Wat is het totale vermogen van Aerosmith en hoeveel daarvan is dat van Steven Tyler?

Inhoudsopgave:

Wat is het totale vermogen van Aerosmith en hoeveel daarvan is dat van Steven Tyler?
Wat is het totale vermogen van Aerosmith en hoeveel daarvan is dat van Steven Tyler?
Anonim

Aerosmith is al tientallen jaren iconisch en het is geen geheim dat de verkoop van hun albums de hele tijd episch is geweest.

En hoewel de verschillende roterende leden van de groep door de jaren heen allemaal worstelden met persoonlijke en materiële problemen, is het gras nu duidelijk groener.

Tenslotte zitten ze tegenwoordig allemaal relatief mooi met een indrukwekkende rijkdom op de bank. Er was veel hard werk voor nodig, veel persoonlijke en openbare processen en zuurverdiende overwinningen om daar te komen.

Dus hoeveel is de band waard, en welk bedrag is het vermogen van Steven Tyler in het bijzonder?

Wie is het rijkste lid van Aerosmith?

Hoewel het een veelgestelde vraag is, is het echt nodig om het überhaupt te stellen? Als leadzanger van Aerosmith, en de meest herkenbare voor het grote publiek, is Steven Tyler toevallig ook het meeste geld waard van al zijn bandleden.

Het vermogen van Steven Tyler bedraagt $ 150 miljoen, en hoewel dat minder is dan wat collega-rocker Bon Jovi waard is, is het duidelijk niets om mee te spotten.

Tyler is in feite hetzelfde bedrag waard als rapper Lil Wayne, Ariana Grande en mensen als 50 Cent en Charlie Sheen, voordat ze hun geld opmaakten.

Het is duidelijk dat zijn rol als frontman van de band Steven meer in de schijnwerpers hielp dan de andere leden van de groep, die wat meer 'achter de schermen' stonden.

Toch werkte de hele band samen om hun liedjes te schrijven, en de meeste leden vervulden dubbele rollen; of het nu gaat om zanger plus percussie of gitaar plus achtergrondzang. En het lijkt er niet op dat er vandaag de dag harde gevoelens zijn onder de groep; ze zijn nog steeds erg close en werken zelfs samen aan nieuwe projecten.

Hoeveel is het totale vermogen van Aerosmith?

De huidige leden van de band zijn onder meer Steven plus Tom Hamilton, Joey Kramer, Joe Perry en Brad Whitford. Bronnen bevestigen dat, hoewel Steven Tyler het hoogste vermogen van de groep heeft, zijn bandleden niet ver achterblijven.

Tom Hamilton's waarde is gekoppeld aan $ 100 miljoen, net als die van Joey Kramer. Maar Joey Kramer loopt achter Steven aan, met een nettowaarde van in totaal $ 140 miljoen. Helaas voor Brad Whitford is zijn nettowaarde momenteel $ 40 miljoen, wat niets is om te spotten, maar ook verbleekt in vergelijking met de waarde van zijn bandleden.

Samen hebben de jongens in de band een nettowaarde van meer dan $ 530 miljoen dollar; dat is een half miljard dollar voor een periode van meer dan 50 jaar als rocksterren.

Ter referentie, hun totale vermogen is vergelijkbaar met dat van Cristiano Ronaldo, Simon Cowell, Dolly Parton en zelfs de Olsen-tweeling. Wat verfrissend is aan de Aerosmith-jongens, is dat ze ondanks hun enorme rijkdom nog steeds zo herkenbaar lijken, en ze lijken in het echte leven ook allemaal behoorlijk intiem te zijn.

Hoe heeft Aerosmith zoveel geld verdiend?

De band zelf heeft op interessante manieren zijn vermogen vergaard. Steven en de rest van de groep verdienden natuurlijk inkomsten door albumverkoop en concertkaartjes.

Maar andere bronnen van inkomsten, zoals hun verschijning in een populaire videogame, hielpen in de loop der jaren hun waarde te vergroten. In een verrassende wending leverde Aerosmith een aantal van hun grootste loonstrookjes op door digitale versies van zichzelf te worden.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat streaming de fysieke albumverkoop aanzienlijk heeft overtroffen, en Aerosmith blijft de hitlijsten rocken.

In feite hielp een unieke deal dit jaar tonnen inkomsten voor de groep te verstevigen, terwijl fans werden verwend die al tientallen jaren geobsedeerd zijn. De overeenkomst geeft betalende fans toegang tot allerlei exclusieve content, en het is nog maar een manier waarop Aerosmith tegenwoordig relevant blijft.

Fans zijn net zo bereid als altijd om geld naar Steven's kant te gooien, dus deze nieuwe deal is verrukkelijk voor beide partijen.

Hoewel alle huidige en voormalige leden van Aerosmith gemakkelijk met pensioen kunnen gaan van hun inkomsten tot nu toe, lijkt het erop dat de groep alleen maar om het bedrijf draait (tenminste, degenen die er nog steeds in zitten!).

Maar zelfs als ze stoppen met werken en nieuwe ideeën lanceren, zullen de roy alty's die ze ongetwijfeld verdienen met de videogame en andere media-optredens waarschijnlijk grote belangstelling opleveren bij de bank.

Toch maakt geen van de leden van Aerosmith de "rijkste rockster" top tien lijst. In feite staan ze vrij ver onderaan de lijst wanneer ze worden gescheiden in individuen in plaats van in een groep.

Paul McCartney, Bono en Jimmy Buffett hebben allemaal meer gemaakt dan Aerosmith. Maar samen zijn de jongens meer waard dan Elton John, Bruce Springsteen, Keith Richards of zelfs Mick Jagger.

Dat is een geweldige prestatie (alsof hits die vijf decennia overstijgen niet genoeg zijn).

Aanbevolen: