de twijfelachtige matchmaking-mogelijkheden van de koppelaars, is Married at First Sight verschillende keren bekritiseerd omdat het nep is. Met dit in gedachten is het verbazingwekkend dat de show erin slaagt om alle castleden aan te trekken. Dit is waarom de castleden van Married at First Sight seizoen 15 besloten om deel te nemen aan de show, ondanks het verschrikkelijke succespercentage.

10 Krysten houdt gewoon van het idee om getrouwd te zijn

Verkoper Krysten was een enorme fan van Married at First Sight voordat hij zich aanmeldde voor de show. Ondanks het feit dat de meeste Married at First Sight-paren op de dag van de beslissing voor echtscheiding kiezen, besloot de 32-jarige toch om de show eens te proberen.

"Ik hou van bruiloften, ik hou van het idee om getrouwd te zijn", gaf ze toe aan TV Insider. "Ik was vier jaar geleden verloofd en was bijna getrouwd, en sindsdien heb ik altijd al een goede partner willen vinden."

9 Mitch had de motivatie tot nu toe verloren

Krystens toekomstige levenspartner, Mitch, "had letterlijk nog nooit gehoord van" Married at First Sight voordat hij zich aanmeldde. Desondanks was de 41-jarige pleitbezorger van het milieubeleid ervan overtuigd dat de show een al lang bestaand probleem in zijn datingleven zou oplossen.

Tijdens het interview van de cast met TV Insider, onthulde Mitch: "Ik was al heel lang vrijgezel en had na twee jaar van de pandemie de motivatie verloren om heel hard mijn best te doen."

8 Alexis was moe van de datingscène in San Diego

In tegenstelling tot de meeste castleden had Alexis nog nooit een aflevering van Married at First Sight gezien voordat hij op de castingoproep reageerde.

In gesprek met Entertainment Vanavond gaf de 29-jarige logistiek specialist toe dat ze uitstel wilde van 'de vicieuze datingcyclus'. Ondanks dat Alexis niets wist over de show, was Alexis er zeker van dat Married at First Sight de ultieme ontsnapping zou zijn uit de onherbergzame datingscene van San Diego.

7 Justins benadering van daten werkte gewoon niet

Net als zijn vrouw Alexis wist Justin niets over Married at First Sight voordat hij zich aanmeldde. Volgens de 33-jarige digitale marketingexpert kwam Married at First Sight's castingoproep op een moment dat hij ernstig twijfelde aan zijn benadering van daten en klaar was om iets nieuws te proberen.

Gelukkig steunden Justins vrienden zijn onorthodoxe beslissing. "Mijn vrienden moedigden het zelfs aan", vertelde Justin aan Entertainment Tonight. "In feite waren ze fans van de show."

6 Stacia wilde een metgezel

Stacia wist veel over het Married at First Sight-proces voordat ze zich aanmeldde. De 37-jarige accountant "wilde gewoon trouwen, een partner hebben en echt gewoon door het leven gaan van iemand houden en bemind worden."

Hoewel Stacia er zeker van was dat een plekje in de show zou leiden tot ware liefde, vonden haar vrienden dat haar beslissing 'helemaal gestoord en gek' was.

5 Nate was op zoek naar een beste vriend

34-jarige daghandelaar Nate was er zeker van dat aanmelden voor Married at First Sight zou leiden tot een levenslange verbintenis. "Ik heb me aangemeld voor [Married at First Sight] omdat ik een beste vriend, partner en iemand wilde om de hele wereld mee te verkennen", vertelde hij aan Entertainment Tonight.

Ondanks hun sombere succespercentage, was Nate ervan overtuigd dat de relatie-experts van Married at First Sight de juiste match voor hem zouden vinden.

4 Morgan had meerdere verschrikkelijke datingervaringen meegemaakt

Na een reeks "vreselijke datingervaringen" te hebben meegemaakt, was Morgan klaar voor het soort levenslange verbintenis beloofd door Married at First Sight.

De 27-jarige geregistreerde verpleegster bekende aan TV Insider: "Ik had een extreem moeilijke tijd om te daten in San Diego en was op het punt in mijn leven dat ik klaar was voor een partner en voor het huwelijk."

3 Binh was het zat om ongetrouwd te zijn

29-jarige ingenieur Binh was "het beu om een negende wiel te zijn" wanneer hij tijd doorbracht met zijn getrouwde familie en vrienden.

Binh's beslissing om een levenspartner te vinden in een reality-tv-show leidde tot gemengde reacties van zijn vrienden en familie. "Mijn vrienden vonden het geweldig", vertelde hij aan Entertainment Tonight. "Ze zijn blij voor mij, maar mijn familie is een beetje sceptisch."

2 Lindy was klaar voor een levenslange verbintenis

Married at First Sight's castingoproep kwam op een moment dat Lindy 'het daten zat' was geworden. De 28-jarige arts voor fysiotherapie was klaar om de datingscene te verlaten en 'een liefdevol, toegewijd huwelijk te hebben'.

Hoewel Lindy een paar afleveringen van de show heeft bekeken voordat ze zich aanmeldde, gaf ze aan Entertainment Tonight toe dat "niets [haar] had kunnen voorbereiden op de daadwerkelijke ervaring."

1 Miguel wilde hem nog lang en gelukkig vinden

Miguel was ervan overtuigd dat het aanmelden voor Married at First Sight hem uiteindelijk zou leiden naar "iemand als Lindy met wie [hij] gelukkig en harmonieus kan leven en waar hij gewoon tevreden mee kan zijn."

Gelukkig kwam Miguels wens uit op het moment dat hij Lindy door het gangpad zag lopen. Tijdens het interview van de cast met TV Insider, onthulde de 35-jarige medisch directeur: Er waren een paar dingen die me verrasten, met als belangrijkste hoe goed Lindy en ik met elkaar konden opschieten, vrijwel meteen.”

Aanbevolen: