Justin Bieber-fans denken dat nieuwe single 'Ghost' bewijst dat hij nog steeds aan Selena Gomez hangt

Justin Bieber-fans denken dat nieuwe single 'Ghost' bewijst dat hij nog steeds aan Selena Gomez hangt
Justin Bieber-fans denken dat nieuwe single 'Ghost' bewijst dat hij nog steeds aan Selena Gomez hangt
Anonim

8 oktober was een drukke dag voor Justin Bieber De supersterzanger zag de release van zijn nieuwe documentaire, Justin Bieber: Our World, de heruitgave van zijn zesde studioalbum Justice as Justice: Complete Edition en de muziekvideo voor de zesde single van het album, "Ghost."

En met al die nieuwe inhoud vonden fans nog steeds de tijd om over zijn ex te praten - Selena Gomez.

Hoewel het beroemde duo niet meer samen is sinds maart 2018, en Bieber gaat trouwen met Hailey Baldwin van dat jaar, kunnen fans niet stoppen met praten over het paar drie jaar later, en de tekst van Bieber's nieuwe single hebben nog meer munitie geleverd.

In "Ghost" rouwt Bieber om het verlies van een geliefde die niet meer in zijn leven is, terwijl de Canadese popster klaagt: "Als ik niet dicht bij je kan zijn, zal ik genoegen nemen met de geest van ik mis je meer dan het leven."

De "Ghost"-muziekvideo vertelt een verhaal van familiaal verlies, waarbij Bieber en zijn medespeler Diane Keaton rouwen om het verlies van een ogenschijnlijke grootvader, in navolging van de dood van Biebers grootvader van vaderskant die begin dit jaar overleed.

Maar fans wijzen erop dat toen het album in maart werd uitgebracht, Bieber een Amerikaans radiostation vertelde dat het nummer niet per se gaat over het verliezen van iemand ter dood, wat de weg vrijmaakte voor de speculatie die hij zingt over zijn vb.

"Ze hebben eindelijk een muziekvideo gemaakt voor 'Ghost', een van de beste nummers op het Justice-album", schreef een blije fan. "Maar ligt het aan mij? Waarom heb ik het gevoel dat Justin lowkey aan Selena denkt als hij dit nummer zingt! Maar ik hoop dat de geruchten waar zijn, ik stuur Chris Evans & Selena meer!"

"Bieber's uitvoering van 'Ghost' op de VMA's doet je echt denken dat hij nog steeds verliefd is op zijn meisje Selena. Ik kan niet eens geloven dat ik dat zojuist heb gezegd ", schreef een andere overtuigde fan. "Toevallig dat Selena Gomez een nummer heeft met de naam 'Ghost of You' en dat Justin Bieber uitkwam met 'Ghost?' Laat ik een oude droom uitsterven?" ondervroeg een andere overtuigde luisteraar.

Fans zullen het er nooit over eens zijn of Bieber echt het nummer over zijn beroemde ex heeft geschreven, maar het lijkt erop dat de "Heilige" hitmaker deze theorie zag aankomen. De luxe heruitgave van Justice bracht vandaag de release van een nummer voor en vernoemd naar Biebers vrouw. Hailey begon trending op Twitter na de release van de toepasselijke titel "Hailey", en fans waren dankbaar voor de steun die ze zou krijgen in het licht van de aandacht die "Ghost" zeker zou brengen.

"'Hailey'-nummer is echt mooi. Deed een 'aw' tijdens het luisteren naar songteksten. Prachtig hoe je haar en je liefde eert, "schreef een tevreden fan, terwijl een ander eraan toevoegde: "Stel je voor dat Justin een nummer naar jou vernoemt en dan die teksten ervoor schrijft … ja Hailey heeft gewonnen."

"Het nummer 'Hailey' bestond waarschijnlijk niet eerder, maar hij moet het nu toevoegen omdat iedereen denkt dat 'Ghost' over Selena gaat", schreef een andere bezorgde fan.

Fans kunnen Justin Bieber live 'Ghost' zien zingen terwijl hij volgend jaar met het Justice-album op tournee gaat.

Aanbevolen: