Hoeveel van het waanzinnige vermogen van Julia Louis-Dreyfus komt van 'Seinfeld'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel van het waanzinnige vermogen van Julia Louis-Dreyfus komt van 'Seinfeld'?
Hoeveel van het waanzinnige vermogen van Julia Louis-Dreyfus komt van 'Seinfeld'?
Anonim

Met haar slechte dansbewegingen en eigenzinnig gelach is Elaine Benes een geliefd sitcom-personage dat niet perfect is, maar erin slaagt een van de meest vermakelijke mensen ooit te zijn. Ook al vragen fans zich soms af of ze weer bij Jerry kan komen, het is logisch dat Elaine en Jerry uit elkaar blijven, net zoals het logisch is dat Elaine veel uitgesproken meningen heeft over alles in het leven.

Jerry Seinfeld's vermogen is enorm, en fans kunnen raden dat Julia Louis-Dreyfus een hoop geld heeft gekregen om Elaine te spelen gedurende de 9 seizoenen van de sitcom. Hoewel de actrice sindsdien in veel films is verschenen en ze ook een aantal hoofdrollen heeft gehad in verschillende tv-shows, lijkt het erop dat Seinfeld het meest heeft bijgedragen aan haar bankrekening. Blijf lezen om erachter te komen hoeveel van het krankzinnige vermogen van Julia Louis-Dreyfus afkomstig is van Seinfeld.

Wat maakte Julia Louis-Dreyfus voor 'Seinfeld'?

Hoewel Seinfeld-fans één aflevering haatten, is het eerlijk om te zeggen dat elke keer dat Elaine op het scherm te zien was, de kijkers enthousiast waren. Julia Louis-Dreyfus is super getalenteerd en ze bracht dit personage op een speciale manier tot leven.

Julia Louis-Dreyfus heeft een nettowaarde van $ 250 miljoen, volgens Celebrity Net Worth, en ze verdiende een hoop geld door Elaine op Seinfeld te spelen. De publicatie meldde dat de cast een "basissalaris" van ongeveer $ 45 miljoen verdiende. Dat maakt zeker een groot deel uit van het totale vermogen van de ster.

De publicatie meldde dat de cast in 1993 om meer geld vroeg en $ 3,8 miljoen per seizoen of $ 150.000 voor elke aflevering begon te verdienen. Dat aantal schoot omhoog in mei 1997 toen ze $ 600.000 begonnen te verdienen voor elke aflevering van seizoen 9 (of $ 15 miljoen in totaal). Hoewel de cast $ 1 miljoen wilde voor elke aflevering en dat is niet gebeurd, is $ 600.000 absoluut indrukwekkend.

Terwijl fans waarschijnlijk zouden raden dat Julia Louis-Dreyfus, Jason Alexander, Jerry Seinfeld en Michael Richards een hoop geld verdienen met roy alty's en herhalingen van de show, is dat niet het geval. Jerry Seinfeld en Larry David verdienen veel geld aan Seinfeld-roy alty's en de andere sterren krijgen wat dvd-verkoopwinsten en "restanten" die acteurs die deel uitmaken van SAG-AFTRA krijgen, volgens Distractify.

Hoe zit het met het 'Veep'-salaris van Julia Louis-Dreyfus?

Veep werd uitgezonden van 2012 tot 2019 en fans vonden het geweldig om deze geliefde acteur een politiek personage te zien spelen.

Verschillende seizoenen in 2017 verdiende Julia Louis-Dreyfus $2,5 miljoen per seizoen van Veep.

Volgens Cheat Sheet komt dat neer op $ 250.000 voor elke aflevering. In de publicatie staat dat de actrice een opslag zou hebben gekregen voor het laatste en zevende seizoen.

In een interview met NPR vertelde Julia Louis-Dreyfus over haar Veep-personage. Ze zei: "Elke keer dat ik [Selina Meyer] speelde, zelfs op haar meest gruwelijke, moest ik een manier vinden om dat waarheidsgetrouw te laten lijken. Weet je, dit is een vrouw die - ze is al heel lang in de strijd, maar ze is, zonder het echt te beseffen, het slachtoffer van een door mannen gedomineerde cultuur, omdat ze zelf een vrouw-hatende vrouw is en niet goed over haar geslacht denkt. Dus daarom was ik zo blij toen we naar boven konden komen met dat hele idee van 'man up' omdat … het zo gelaagd is in termen van zijn berichten."

Julia Louis-Dreyfus speelde ook in een andere sitcom

Hoewel Julia Louis-Dreyfus natuurlijk beroemd is vanwege het spelen van Selina op Veep en Elaine op Seinfeld, is haar sitcom The New Adventures of Old Christine een grappige show die veel fans heeft. De show werd vijf seizoenen uitgezonden van 2006 tot 2010.

In een interview met Variety zei de actrice dat ze de opvoeding van haar personage Christine begreep.“Ze heeft een verlangen om het goed te doen met haar kind, en dat is waar ze het volledig verkn alt, ondanks haar beste bedoelingen. Het is de aard van het beestje voor elke ouder. Je hoopt maar dat je ze niet te veel verknoeit."

In seizoen 1 stuurde Christine haar zoon Richie naar een privéschool, en ze had daar te maken met de chique moeders, samen met haar co-ouderschap van haar zoon met haar ex-man Richard.

Het was vaak duidelijk dat Christine en Richard nog steeds gevoelens voor elkaar hadden, iets waar Richards nieuwe vriendin Christine zich ook over afvroeg.

Na het spelen van Valentine in het tv-programma Falcon and the Winter Soldier, is Julia Louis-Dreyfus volgens IMDb gehecht aan twee projecten: de film Tuesday, die momenteel in postproductie is, en Beth and Don, die is in pre-productie. Dinsdag wordt op IMDb beschreven als "een moeder-dochter-sprookje" en Beth and Don gaat over een schrijver die erachter komt dat haar man niet zoveel van haar schrijven houdt als ze dacht dat hij deed.

Aanbevolen: