The Office'-fans merkten één ding op waar Jim Halpert over loog

The Office'-fans merkten één ding op waar Jim Halpert over loog
The Office'-fans merkten één ding op waar Jim Halpert over loog
Anonim

Hoewel het nog niet zo lang geleden is, missen fans 'The Office' enorm. Sterker nog, met het recente nieuws dat de show tegen 2021 van Netflix zal verdwijnen, zijn superfans bezig met elke aflevering nu het nog kan.

Tegelijkertijd zijn de sterren van de show schijnbaar prima verder gegaan. Rainn Wilson is bijvoorbeeld druk bezig geweest sinds het inpakken van 'The Office'. Hoewel de acteurs achter de personages het prima vinden om Jim, Dwight, Stanley, Karen en anderen te laten gaan, zijn fans terughoudend.

Hun herkenbare kwaliteiten maakten de personages (en hun relaties) nog leuker. Jenna Fischer, John Krasinski, Craig Robinson, Rainn Wilson, Leslie David Baker en, natuurlijk, Steve Carell hebben allemaal indruk gemaakt op de kijkers gedurende de seizoenen.

Over het algemeen is Jim Halpert een geliefd personage in 'The Office'. Maar zoals ScreenRant aangeeft, realiseerden fans die de show opnieuw keken onlangs dat een van Jims verhalen niet klopte.

Er zijn tal van kleine details die aan de aandacht van de fans zijn ontsnapt, maar de meesten zullen zich de verhaallijn herinneren. Jim Halpert was nieuw op de locatie in Stamford Dunder Mifflin. De verhaallijn zelf was niet zo gek.

Om de binding te vergemakkelijken, nam Jim deel aan de Call of Duty-spelavonden van zijn collega's. Fans weten al hoeveel vriendschap centraal stond in de show (deze bood verbazingwekkend goedkope citaten om te delen met je BFF), dus het is niet verwonderlijk dat Jim zichzelf in de gunst wilde brengen bij zijn nieuwe crew.

Hij had blijkbaar echter geen idee hoe hij door Call of Duty moest navigeren en had nog nooit eerder gespeeld. Zijn kantoorgenoten ergerden zich aan hem omdat hij hun gemiddelde naar beneden haalde. Tijdens het spelen rent Jim rond met een rookgranaat en gebruikt hij de verkeerde wapens op het verkeerde moment, merkte Looper op.

Karen fluistert 'Call of Duty' op The Office
Karen fluistert 'Call of Duty' op The Office

De andere werknemers raken zo geïrriteerd dat Karen zelfs haar schermnaam "KarentheJimSlayer" maakt. Supergefocuste fans merkten dit tijdens het opnieuw kijken van seizoen 3.

Maar het zijn niet alleen de schermnamen en Call of Duty-gerichte scènes die interessant waren voor fans. Want in een andere aflevering, waar Jim bij hem thuis een barbecue hield, zagen kijkers iets interessants.

Op Jims bureau thuis kun je minstens twee exemplaren van Call of Duty-games onderscheiden. Dit plotgat kon worden verklaard door het feit dat Jim hard zijn best deed om de zaken met zijn bemanning te laten werken, dus speelde hij in zijn eigen tijd om zijn vaardigheden te verbeteren.

Of het kan zijn dat Jim gewoon vergeten is hoe hij tussen de seizoenen door moet spelen.

Maar de meest waarschijnlijke verklaring is dat de showrunners een oeps hebben gemaakt. De vraag is of ze de games opzettelijk hebben geplant om te zien of fans het zouden opmerken. Het zou niet de eerste keer zijn dat de producers iets in het zicht verborgen houden.

Aanbevolen: