Redditors zeggen dat de onhandige openbare vertoning van Shia LaBeouf bewijst dat hij niet is veranderd

Inhoudsopgave:

Redditors zeggen dat de onhandige openbare vertoning van Shia LaBeouf bewijst dat hij niet is veranderd
Redditors zeggen dat de onhandige openbare vertoning van Shia LaBeouf bewijst dat hij niet is veranderd
Anonim

Shia LaBeouf mag zijn vrouw Mia Goth tegenwoordig in de media prijzen, maar sommige toeschouwers denken dat het niet veel betekent. In een recent interview vertelde Shia hoe zijn vrouw zijn leven 'redde' toen hij van niemand iets verdiende. En ze lijkt (uiterlijk) niets om zijn bewogen verleden te geven.

De twee hebben nu samen een jonge dochter en zijn wettelijk getrouwd. Maar afgezien van zijn staat van dienst in Hollywood, waarvan Shia toegeeft dat het behoorlijk afschuwelijk was, merkten Redditors gedrag van LaBeouf op dat ze als zorgwekkend beschouwen, vooral omdat het door paparazzi in het openbaar werd betrapt.

Is Shia echt veranderd, of doet hij alleen maar alsof de dingen anders zijn nu hij getrouwd is en een kind heeft?

Paparazzi beet Shia en Mia in een compromitterende pose

In een Reddit-bericht deelde een gebruiker meerdere foto's van Shia en Mia met hun dochtertje. Hoewel de Redditor schreef: "Ik presenteer deze zonder commentaar …" voordat hij beschreef "Shia en LaBeouf en Mia Goth nemen hun baby mee voor een wandeling", hadden andere Redditors genoeg meningen.

De afbeeldingen tonen allemaal een T-shirt en een yogabroek, Mia Goth draagt een drankje in de ene hand, een tas over haar schouder geslagen. Shia staat naast haar, een drankje in de ene hand, rustend op de kinderwagen van hun dochter, en zijn andere hand in het shirt van zijn vrouw.

Twee foto's, schijnbaar achter elkaar genomen, tonen Shia's hand die de borst van zijn vrouw aanraakt, en een derde toont hem met de tailleband van haar broek.

De best beoordeelde opmerking op de thread drukt persoonlijke afschuw uit en legt uit dat "sommige vrouwen het leuk vinden om op deze manier in het openbaar aangeraakt te worden, maar ik ben zeker niet een van hen."

Het gaat verder met te zeggen: "Er hangt zo'n rare sfeer over. Alsof hij eigenaar is van haar lichaam.," voordat hij concludeert: "F deze man."

Commentaar uit discussie Tangerine-d's opmerking uit discussie "Ik presenteer deze zonder commentaar… Shia LaBeouf en Mia Goth nemen hun baby mee voor een wandeling".

Andere opmerkingen hebben een vergelijkbare interpretatie van de foto's, hoewel een topcommentaar meerdere perspectieven biedt en zegt: "Ik zou zeggen dat als ze het goed vindt, het een beetje raar is, maar laat ze doen wat ze willen zolang het is niet obsceen."

Dat suggereert natuurlijk dat toeschouwers, op de openbare straat waar ze staan, het gedrag niet-obsceen vinden.

Was het gedrag van Shia LaBeouf in het openbaar respectloos tegenover zijn vrouw?

Shia gaf toe dat hij in het verleden mensen pijn heeft gedaan, waaronder zijn ex FKA Twigs, die ervoor koos hem aan te klagen nadat hun relatie was beëindigd. Hij legde uit dat hij veel mensen heeft om dingen goed te maken, maar dat hij FKA Twigs dankbaar was dat hij hem dwong zijn wandaden onder ogen te zien en 'ego-dood te ervaren'."

Ondanks wat LaBeouf een "grote vernedering" noemde na zijn persoonlijke problemen, denken Redditors na het zien van de paparazzi-foto's van Shia met Mia Goth niet dat hij is veranderd. In feite was de consensus onder de commentatoren dat hij met opzet respectloos is jegens Mia om zijn dominantie uit te oefenen.

Commentaar uit discussie bugmarmalade's opmerking uit discussie "Ik presenteer deze zonder commentaar… Shia LaBeouf en Mia Goth nemen hun baby mee voor een wandeling".

Een zeer gewaardeerde opmerking zegt over Mia's situatie: "Als ze het niet leuk vindt en hij doet het toch, dan is hij een klootzak."

Niemand weet natuurlijk of Mia ermee instemde, maar commentatoren lijken te denken dat Shia het expres deed, wetende dat paparazzi toekeken. Plus, talloze mensen wijzen erop dat het "ongemakkelijk is om naar te kijken."

Redditors denken dat er onderliggende problemen zijn met de situatie

De consensus over Reddit was dat Shia LaBeouf in dit scenario ongelijk heeft, ongeacht of Mia heeft ingestemd met zijn aanraking of niet. Ze lijken het erover eens te zijn dat haar toestemming een belangrijk punt is, maar zelfs zonder te weten of ze het goed vindt, is het niet echt gepast gedrag in het openbaar, in het bijzijn van andere mensen.

Maar sommige Redditors doken wat dieper in hun interpretaties van de afbeeldingen, wat suggereert dat Shia misschien wat persoonlijke problemen heeft omdat Mia mogelijk hun kind borstvoeding geeft. Hoewel niemand zeker weet of ze borstvoeding geeft, suggereerden veel commentatoren dat Shia misschien op een ongezonde manier 'concurreerde' met de baby.

Commentaar uit discussie No_Banana_581's opmerking uit discussie "Ik presenteer deze zonder commentaar… Shia LaBeouf en Mia Goth nemen hun baby mee voor een wandeling".

De reacties waren een mix van het in rekening brengen van Shia's gedrag in het verleden, waarbij anderen toegaven dat ze niet veel over hem of zijn geschiedenis wisten, maar dat zijn gedrag "giftige" vibes uitstraalde.

Maar als er niets anders is, zijn Redditors het er meestal mee eens, het is zeker "super onvolwassen gedrag."

Ondanks Shia's recente (schijnbare) bekering tot het katholicisme voor een nieuw project, en zijn interviews waarin hij bespreekt hoe hij een veranderd persoon is, zien Redditors het gewoon niet.

Aanbevolen: