10 keer dat beroemdheden de nieuwe relaties van hun exen steunden

Inhoudsopgave:

10 keer dat beroemdheden de nieuwe relaties van hun exen steunden
10 keer dat beroemdheden de nieuwe relaties van hun exen steunden
Anonim

Het lijkt erop dat het enige dat we ooit in roddelbladen zien de spetterende koppen zijn over de rommelige splitsingen van Hollywood-paren, de schaduw die ze naar elkaar toewierpen in interviews, de geruchten over ontrouw en de vervelende voogdijgevechten. Deze wellustige koppen zijn helaas wat tijdschriften verkoopt, dus het is geen wonder dat we veel minder koppen zien over gescheiden stellen die goed met elkaar kunnen opschieten of succesvol co-ouderschap hebben. Als zodanig gaan we er waarschijnlijk van uit dat de meeste celeb-relaties in vlammen eindigen, alleen omdat dat is wat we het vaakst zien. Maar dat is waarschijnlijk niet echt waar.

Er zijn veel celeb-paren die zelfs na hun breuk volwassenheid en gratie hebben getoond en vriendelijk zijn gebleven met elkaar en in harmonieuze co-ouderschapssituaties. Velen zijn naar buiten gekomen ter ondersteuning van de nieuwe relaties van hun exen, en velen hebben zelfs een relatie ontwikkeld met de nieuwe partner van hun ex. We willen de celebs eren die het goed doen, omdat we allemaal een kleine les in vergeving en veerkracht van hen kunnen leren. Hier zijn 10 beroemdheden die de nieuwe relaties van hun exen hebben gesteund.

10 Lenny Kravitz en Lisa Bonet

Lenny Kravitz en Lisa Bonet delen een dochter, Zoe Kravitz, maar hebben lang geleden hun relatie beëindigd. Lenny heeft het tweede huwelijk van Lisa Bonet zo gesteund, maar met Jason Mamoa, hij draagt zelfs een ring die bij die van Jason past. Jason schonk Lenny de ring als teken van vriendschap. Vrij next level support van een ex!

9 Miranda Kerr en Orlando Bloom

Miranda Kerr heeft een geweldige vriendschap met ex-Orlando Bloom's nu verloofde Katy Perry. Ze was een prachtig voorbeeld van gratie en volwassenheid toen ze de situatie uitlegde in de talkshow van Drew Barrymore."Ik ben dol op Katy en ik ben gewoon zo blij dat Orlando iemand heeft gevonden die zijn hart zo gelukkig maakt, want aan het eind van de dag is het voor Flynn [hun zoon] om een gelukkige vader en een gelukkige moeder te hebben gewoon het allerbelangrijkste. belangrijk ding, "zei ze.

8 Kate Beckinsale en Michael Sheen

Kate Beckinsale steunde haar ex, Michael Sheen, en zijn nieuwe relatie met komiek Sarah Silverman, die eindigde in 2018. Maar gedurende vier jaar steunde Kate Beckinsale de twee tortelduifjes en was blij dat haar ex liefde vond. Kate en Michael plaatsten allebei regelmatig foto's van hun gezellige familie-ontmoetingsplaatsen, waaronder Sarah.

7 Will Smith en Sheree Fletcher

Will Smith en Sheree Fletcher waren drie jaar getrouwd en scheidden in 1995. Toch blijft het paar hecht en Sheree Fletcher heeft haar steun betuigd voor Wills nieuwe leven met Jada Pinkett Smith door zelf bevriend te raken met Jada. Jada host een Facebook-show, Red Table Talk, en Sheree was zelfs de eerste gast in de show.

6 Gwyneth P altrow en Chris Martin

De Goop-CEO en Coldplay-frontman zijn niet getrouwd sinds 2014, toen ze een zeer openbare 'bewuste ontkoppeling' deden. Ze zijn vrienden gebleven terwijl ze co-ouder waren, en Gwyneth nodigde zelfs Chris Martin uit voor haar huwelijksreis met hun kinderen en haar nieuwe echtgenoot Brad Falchuk, en noemde de reis een 'zeer moderne huwelijksreis'.

5 Megan Fox en Brian Austin Green

Megan Fox en Brian Austin Green zijn co-ouderschap van hun drie kinderen, ondanks het feit dat ze hun relatie in 2020 hebben beëindigd. Brian heeft nu een nieuwe romance met Dancing With the Stars-prof Sharna Burgess, over wie Megan in interviews heeft gesprongen. Ze zei zelfs: "Dankbaar voor Sharna" op een Instagram-bericht waarin Brian zijn kinderen en Sharna liet zien op een reis naar Disney World. De Australische danseres reageerde met hartjes-emoji's.

4 Demi Moore en Bruce Willis

Hoewel Demi Moore en Bruce Willis niet getrouwd zijn sinds 2000, hebben ze een gezonde vriendschap en co-ouderschapsrelatie onderhouden voor hun drie kinderen. Toen Bruce in 2009 met actrice Emma Heming trouwde, verwelkomde Demi haar met open armen in de familie. "Ik heb zoveel respect voor hoe Bruce en Demi hun scheiding doorwerkten om hun kinderen op de eerste plaats te zetten", Emma. "Ik heb daar zoveel van geleerd en ben zo veel gegroeid door ernaar te kijken. Het was belangrijk voor haar om daar [op onze bruiloft] te zijn. Ik zou het niet zonder haar doen."

3 Chris Pratt en Anna Faris

Fans waren verdrietig toen het grappige stel Chris Pratt en Anna Faris hun scheiding in 2017 aankondigden. Maar ze kunnen troost putten uit het feit dat het paar hecht blijft, ook al is Chris getrouwd met Katherine Schwarzenegger. Anna deelde in een interview dat Chris haar zelfs belde voordat hij Katherine ten huwelijk vroeg, en Anna gaf hem graag haar zegen en deelde in zijn opwinding.

2 Jennifer Garner en Ben Affleck

Misschien een van de meest spraakmakende ex-paren in Hollywood, Ben Affleck en Jennifer Garner hebben nog steeds een geweldige relatie na hun scheiding in 2018. Jennifer Garner was lovend over Ben Affleck's mogelijk-op-weer-vlam Jennifer Lopez en noemde haar 'een aardig en geweldig persoon'. Jennifer Garner en Ben Affleck worden vaak gezien bij evenementen en activiteiten voor de drie kinderen die ze delen.

1 Nina Dobrev en Ian Somerhalder

Nina Dobrev had een relatie met Vampire Diaries-acteur Ian Somerhalder, en hun genegenheid voor elkaar is niet veranderd, ook al is Ian getrouwd met Nikki Reed. Nina is ook bevriend met Nikki en verdedigde de vriendschap op Watch What Happens Live with Andy Cohen: "Ik vind het helemaal niet raar. Ik vind dat geweldig. Waarom kan niet iedereen vrienden zijn?"

Aanbevolen: