Waar is de ex-man van Meghan King, Jim Edmonds, in 2021?

Inhoudsopgave:

Waar is de ex-man van Meghan King, Jim Edmonds, in 2021?
Waar is de ex-man van Meghan King, Jim Edmonds, in 2021?
Anonim

St. Louis Cardinals-commentator en de Amerikaanse ex-honkbalspeler Jim Edmond's persoonlijke levensdetails zijn de laatste tijd in de krantenkoppen te zien geweest. Edmonds begon in 2000 voor het eerst een relatie met tv-persoonlijkheid en The Real Housewives Of Orange County-ster Lee Ann Horton en trouwde later met haar. Het echtpaar had twee dochters voordat ze in 2008 scheidden, omdat Lee Ann erachter kwam dat Jim en zijn vriendin Allison een affaire hadden. Lee Ann stierf later in 2015 na het vechten tegen darmkanker.

In hetzelfde jaar dat Jim van Lee Ann scheidde, trouwde hij met zijn toenmalige vriendin, voormalig model en tv-ster Allison Jayne Raski. Het paar deelt twee baby's, een dochter en een zoon.

Nadat ze met Edmonds was getrouwd, voegde Allison zich bij de cast van RHOC. Maar in 2014 scheidde het paar en trouwde Jim met Meghan King. De reden waarom Jim Edmonds en Allison Raski hun huwelijk beëindigden, was Allisons ontdekking dat Jim haar bedroog met Meghan.

Jim Edmonds heeft in 2019 de scheiding aangevraagd van Meghan King. Lees verder om erachter te komen waar de ex-man van Meghan King nu is en wat hij doet in 2021.

8 Jim Edmonds is verloofd met Kortnie O'Connor

In augustus 2021 verloofde Jim Edmonds zich met ex-model en actrice die makelaar Kortnie O'Connor werd na ongeveer twee jaar verkering. Mocht Edmonds met O'Connor trouwen, dan zal het zijn 4e huwelijk zijn. In april 2020 zaten Jim en Kortnie in isolatie tijdens de coronaviruspandemie. Ondanks de harde juridische strijd die gaande was tussen Jim en zijn ex-vrouw Meghan over voogdijrechten, verklaarde Meghan King dat ze de relatie van Jim en Kortnie steunt.

7 Maar kreeg een spottende reactie van RHOC-fans

Edmonds' verloving met zijn vriendin Kortnie O'Connor kreeg een spottend antwoord van RHOC-fans die verwezen naar Jim's mislukte geschiedenis in relaties en huwelijken.

O'Connor en Jim zijn aan het daten sinds Edmonds in oktober 2019 de scheiding van King aanvroeg. Meghan heeft eerder onthuld dat ze Kortnie kende van een trio dat ze deelde met haar en haar ex-man. King merkte ook op dat ze gelooft dat Jim haar bedroog met Kortnie lang voordat hun huwelijk eindigde.

6 Zijn kinderen wisten niet dat hij getrouwd was met hun moeder Meghan King

RHOC-beroemdheid Meghan King schokte fans toen ze onthulde dat haar kinderen niet wisten dat zij en Jim ooit getrouwd waren. Ze voegde eraan toe dat haar kinderen Aspen, Hart en Hayes dachten dat hun vader niet in dezelfde kamer sliep met hun moeder. Sinds ze gescheiden is van Edmonds, is Meghan begonnen te daten met Christian Schauf, met wie ze het in november 2020 uitgemaakt heeft. King heeft nu een relatie met haar vriend, die vriend geworden is, Will Roos.

5 Edmonds lachte om een kind dat zelfmoord had gepleegd

Op Bally Sports Midwest en tijdens een wedstrijd van St. Louis Cardinals zei Edmonds dat hij een sms had ontvangen van de coach van zijn zoon Landon over een jongen die was verwijderd uit een minor league-toernooi vanwege zijn slechte prestaties. Jim bespotte de jongen door te zeggen dat hij nu op zelfmoordwacht staat, terwijl hij lachte en grapjes maakte over het onderwerp.

4 Hij verontschuldigde zich voor zijn opmerking de volgende dag

Jims ongevoelige opmerkingen over de jongen die op zelfmoordwacht werd gezet, wekten de woede van critici en gebruikers van sociale media. Dit bracht de kleurencommentator ertoe om zich de volgende dag live in de lucht te verontschuldigen voorafgaand aan een St. Louis Cardinals-Washington Nationals-wedstrijd. Hij gaf toe dat hij niet over het gevoelige onderwerp in de uitzending had moeten praten en verontschuldigde zich bij al zijn fans en iedereen die verkeerd begrepen wat hij zei.

3 Edmonds wordt geconfronteerd met een rechtszaak aangespannen door Frontenac

Jim Edmonds bleef ook in 2021 iedereen verrassen met zijn roekeloze gedrag. In juli werd hij aangeklaagd door Frontenac-functionarissen omdat hij weigerde een hek rond zijn privézwembad te bouwen. Ambtenaren zeiden dat Edmonds de veiligheidscode en de stadsnormen negeerde door geen metalen hek rond zijn zwembad te plaatsen.

2 Hij geniet van maar liefst $40 miljoen rijkdom

Volgens The MD Daily Record bereikte het vermogen van de Amerikaanse ex-honkbalspeler en RHOC-ster Jim Edmonds een geschatte $ 40 miljoen. Na zijn professionele leven te hebben gewerkt als honkbalspeler en omroeper voor Bally Sports Midwest, trad Edmonds toe tot de cast van Real Housewives Of Orange County. Hij is ook eigenaar van een restaurantketen met vestigingen over de hele Verenigde Staten.

1 Hij gaf commentaar op de relatie van Meghan King met Will Roos

De voormalige MLB-speler ging in juni naar Instagram om commentaar te geven op een foto van Meghan King en Will Roos. Het bericht werd gedeeld door een RHOC-fanpagina. Edmonds had er niet genoeg van om met Meghan te strijden over voogdijrechten en haar te bedriegen tijdens hun huwelijk. De ex-honkbalspelers gingen op Instagram en betreurden het lot van Will Roos door op de foto te reageren: "Poor Guy."

Will en Meghan waren sinds januari 2021 aan het daten, maar gingen eerder dit jaar uit elkaar. Ze heeft nu een relatie met Cuffe Biden Owens, de neef van president Joe Biden.

Aanbevolen: