Dit is wat de cast van 'The King Of Queens' van plan is in 2021

Inhoudsopgave:

Dit is wat de cast van 'The King Of Queens' van plan is in 2021
Dit is wat de cast van 'The King Of Queens' van plan is in 2021
Anonim

The King Of Queens was een sitcom-tv-show die 9 seizoenen liep van 1998 tot 2007. Destijds was het een zeer populaire show en is het een van de sitcoms geworden die voor altijd herinnerd zal worden. Herhalingen worden nog steeds af en toe op tv getoond en fans kunnen de show bekijken op het NBC-streamingplatform Peacock.

De cast had onlangs een reünie afgelopen maart om zich te herenigen en hun co-ster Jerry Stiller te herdenken. De show ging over een arbeidersechtpaar, Doug en Carrie Heffernan, die in Queens, New York woonden. Uiteindelijk, na een mislukt huwelijk en een brand in huis, trekt Carrie's vader, Arthur Spooner, bij hen in. De drie die samenwonen, veroorzaakt ruzies, liefde en een heleboel komedie.

Ontdek wat de cast, de hoofdrol en de terugkerende, tot nu toe is in 2021, bijna 14 jaar na het einde van de show, of het nu gaat om carrière of persoonlijk.

10 Kevin James

Kevin James heeft veel gedaan sinds The King Of Queens eindigde, maar momenteel speelt hij in een Netflix show genaamd The Crew. The Crew is gemaakt door Jeff Lowell en speelt Kevin James als crewchef van een NASCAR-garage. In februari nam hij zijn gezin mee naar W alt Disney World, hoewel hij te bang was om veel ritjes te maken, dus werd hij portemonnee- en wandelwagenhouder. Hij acteert nog steeds en is waarschijnlijk de meest succesvolle acteur die uit de show komt.

9 Leah Remini

Sinds The King Of Queens is Leah Remini blijven acteren, maar richt ze zich ook op zichzelf en haar familie. Ze heeft zich uitgesproken tegen Scientology en waarom ze is vertrokken. Tot op de dag van vandaag praat ze er nog steeds over in haar podcast Scientology: Fair Game, die overal beschikbaar is waar podcasts worden gestreamd. Op 21 mei kondigde Remini ook aan dat ze was toegelaten tot de NYU in de School of Professional Studies.

8 Jerry Stiller

Helaas is Jerry Stiller in mei 2020 overleden, maar het zou The King Of Queens niet zijn als we hem niet op deze lijst zouden zetten. Stiller was alle negen seizoenen een hoofdpersoon in de show. Hij was de vader van Ben Stiller en zijn vrouw wijlen Anne Meara en zijn dochter, Amy, maakten deel uit van de show. Zijn laatste acteerkrediet was Zoolander 2 in 2016. De cast hield een reünie ter ere van hem en zal hem nooit vergeten.

7 Gary Valentine

Valentine, de broer van Kevin James, speelde de neef van Doug Heffernan, Danny, in de show, acteert de laatste tijd niet meer, maar richt zich meer op stand-upcomedy en tijd doorbrengen met zijn familie en hond. Hij is ook lid geworden van Tiktok en Cameo. Valentine steunt zijn broer op Instagram en brengt fans op de hoogte van Kevins nieuwe projecten. Hij voegde zich ook bij de cast voor de Zoom-reünie.

6 Victor Williams

Victor Williams speelde Deacon Palmer, beste vriend en medewerker van Doug Heffernan. Williams heeft andere rollen gespeeld sinds TKOQ eindigde, met zijn meest recente rol in Hunters in 2020. Nu is hij getrouwd en heeft hij een vier jaar oude zoon, die hij op zijn Instagram-pagina vermeldt. Williams heeft ook deelgenomen aan Words Matter- een toneelstuk/concert, waarvan de opbrengst ten goede komt aan goede doelen.

5 Patton Osw alt

Patton Osw alt speelde Spence Olchin, de nerdy vriend van Doug. Hij had een terugkerende rol en was huisgenoten met Danny. Osw alt is sindsdien in vele rollen gaan acteren en net als Valentine volgde hij ook stand-upcomedy, waarin hij voor vele prijzen is genomineerd. Momenteel is hij regelmatig een serie en schrijver over Marvel's M. O. D. O. K.. Hij doet ook een stem voor The Spine Of Night en To Meet The Face You Meet.

4 Nicole Sullivan

Nicole Sullivan speelde gedurende vele seizoenen Holly Shumpert, de "hondenuitlater" en vriend van Doug en Carrie, in de show. Sullivan is blijven acteren, voornamelijk in stemrollen. Momenteel speelde ze in een aflevering van All Rise en een aflevering van Good Girls. Haar grootste project op dit moment is Valerie's Hot Dish, waarin ze samen met Valerie Bertinelli en Melissa Peterman in Food Network schittert. Ze genieten van cocktails en eten.

3 Larry Romano

Larry Romano speelde Richie Iannucci, een van Dougs beste vrienden en zijn voormalige kamergenoot, van seizoen 1 tot 3. Hij speelde een brandweerman in de show. Sindsdien heeft Romano enkele kleine rollen in films en tv gehad, met zijn laatste rol in 2019. Momenteel oefent hij zijn drumvaardigheden (hij zat vroeger in een band), hing hij rond met zijn hond en is hij vocaal. over politiek.

2 Merrin Dungey

Merrin Dungey speelde Kelly Palmer, de vrouw van Deacon en de beste vriend van Carrie. Dungey acteert tot op de dag van vandaag nog steeds, met haar meest recente rol, Inside Me, in de postproductie. Ze verschijnt ook in een virtuele Galaxy Con Live voor haar rol in Once Upon A Time. Dungey kreeg ook haar COVID-injectie en verkocht haar huis. Ze komt op voor gelijkheid en is erg vocaal over belangrijke kwesties.

1 Rachel Dratch

Rachel Dratch speelde slechts in zes afleveringen als Denise Ruth Battaglia, de vriendin van Spence, maar ze maakte nog steeds deel uit van de cast en voegde zich zelfs bij hen voor de reünie. De aluin van Saturday Night Live speelde in de pilot-aflevering van Tina Fey's show Mr. Mayor, die dit jaar in première ging. Ze deed ook een stem voor een kindertelevisieserie genaamd Bubble Guppies.

Aanbevolen: