Fans praten nog steeds over deze 'griezelige' foto van Jared en Ivanka Trump

Inhoudsopgave:

Fans praten nog steeds over deze 'griezelige' foto van Jared en Ivanka Trump
Fans praten nog steeds over deze 'griezelige' foto van Jared en Ivanka Trump
Anonim

In veel opzichten passen Jared Kushner en Ivanka Trump perfect bij elkaar. De overeenkomsten tussen hen en hun achtergronden zijn nogal griezelig. Om te beginnen zijn ze het model voor hoe generatierijkdom eruitziet. Jared erfde het grootste deel van zijn geschatte vermogen van $ 800 miljoen van zijn vader - New Yorkse vastgoedontwikkelaar, Charles Kushner.

De 67-jarige is zelf de zoon van een immigrant - Joseph Berkowitz - die in Polen werd geboren en in de jaren '40 vanuit de Sovjet-Unie naar de Verenigde Staten verhuisde. Hij is een veroordeelde crimineel die in verband wordt gebracht met misdaden zoals belastingontduiking en geknoei met getuigen.

Ivanka's vermogen bedraagt ongeveer $ 300 miljoen. Ze heeft zoveel rijkdom opgebouwd dankzij de connecties van haar vader, Donald Trump. Trump staat nu natuurlijk permanent in de geschiedenis gegrift als de 45e president van de Verenigde Staten. Maar daarvoor bouwde hij vooral naam op als een in New York gevestigde vastgoedontwikkelaar.

Trump beweert beroemd dat hij zijn imperium begon dankzij een lening van $ 10 miljoen die hij ontving van zijn vader, de zoon van een Duitse immigrant.

Een bijna angstaanjagende symmetrie

De symmetrie tussen Jared en Ivanka is bijna griezelig. Een foto van het stel uit 2019 werd er enigszins symbolisch van, iets wat de fans niet ontging. In juni van dat jaar zou president Trump het Verenigd Koninkrijk bezoeken, wat zijn eerste staatsbezoek aan het land was sinds zijn verkiezing.

Trump Koningin
Trump Koningin

Eerste dochter Ivanka en echtgenoot Jared - die beiden in officiële hoedanigheden werkten als senior adviseurs van de president - gingen mee op de reis. Een van de pitstops op hun route was natuurlijk een bezoek aan Buckingham Palace, de officiële residentie van de koningin.

Het was tijdens dit bezoek dat een fotograaf een foto van het paar maakte die bij velen die het zagen een lichte rilling over de rug liepen. Op oppervlakkig niveau was er niets bedreigends of duisters aan de foto. Het was gewoon een moment waarop het machtspaar uit een raam keek.

Desalniettemin hielpen andere elementen die in het moment werden vastgelegd snel om er een griezelig verhaal omheen te bouwen. Binnen een zeer korte tijd was de afbeelding de hele wereld over gegaan.

Schurkachtige grijns

Jared en Ivanka griezelige foto
Jared en Ivanka griezelige foto

Met aan weerszijden gedeeltelijk gesloten gordijnen, stonden ze naar buiten te staren. Tegen een donkere achtergrond droegen hun uitdrukkingen bij aan de intriges. Ivanka was uitgestreken en bleek, het laatste misschien gewoon een gevolg van hoe licht de foto beïnvloedde.

Haar wapperende haar en witte outfit hielpen in de gegeven omstandigheden echter niet, want ze maakte een look af die rechtstreeks uit een horrorfilmposter kwam. Jareds gezicht maakte de indruk nog groter, met een gemeen uitziende grijns die niet helemaal veranderde in een volledige glimlach.

Zonder veel tijd te verspillen, hebben fans de bovennatuurlijke thriller-vibes van de scène uitgekozen en zelfs onder de aandacht gebracht van de hedendaagse horrormeester Jordan Peele. De Academy Award-winnaar, beroemd om zijn films Us en Get Out, stapte op de kar en tweette: "Tussen deze en die angstaanjagende video van studentenverenigingen heb ik de laatste tijd veel geweldige inspiratie gekregen."

De video van de studentenvereniging waar hij het over had, stamt uit 2016 en had ook veel aandacht gekregen op sociale media voor hoe eng het eruitzag. Een van de eerste mensen die het op Twitter plaatste, had het onderschrift: "Het is 2019 en er is nog steeds geen video die angstaanjagender is dan deze."

Hun band is zo sterk als altijd

Fans zijn nog steeds gefascineerd door de foto van Ivanka en haar man, als er opmerkingen op sociale media zijn. Een van de berichten met de meeste interacties bevatte een bijschrift met de tekst: "Jared en Ivanka bij het raam van Buckingham Palace. Ze zien er helemaal niet raar en griezelig uit. Helemaal niet!"

Jared en Ivanka dansen
Jared en Ivanka dansen

Een van de recentere opmerkingen verwijst naar Jared en Ivanka als het 'griezelige nepotisme-paar', terwijl een ander meer poëtisch leest: 'Ze zijn griezelig en ze zijn geschift, Mysterieus en spookachtig, ze zijn allemaal samen ooky."

Hoewel een groot deel van Amerika het stel duidelijk niet mag, is de band tussen hen even sterk als altijd. Dat is tenminste het gezicht dat ze aan het publiek presenteren. Hoewel ze niet erg regelmatige Instagram-gebruikers zijn voor een beroemd stel, bevatten hun respectieve pagina's veel van hun familiefoto's.

Jared is ook bijzonder trots op zijn vrouw, zoals hij van Jones in een interview beroemd vertelde dat 'iedereen met Ivanka een machtspaar zou zijn'. Maar ondanks alle schijnbare kracht van hun relatie, zullen de massa's die foto en de griezelige vibes die het uitstra alt niet te snel vergeten.

Aanbevolen: