Hoewel we van ze houden, houden deze zangers niet van hun eigen stem

Inhoudsopgave:

Hoewel we van ze houden, houden deze zangers niet van hun eigen stem
Hoewel we van ze houden, houden deze zangers niet van hun eigen stem
Anonim

Het is niet ongebruikelijk dat mensen een hekel hebben aan het geluid van hun eigen stem. Het is meestal omdat onze stem anders klinkt wanneer we hem horen terugspelen in vergelijking met wanneer we onszelf horen praten. Deze onbekendheid veroorzaakt meestal ongemak en de meeste mensen proberen hun stem helemaal niet te horen.

Beroemdheden en zangers ervaren ook stemmenhaten. Het is verrassend hoeveel beroemde zangers een hekel hebben aan de manier waarop hun stem klinkt in hun liedjes. Sommigen gaan uiteindelijk van hun stem houden, en anderen gaan hun hele carrière een hekel hebben aan hun geluid. Hier zijn acht zangers die een hekel hebben aan de manier waarop hun zangstem klinkt.

8 Lorde

Ondanks het feit dat Royals de hit is waarmee haar carrière begon, heeft de zangeres een hekel aan de manier waarop haar stem klinkt in het nummer. Zelfs als ze naar andere mensen luistert die het zingen, houdt ze niet van de melodie of de harmonie. Ze vermijdt ernaar te luisteren omdat ze het gevoel heeft dat haar stem klinkt als nagels op een schoolbord. Voelt ze zich zo over de nummers op haar nieuwe album?

7 Mac Miller

Veel van de liedjes van deze overleden rapper hebben delen waarin hij meezingt met zijn rapverzen. Zijn zanglijnen waren zijn minst favoriete omdat hij het geluid van zijn zangstem helemaal niet leuk vond. Hij zou deze verzen alleen toevoegen omdat zijn fans ervan genoten. Wat hij ook van zijn stem vond, zijn fans zouden er alles voor over hebben om hem weer te horen zingen.

6 Jimi Hendrix

Ondanks dat hij een van de meest succesvolle en meest gevierde rocksterren in de geschiedenis is, was Jimi Hendrix geen fan van het geluid van zijn stem. Dit was vooral het geval toen hij zijn stem op platen hoorde. Hij kon er niet tegen omdat hij onzeker was over zijn geluid. Het geluid van zijn stem daagde zijn perceptie van zichzelf uit, en hij vond het echt niet leuk.

5 Miley Cyrus

Terwijl deze artiest terugkijkt op haar carrière als muzikant, is ze geen fan van haar stem in de meeste van haar eerdere nummers. Ze heeft niet het gevoel dat het representatief is voor wie ze was of nu is. Deze artiest leert echter van hun stem te houden omdat ze eindelijk haar element heeft gevonden. Ze voelt zich veel comfortabeler in het rock-'n-roll-genre dan in elk ander genre dat ze eerder probeerde.

4 Selena Gomez

Deze artiest is geen fan van haar stem in haar hit Come and Get It. Ze zegt dat ze kan horen hoe onoprecht ze is omdat het niet als "haar lied" voelde. Sinds deze hit heeft ze nummers opgenomen die haar stem meer flatteren en leert ze van haar geluid te houden.

3 John Lennon

Het geluid van je eigen zangstem haten is geen nieuw fenomeen. John Lennon haatte het geluid van zijn stem in re altime en de manier waarop het klonk op platen. Hij voelde zich onzeker over de onvolkomenheden in zijn toon terwijl hij zong, vooral wanneer ze werden opgenomen zodat anderen ernaar konden luisteren.

2 Bono

Ondanks zijn succes en bekendheid bij U2 was Bono onzeker over zijn zangstem. Hij vermeed het eigenlijk ten koste van alles te horen omdat hij er zo'n hekel aan had. Hij heeft echter een thuis gevonden in zijn stem nu hij ouder is. Het is normaal dat mensen zich meer op hun gemak voelen met hun stem naarmate ze ouder worden, omdat ze er meer vertrouwd mee raken.

1 Kurt Cobain

Deze legendarische alternatieve rockpionier werd zijn eigen stem beu en kreeg er een hekel aan. Hij had het gevoel dat zijn nummer, zoals Smells Like Teen Spirit, schromelijk werd overspeeld, en hij kon het gewoon niet meer uitstaan om naar zijn eigen stem te luisteren. Wijlen Nirvana-lid vond het vervelend, en het droeg bij aan zijn depressie.

Aanbevolen: