Is Allison Jayne Raski hertrouwd na Jim Edmonds?

Inhoudsopgave:

Is Allison Jayne Raski hertrouwd na Jim Edmonds?
Is Allison Jayne Raski hertrouwd na Jim Edmonds?
Anonim

Gedurende de lange honkbalcarrière van Jim Edmonds heeft hij meer dan genoeg bereikt om de geschiedenis in te gaan. Het meest bekend om een paar toneelstukken waarin hij de bal op verbazingwekkende manieren ving, had Edmonds 'carrière veel hoogtepunten. Om die reden werd Edmonds in 2014 opgenomen in de St. Louis Cardinals Hall of Fame, wat betekende dat hij zich bij een echt elitegroep van atleten van wereldklasse aansloot. Helaas moet aan alle goede dingen een einde komen, wat een gezegde is dat heel waar is voor atleten, aangezien de meeste sporten worden gedomineerd door jonge spelers. Als gevolg hiervan was het voor niemand een verrassing toen Edmonds zijn knuppel ophing en in 2011 stopte met actief spelen.

Door de jaren heen zijn er veel beroemde atleten geweest die moeite hebben gehad om erachter te komen wat ze moeten doen als ze niet meedoen. Sommige atleten hebben bijvoorbeeld acteren een kans gegeven om te floppen en uit elkaar te worden gerukt van critici. Bovendien zijn er veel atleten geweest die 'reality'-tv hebben omarmd en hun imago hebben aangetast. In de jaren sinds Jim Edmonds accepteerde dat zijn professionele honkbalcarrière voorbij was, is hij gedeeltelijk in de schijnwerpers gebleven omdat hij een omroepcarrière heeft aangenomen. Bovendien werd Edmonds, net als veel van zijn leeftijdsgenoten, een 'reality'-ster waardoor fans aandacht besteedden aan zijn liefdesleven. Om die reden hebben veel mensen zich afgevraagd over Edmonds' ex-vrouw Allison Jayne Raski en of ze hertrouwde na hun scheiding.

De waarheid over de relatie van Allison Jayne Raski en Jim Edmond

Na vele, vele jaren van atletisch succes, was het heel duidelijk geworden dat de atletische carrière van Jim Edmonds tegen het jaar 2008 ten einde liep. Aan de andere kant van het spectrum leek zijn persoonlijke leven van de grond te komen op het moment dat hij in 2008 trouwde met een beeldschone vrouw genaamd Allison Jayne Raski. een gerechtsgebouw in St. Louis County toen Jim 38 jaar oud was en Allison 28 jaar oud.

Tijdens hun huwelijk kregen Allison Jayne Raski en Jim Edmonds samen twee kinderen en bouwden ze samen een leven op. Helaas zijn sommige dingen niet gemaakt om lang mee te gaan in het leven en dat bleek het geval te zijn voor het huwelijk van Raski en Edmonds. Raski en Edmonds zijn tenslotte na zes jaar huwelijk gescheiden. Volgens rapporten zijn de kinderen van Edmonds en Raski na de scheiding bij haar blijven wonen, maar hun vader bleef een actief onderdeel van hun leven.

De andere ex-vrouwen van Jim Edmonds

Hoewel Jim Edmonds en Allison Jayne Raski zes jaar getrouwd waren, kan gemakkelijk worden beweerd dat hun relatie minder wordt besproken dan over alle andere paren waarbij hij betrokken was. Een deel van de reden daarvoor lijkt het feit te zijn dat Raski zich grotendeels lijkt te hebben losgemaakt van het leven van Edmonds terwijl hij dicht bij zijn eerste vrouw bleef. Edmonds' eerste vrouw, LeAnn Horton, woonde naar verluidt zijn derde huwelijksceremonie bij voordat ze in 2015 op tragische wijze haar leven verloor aan kanker.

Hoewel de eerste vrouw van Jim Edmonds, LeAnn Horton, behoorlijk wat aandacht kreeg tijdens haar leven, is er exponentieel meer over zijn derde vrouw gesproken. Immers, naast getrouwd te zijn met een beroemde atleet, speelde Edmonds derde vrouw in het verleden in The Real Housewives of Orange County, wat Meghan King hielp een indrukwekkend fortuin te vergaren. Na vijf jaar huwelijk en de geboorte van hun drie kinderen, gingen Jim en Meghan in 2019 hun eigen weg. Bijna precies twee jaar nadat het uit was met Jim, trouwde Meghan met een advocaat genaamd Cuffe Biden Owens, de neef van de huidige president van de Verenigde Staten, Joe Biden.

Jim Edmonds en Allison Raski's huidige relatiestatussen

Net als Meghan King is Jim Edmonds sinds hun scheiding overgestapt naar een andere relatie. Edmonds verloofde zich zelfs voor de vierde keer slechts drie maanden nadat hij en King hun scheiding hadden afgerond. In een ongemakkelijke draai was het model en de makelaar die het voorstel van Edmond accepteerde naar verluidt een goede vriend van King's. Op het moment van schrijven zijn Edmonds en zijn verloofde Kortnie O'Connor nog niet door het gangpad gelopen.

In de jaren sinds Allison Jayne Raski en Jim Edmonds zijn gescheiden, heeft ze schijnbaar actief de schijnwerpers vermeden. Om die reden is er tegenwoordig heel weinig met zekerheid bekend over het leven van Raski, afgezien van het feit dat ze zeer actief betrokken is bij het leven van haar kinderen. Dat gezegd hebbende, lijkt het erop dat Raski niet hertrouwd is, want dat is het soort dingen dat vrijwel zeker tot krantenkoppen zou hebben geleid. Toch heeft ze misschien een relatie sinds whosdatedwho.com Raski beschrijft als "mogelijke single".

Aanbevolen: