6 Beroemdheden die Chris Rock steunden en 4 die Will Smith steunden

Inhoudsopgave:

6 Beroemdheden die Chris Rock steunden en 4 die Will Smith steunden
6 Beroemdheden die Chris Rock steunden en 4 die Will Smith steunden
Anonim

Will Smith en Chris Rock's woordenwisseling is misschien wel het grootste nieuws van de 94e Oscars. Nadat Chris Rock een ongevoelige grap maakte tegen Jada Pinkett Smith, de vrouw van Will Smith, was Will niet al te blij. Dit is niet de eerste keer dat Will Smith de krantenkoppen ha alt omdat hij in het openbaar boos werd. Chris Rock maakte een opmerking over de buzz-cut van Jada Pinkett Smith en de actrice heeft publiekelijk opengesteld over de diagnose alopecia. Toen de camera's de blik op Jada's gezicht lieten zien, liep Will Smith naar Chris Rock toe, en in het bijzijn van miljoenen sloeg hij hem in het gezicht. In de onlangs geüploade en ongecensureerde versie kunnen fans de nasleep van de woordenwisseling zien, waarbij Will Smith schreeuwt: "Hou de naam van mijn vrouw uit je verdomde mond."

Het veroorzaakte een ongemakkelijk moment voor de aanwezigen van het evenement, waarbij velen beweerden dat ze geen idee hadden of het een sketch was toen het voor het eerst gebeurde. Sinds het incident hebben beide Hollywoodsterren opmerkingen gemaakt over wat er is gebeurd. Will Smith heeft publiekelijk zijn excuses aangeboden en de fans verteld dat hij aan zichzelf werkt. Hij heeft echter beperkingen gesteld aan opmerkingen vanwege de aard van de reacties die hij ontving. Chris Rock heeft gezegd dat hij niet van plan is een aanklacht in te dienen. Overal hebben beroemdheden een kant gekozen.

10 David Spade ondersteunde Chris Rock

David Spade maakte een eenvoudige maar directe opmerking over zijn voormalige co-ster bij Grown Ups, Chris Rock. Hij ging op Twitter om simpelweg te zeggen: "een grap van GI Jane???"

9 Rosie O'Donnell steunde ook Chris Rock

Rosie O'Donnell tweette over hoe trots ze was op Chris Rock omdat ze zijn mannetje stond, terwijl ze Will Smith een narcistische gek noemde. Ze ging verder met te zeggen dat de acties van Will Smith een "treurige vertoning van giftige mannelijkheid" waren.

8 Janet Hubert begreep de beslissing van Will Smith

Mede co-ster van Will Smith op The Fresh Prince of Bel-Air, Janet Hubert ging naar Twitter om te zeggen: "er is maar zoveel dat je kunt nemen … soms moet je terugslaan. Vier de overwinning … niets anders doet ertoe. Beide acties waren onjuist, maar Chris hoefde daar niet heen."

7 Kathy Griffin aan de kant van Chris Rock

Kathy Griffin koos snel de kant van Chris Rock op Twitter en zei hoe gevaarlijk en triest het is om een fysieke aanval op een komiek te zien. Ze zei verder: "Nu moeten we ons allemaal zorgen maken over wie de volgende Will Smith wil zijn in comedyclubs en theaters."

6 Tiffany Haddish ondersteunde Will Smith

Tiffany Haddish stond volledig achter het besluit van Will Smith om Chris Rock op het podium te slaan. Ze vertelde de Los Angeles Times dat Chris' opmerking over Jada Pinkett Smith rommelig was en dat ze zou willen dat haar man ook in die situatie voor haar opkwam. Ze ging verder met te zeggen: "dat is wat elke vrouw wil, toch? Ze was gewond. En hij beschermde zijn vrouw. En dat is wat een man hoort te doen."

5 Maria Shriver was teleurgesteld door de acties van Will Smith

Journalist Maria Shriver ging op Twitter om te zeggen hoe teleurgesteld ze was over de acties van Will Smith. Het feit dat Will Smith Chris Rock op het podium een klap gaf en vervolgens een staande ovatie kreeg toen hij over liefde sprak, was verontrustend voor Maria Shriver.

4 Nicki Minaj ondersteunde Will Smith

Nicki Minaj ging naar Twitter om te zeggen dat, hoezeer ze ook van Chris Rock houdt, het verbijsterend is dat geen enkele persoon zijn grap over Jada Pinkett Smith stopte. Vervolgens vertelde ze hoe Will Smith de pijn van zijn vrouw zag, terwijl anderen een "grapje" ten koste van haar zagen.

3 Howard Stern ondersteunde Chris Rock

Volgens US Magazine vertelde Howard Stern dat Will Smith zijn gedrag niet onder controle had, een teken was dat hij geestesziek was. Vervolgens verdedigde hij Chris Rock verder door te zeggen: "niet alleen dat, het was nauwelijks een beledigende grap… Het was een wegwerpartikel."

2 Jameela Jamil kiest voor Will Smith

Jameela Jamil citeerde Malcolm X terwijl ze de kant van Will Smith koos in dit incident. Ze ging verder met tweeten: "Zeg niet protectBlackwomen voor twee jaar en veroordeel dan alleen Will hier. Kom op…"

1 Shanola Hampton veroordeelde de acties van Will Smith

Schaamteloze ster Shanola Hampton nam een duidelijke kant van deze woordenwisseling door te tweeten dat er nooit een rechtvaardiging is voor geweld. Shanola Hampton maakte geen opmerkingen over de opmerking van Chris Rock over Jada Pinkett Smith, maar veroordeelde de acties van Will Smith.

Aanbevolen: