Wat hebben Jared Kushner en Ivanka Trump in 2021 gedaan?

Inhoudsopgave:

Wat hebben Jared Kushner en Ivanka Trump in 2021 gedaan?
Wat hebben Jared Kushner en Ivanka Trump in 2021 gedaan?
Anonim

Nadat Donald Trump het presidentschap verloor, leken Ivanka Trump en Jared Kushner in 2021 in de anonimiteit te zijn gegleden. Ze houden zich onopvallend bezig met het publiek op dezelfde manier als in het verleden, en gaven er de voorkeur aan in plaats daarvan om zichzelf en weg van de camera's te houden. Maar de voormalige senior adviseurs van Donald Trump, hoewel stil, zijn nog steeds erg actief in hun eigen leven - ze plaatsen gewoon niet veel over zichzelf op hun sociale media-pagina's.

Van het kopen van onroerend goed in Florida tot het verkrijgen van het COVID-19-vaccin tot het verwijderen van gevoelige tweets, zowel Jared als Ivanka hebben het behoorlijk druk gehad tijdens deze vreemde, pandemische maanden van 2021.

10 Ivanka Trump hielp het Farmers To Families Food Box-programma voort te zetten

Net voordat Donald Trump begin 2021 zijn ambt verliet, overtuigde Ivanka het Witte Huis om het programma te vernieuwen nadat het een paar maanden eerder was afgelopen. Het Farmer to Families Food Box-programma kocht voedsel van boeren om dat voedsel vervolgens aan behoeftige gezinnen te schenken. Ivanka hielp ervoor te zorgen dat Farmers to Families $ 1,5 miljard aan financiering zou ontvangen voordat het in mei zou aflopen.

9 Ivanka en Jared kochten een herenhuis in Florida

Het lijkt erop dat de filantropie van het paar zich maar tot nu toe uitstrekt. Eerder dit jaar kochten Jared en Ivanka meer dan $24 miljoen dollar voor de aankoop van een herenhuis met uitzicht op het water in de prestigieuze Indian Creek, een wijk in Zuid-Florida. Hoewel ze nog steeds hun oorspronkelijke huis in New York behouden, kan dit een stap zijn om fulltime naar de zonnige zuidelijke staat te verhuizen.

8 Ze kochten ook een leeg perceel in Florida

Alsof een herenhuis niet genoeg was, kocht het rijke stel ook een leeg stuk grond voor $32 miljoen dollar! Het lijkt erop dat ze misschien plannen hebben om het oorspronkelijke herenhuis met winst te verkopen en vervolgens hun droomhuis te bouwen op dit nieuwe lege perceel, maar de jury is er nog steeds niet.

7 Jared richtte het Abraham Accords Institute for Peace op

Het programma, dat handel en toerisme tussen landen in het Midden-Oosten zoals Marokko, Soedan, Israël en Bahrein hoopt te cultiveren, werd grotendeels goed ontvangen. Het was een historische stap in de goede richting voor het bevorderen van de Israëlisch-Arabische vrede.

6 Ivanka ontving haar tweede COVID-19-vaccin

Op een openbare Instagram-post in mei verklaarde ze: "volledig gevaccineerd worden is de beste manier om deze pandemie te beëindigen en onszelf en elkaar te beschermen" met een emoji met een rood hart. Ivanka heeft de pro-vaccin-kant van de kwestie gekozen die veel Amerikanen vandaag verdeelt. Misschien zal haar keuze om het vaccin te krijgen de mening van anderen over de prik zelf beïnvloeden.

5 Jared Kushner kreeg meer dan een miljoen dollar voor zijn memoires

Jared's memoires, die lezers een kijkje geven in het presidentschap van Trump, de familie Trump en Jareds tijd in het Midden-Oosten, zal begin 2022 worden gepubliceerd. Zevencijferige deals zijn zeer zeldzaam in de uitgeverswereld, maar met een naam en een reputatie als de zijne, is het geen wonder dat uitgevers probeerden de kans te krijgen om van hem te profiteren.

4 Ivanka heeft een tweet verwijderd over de Capitol Riots

In een tweet die sindsdien is verwijderd, verwees Ivanka Trump naar de daders van de Capitol-opstand als "Amerikaanse patriotten". Hoewel het niet het ergste was wat ze kon zeggen over de rellen, is het meest zorgwekkend haar beslissing om haar sporen uit te wissen. Door die tweet te verwijderen in plaats van er publiekelijk op te reageren, suggereert het dat ze misschien probeert haar ware gevoelens over het huidige politieke klimaat in de Verenigde Staten te verbergen.

3 Ivanka en Jared lijken zich langzaam te scheiden van Donald Trump

Jared en Ivanka nemen afstand van de voormalige president. Ze zijn al lang niet meer met hem in het openbaar verschenen, wat suggereert dat ze misschien niet meer in het openbaar met hem om willen gaan. Aangezien Donald Trump inactief is geweest op sociale media, is het moeilijk om te bepalen of het paar echt minder tijd doorbrengt met de voormalige president, maar je kunt je voorstellen dat ze meer over hem zouden posten als ze dat wel zouden doen.

2 Ze vierden vaderdag niet met Donald Trump

Ivanka en Jared zijn deze zomer niet naar Mar-a-Lago afgereisd voor Vaderdag. In plaats daarvan ging het paar naar South Carolina, zonder Donald Trump, en plaatste geen van beide iets over hem op sociale media. Ivanka plaatste vroeger een jaarlijkse hommage aan haar vader op Vaderdag, maar dit jaar deed ze dat niet.

1 Ivanka en Jared wonen nu in een Florida-appartement van $ 47.000 per maand

Blijkbaar wachten ze tot hun nieuwe huis instapklaar is en ontspannen ze in een luxe appartement dat bijna vijftigduizend dollar per maand kost. Voor de meeste Amerikanen is het moeilijk voor te stellen dat twee mensen in een appartement wonen dat net onder de jaarlijkse mediaan van de salarissen van 2021 in de Verenigde Staten ligt.

Het kan vreemd zijn als beroemde mensen zich terugtrekken van sociale media. Het gebeurt niet vaak, maar als het gebeurt, kan men zich afvragen wat er aan de hand is. Het lijkt erop dat Ivanka Trump en Jared Kushner proberen verder te komen uit de greep van het presidentschap van Donald Trump en ondertussen hun leven vreedzaam leiden. Met drie jonge kinderen is het begrijpelijk dat het paar zich alleen op het gezin wil concentreren en zich niet wil bemoeien met de verwachtingen van het publiek.

Aanbevolen: