Fans houden hun adem in in de hoop dat de rechtszitting van vandaag Britney Spears eindelijk vrij zal maken

Inhoudsopgave:

Fans houden hun adem in in de hoop dat de rechtszitting van vandaag Britney Spears eindelijk vrij zal maken
Fans houden hun adem in in de hoop dat de rechtszitting van vandaag Britney Spears eindelijk vrij zal maken
Anonim

De benarde situatie om een einde te maken aan het conservatorium van Britney Spears gaat de goede kant op voor de ster, en haar fans hadden 28 januari in hun agenda's gemarkeerd als de dag dat ze voor de rechtbank zou verschijnen en voor eens en voor altijd zou kunnen worden vrijgelaten allemaal. Schokkend genoeg is de datum verschoven naar vandaag, en alle ogen zijn gericht op Britney Spears nu de langverwachte rechtszitting om haar voogdijschap af te breken, wordt versneld.

Fans houden hun adem in en bidden dat, tegen alle verwachtingen in, vandaag de dag van haar vrijheid zal markeren. Na 13 jaar vast te zitten in wat is beschreven als een zeer 'beledigend' conservatorschap dat wordt geleid door haar vader, is vandaag de dag dat er misschien een einde aan zou kunnen komen.

Er zijn een aantal resultaten waar fans zich op voorbereiden, en fans bidden dat absolute vrijheid zal zegevieren.

De hoorzitting van vandaag

Er is een kans dat de gerechtelijke procedure van vandaag Britney zal dwingen om nog een psychologische evaluatie te ondergaan. Ook bestaat de kans dat zij en haar team naar mediation moeten gaan, om vast te stellen hoe de overgang van conservatorschap naar vrijheid begeleid wordt door iemand die ervoor kan zorgen dat het proces verloopt zoals het hoort en in goede banen wordt geleid. Vermoedelijk zal Britneys raadsman in dat geval op Jodi Montgomery vertrouwen om in deze rol te stappen.

Er is nog een ander potentieel scenario dat zich vandaag kan ontvouwen, en dit is het scenario waar Britney Spears, al haar fans en degenen die echt van haar houden, hebben gevochten. Vandaag zou mogelijk de dag kunnen zijn dat een rechter haar verstikkende conservatorschap volledig beëindigt en haar officieel - en eindelijk - vrijlaat.

Alles is perfect uitgelijnd

Wat deze specifieke rechtszaak betreft, is het verreweg de meest veelbelovende in deze reeks wendingen.

Afgezien van elke andere verschijning in de rechtbank of discussie met de rechter, is het feit dat absoluut niemand betwist dat de conservatorschap moet worden uitgewist.

Haar vader, Jamie Spears, is bereid af te treden. De zus en moeder van Britney Spears zijn aan boord met het plan om het conservatorium te beëindigen, en Jodi Montgomery is klaar en klaar om de kloof voor deze overgang te overbruggen. Britney smeekt al jaren om vrijgelaten te worden.

De 'Free Britney'-beweging krijgt misschien eindelijk de resultaten waar ze voor hebben gepleit.

Het hele leven van Britney Spears staat op het spel en binnen een paar uur zullen fans de verschuiving ontdekken die door de rechtbanken is geautoriseerd.

De uitspraak is nog niet binnen, maar vandaag is al een historische dag voor Britney Spears, aangezien voorwaartse beweging en goed nieuws binnen enkele uren worden verwacht…

Aanbevolen: