Kijk hoe Mick Jagger bewijst dat hij nog steeds de bewegingen heeft op 78

Inhoudsopgave:

Kijk hoe Mick Jagger bewijst dat hij nog steeds de bewegingen heeft op 78
Kijk hoe Mick Jagger bewijst dat hij nog steeds de bewegingen heeft op 78
Anonim

Iedereens favoriete frontman schopt nog steeds - op meer dan één manier.

Mick Jagger is erg actief op zijn socials en plaatst foto's van zijn reizen en verjaardagsberichten aan zijn beroemde vrienden. Zijn IG- en Twitter-accounts promoten niet alleen zijn muziek, ze spreken ook over sociale zaken. Geen wonder dat mensen denken dat Mick Harry Styles uit het verleden is!

Hier is het bewijs dat de legende, het icoon en de ster van de Rolling Stones alles in huis heeft om concertbezoekers te boeien en mensen van alle leeftijden te inspireren om te bewegen zoals hij.

Leef het uit

Kijk eens hoe die sterrenkracht sterk wordt!

Mick plaatste deze video vandaag op zijn socials en het internet at hem op. Het toont hem in een volledige dansstudio (kijk in de grote spiegels, balletbars en performanceposters) terwijl hij stapvoets, springt en met zijn heupen zich een weg baant door het dansnummer 'Supersonic' van Grace Gaustad.

Het is misschien niet opmerkelijk voor een rockster om het ritme zo te voelen, maar Mick onderging in 2019 een hartoperatie en heeft een klein aantal andere gezondheidsproblemen die kunnen komen doordat hij bijna 80 jaar oud is. Dat is veel cardio!

Voor de goede orde, Mick werd in juli 78:

Zijn fans vinden het geweldig

Afbeelding
Afbeelding

Mick heeft zoveel energie dat sommige fans hun ogen nauwelijks kunnen geloven.

"Ongelooflijk, je bent 78 en kijk hier eens naar, geweldig", reageerde iemand.

Anderen vroegen Mick "Hoe is dit mogelijk?" en "Ik heb je dieet en bewegingsschema nodig."

Zelfs Mick's mede-beroemdheden stemden in met hun eigen geïmponeerde opmerkingen.

Lenny Kravitz schreef "Doe je ding, broer" met een vuistemoji, Micks dochter Georgia May Jagger becommentarieerde hartjes en acteur Andy Garcia gaf hem drie vuuremoji's.

Mick gaat de weg op

Na wat tijd te hebben besteed aan het herstellen van zijn hartoperatie en wachtend op locaties om veilig te zijn, begonnen Mick en zijn mede-Stones net aan hun herfsttour.

Hij vertelde Twitter dat de band eigenlijk van plan was om te touren met hun EP 'Turning Blue &Lonesome' voordat de boel in 2020 stopte, maar hun passie voor het album vasthielden met thuis repetities van covid-themanummers zoals 'Leven in een spookstad.'

Nu staan ze weer op het podium en vinden het geweldig, als Mick's socials iets te bieden hebben!

Aanbevolen: