Wat is het totale vermogen van One Direction en welk lid is het rijkst?

Inhoudsopgave:

Wat is het totale vermogen van One Direction en welk lid is het rijkst?
Wat is het totale vermogen van One Direction en welk lid is het rijkst?
Anonim

In 2015 braken harten over de hele wereld toen boyband One Direction aankondigde dat ze voor onbepaalde tijd een pauze zouden nemen. De jongens waren samen sinds de vorming van The X Factor vijf jaar eerder, zeilden soepel en vergaarden waanzinnig succes over de hele planeet tot begin 2015, toen lid Zayn Malik aankondigde dat hij de groep zou verlaten en naar andere dingen zou gaan. Hoewel voor altijd bij elkaar blijven niet de bedoeling was voor de jongensband, hebben de vijf voormalige leden allemaal succes ervaren in hun solocarrières. Ze zijn alleen maar rijker geworden sinds de band uit elkaar ging.

Terwijl sommigen zich puur richtten op het uitbrengen van hun eigen muziek, zijn anderen vertakt in de wereld van zaken, mode en films. Blijf lezen om erachter te komen wat het totale vermogen van One Direction is en welk voormalig lid het rijkst is.

Hun totale netto waarde

Met een reeks nummer 1-hits, uitverkochte concerttours en muziekprijzen op zak (ze wonnen alleen zeven Brit Awards terwijl ze nog samen waren), is One Direction een van de meest succesvolle boybands van alle tijden. Hoewel de band in 2015 voor onbepaalde tijd pauze nam, zijn hun fans nog steeds loyaal aan alle vijf voormalige leden, waaronder Zayn Malik die begin 2015 vertrok.

We althy Gorilla meldt dat One Direction als groep een gecombineerd vermogen heeft van ongeveer $ 340 miljoen (via Capital FM). Jakkes! We wisten dat het aantal daar zou stijgen, gezien het ongekende effect van de band op de wereld.

Dus hoeveel heeft elk lid individueel? Lees verder om erachter te komen!

Harry Styles

Harry Styles heeft naar verluidt een nettowaarde van ongeveer $ 80 miljoen, waarmee hij bovenaan onze ranglijst van de rijkste One Direction-leden staat. Er is gemeld dat de ster bijna $ 68 miljoen van dat aantal heeft verzameld sinds hij zich als solo-ster vertakt. Sinds ze solo gaat, heeft Styles verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Watermelon Sugar' en 'Adore You'. Hij heeft ook alleen de wereld rondgereisd en arena's over de hele wereld ingevuld. Zijn titelloze albumtour in 2017 was binnen enkele seconden uitverkocht.

Na het uitbrengen van zijn tweede album, 'Fine Line', in 2019, voegde hij nog eens $ 6,7 miljoen toe aan zijn vermogen. Helaas kon Styles niet toeren na de uitbraak van de COVID-19-pandemie, maar is sindsdien teruggekeerd naar het podium, waar de meeste artiesten het grootste deel van hun rijkdom verdienen.

Styles heeft ook succes gezien als model voor Gucci Men en als acteur, met rollen in Dunkirk, Don't Worry, Darling en My Policeman. We kunnen niet wachten om te zien wat hij hierna gaat doen!

Zayn Malik

Zayn Malik's beslissing om te stoppen met One Direction begin 2015 was op zijn zachtst gezegd controversieel. Maar het lijkt erop dat de verhuizing Malik niet slechter heeft gemaakt voor slijtage. De zanger heeft vandaag een nettowaarde van ongeveer $ 75 miljoen, dankzij zijn succes met de band en ook als soloartiest.

Naast het uitbrengen van verschillende solo-albums, heeft Malik ook zijn eigen modecollectie uitgebracht onder Versace's diffusielijn Versus, getiteld ZaynxVersus. Bovendien heeft Malik samengewerkt met Giuseppe Zanotti, de Italiaanse ontwerper van luxe schoenen, om voor Zayn een lijn van trainers en laarzen te produceren, Giuseppe genaamd.

Hoewel Malik zijn privacy handhaaft, weten we dat hij een luxe verzameling auto's bezit, waaronder een Ferrari 458 Italia, een Bentley Continental GT en een Porsche Cayenne.

Louis Tomlinson

Na de onderbreking van One Direction richtte Louis Tomlinson zijn eigen platenlabel Triple Strings Limited op, dat onder het label Syco Entertainment van Simon Cowell viel. Dit, samen met de release van verschillende singles en zijn debuutalbum 'Walls' in 2020, droeg bij aan een nettowaarde van ongeveer $ 70 miljoen.

Samen met zijn ondernemingen in de muziekindustrie, diende Tomlinson ook als jurylid bij The X Factor - een mooie ode aan het begin van zijn carrière met de andere One Direction-leden in de show in 2010. Hij is ook betrokken geweest bij liefdadigheidswerk en heeft zich als beschermheer verenigd met het Bluebell Wood Children's Hospice. Hij nam ook deel aan Soccer Aid in 2016 samen met Robbie Williams en Olly Murs, waarmee hij geld inzamelde voor Unicef.

Er was een wereldtournee gepland voor Tomlinson in 2020, maar de COVID-19-pandemie verhinderde de doorgang. Dat gezegd hebbende, is de tour verplaatst naar 2022, wanneer Tomlinson 20 verschillende landen zal bezoeken en zal spelen in gevulde arena's.

Niall Horan

Met een nettowaarde van ongeveer $ 70 miljoen heeft Niall Horan het ook goed alleen gedaan sinds de band op pauze ging. Een groot deel van Horan's succes komt neer op zijn twee solo-albums, 'Flicker' die in 2017 werd uitgebracht, en 'Heartbreak Weather', uitgebracht in 2020. Net als veel van zijn voormalige bandleden had Horan plannen om in 2020 te touren, wat aanzienlijk zou zijn geweest. verhoogde zijn vermogen, maar de pandemie stond in de weg.

Eind 2020 trad Horan op tijdens een virtueel concert in de beroemde Royal Albert Hall in Londen, waar 125.000 tickets werden verkocht.

Horan heeft ook zijn tenen ondergedompeld in de zakenwereld en heeft Modest opgericht! Golf Management met Mark McDonnell en Ian Watts begin 2016. De Ierse zangeres heeft ook geïnvesteerd in de Ierse sportband Gym+Coffee.

Liam Payne

Als het gaat om het vermogen van de leden van One Direction, zit Liam Payne daar ook goed. Volgens Capital FM heeft Payne een nettowaarde van $ 60 miljoen, waaraan hij is toegevoegd met een solo-album en modellencontracten. Payne v alt op in de band als een van de leden met de belangrijkste credits voor het schrijven van liedjes, en hij is doorgegaan met het schrijven en produceren van muziek onder de naam Payno.

Hoe besteedt Payne zijn zuurverdiende geld? In 2019 besteedde hij $ 4,17 miljoen aan het verbouwen van een familiering die ooit toebehoorde aan de grootmoeder van zijn verloofde (toen), Maya Henry, zodat ze hem kon dragen. Hij geeft ook zijn geld uit aan onroerend goed, voorheen bezat hij een herenhuis in Malibu ter waarde van $ 10,75 miljoen en een ander herenhuis in Surrey, Engeland, dat $ 7 waard was.2 miljoen.

Aanbevolen: