Dit is wat 'Elvira'-ster, Cassandra Peterson nu doet

Inhoudsopgave:

Dit is wat 'Elvira'-ster, Cassandra Peterson nu doet
Dit is wat 'Elvira'-ster, Cassandra Peterson nu doet
Anonim

Je kent haar absoluut als Elvira, Mistress of the Dark uit de wekelijkse horror B Movie Macabre van LA KHJ-TV. De 70-jarige Amerikaanse actrice Cassandra Peterson speelde de rol van Elvira tussen 1981 en 1986 en van 2010 tot 2011. Cassandra werkte eerst als een showgirl in LA en werd toen de nachtgastheer van Halloween-tv-films.

Het personage dat ze speelt, Elvira, werd over de hele wereld populair. Het personage werd later gebruikt in verschillende films en werd in verschillende landen algemeen aangenomen als Halloween-kostuum. Peterson blijft tot op de dag van vandaag verschillende tv- en filmoptredens en voice-overanimaties maken als Elvira.

Dit jaar 2021 stond vol met omvangrijke evenementen voor de beroemde actrice Cassandra Peterson die bekend staat als Elvira, Mistress Of The Dark. Dit is wat ze heeft uitgespookt.

8 Cassandra bracht haar memoires 'Yours Cruelly, Elvira' uit

Dit jaar schreef en publiceerde Peterson haar nieuwe memoires, "Yours Cruelly, Elvira: Memoirs Of The Mistress Of The Dark."

The Queen Of Halloween onthulde schokkende gebeurtenissen en verhalen uit haar persoonlijke en professionele leven. Ze deelde met lezers en haar fans haar worstelingen en successen. Peterson besprak hoe ze opgroeide tot de internationale ster die ze nu is. Cassandra sprak in haar memoires over haar moeilijke jeugd, enkele hartverscheurende verhalen in haar leven en leuke gebeurtenissen.

7 Elvira onthulde een nieuwe romance in haar memoires

Peterson onthulde dat ze al 19 jaar een geheime relatie had met een vrouw genaamd Teresa Wierson, bekend als T. In haar nieuwe memoires zei Cassandra dat ze Teresa ontmoette in Hollywood Gold's Gym. Eerst dacht ze dat T een jongen was. Ze ontdekte pas dat Wierson een meisje was toen ze haar in de damestoiletten zag.

Peterson ging verder met te zeggen dat de relatie van het paar begon als een vriendschap en zich niet ontwikkelde tot romantisch totdat Cassandra scheidde van haar man, Mark Pierson. De ster onthult dat ze zich nog nooit zo gelukkig had gevoeld voordat ze Teresa ontmoette. Ze voelt zich veilig, echt geliefd en gezegend voor de eerste keer in haar leven vanwege haar liefdesrelatie met T.

6 Cassandra Peterson beschuldigde NBA-legende Wilt Chamberlain van seksueel misbruik van haar

Cassandra liet nog een bom vallen in haar memoires en onthulde dat ze in de jaren zeventig seksueel werd misbruikt door NBA-legende Wilt Chamberlain. Peterson zegt dat ze een feestje bijwoonde in het huis van Chamberlain toen hij haar dwong tot seksuele handelingen.

De ervaring, zoals de actrice zich herinnert, was traumatiserend en liet haar met gevoelens van schaamte en schuld achter. Pas toen de MeToo-beweging kwam, begreep Cassandra dat ze niets verkeerd had gedaan.

Chamberlain stierf in 1999, 63 jaar oud, als gevolg van een hartaanval.

5 Ze vierde Elvira's 40e verjaardag met huivering

Elvira vierde haar 40-jarig jubileum door een enge Halloween-horrorfilmavond voor Shudder te organiseren. Op 25 september organiseerde het horrorfilm-culticoon de filmmarathon voor kijkers in de VS en Canada. Het evenement wordt vanaf 27 september via Shudder uitgebracht in het VK, Ierland, Australië en Nieuw-Zeeland.

De spookachtige filmmarathon omvat Elvira, Mistress Of The Dark uit 1998, The City Of The Dead uit 1960, Messiah Of Evil uit 1973 en House On Haunted Hill uit 1959.

4 Ze denkt dat de volgende Elvira een Drag Queen moet zijn

In mei 2021 vroeg een fan Elvira op Twitter wie ze zou kiezen als opvolger als de Movie Macabre nieuw leven werd ingeblazen. Ze antwoordde door te tweeten dat ze zou willen dat de volgende Elvira een Drag Queen wordt die het kamp, het karakter van Elvira en het genre begrijpt.

Aangezien Cassandra Peterson echter nog steeds optreedt als Elvira, mogen fans niet verwachten dat er een nieuwe Elvira zal zijn. De ster presenteerde zelfs een show genaamd Search For The Next Elvira, maar alle kandidaten faalden aan het einde van het programma omdat de mensen niet wilden dat iemand anders de rol op zich nam. Ze wilden het originele Elvira-personage.

3 Cassandra Peterson ontwikkelt een nieuwe Elvira-animatiefilm

Cassandra is niet nieuw in de animatiewereld sinds ze de rol van Elvira speelde in Scooby-Doo! Keer terug naar het Zombie-eiland en Happy Halloween, Scooby-Doo.

De beroemde actrice onthulde in een interview dat ze werkt aan een Elvira-animatiefilm. Ze zegt dat animatie trendy is, dat alle geanimeerde personages kunnen werken en dat er geen maskers of sociale afstand nodig zullen zijn vanwege de recente pandemie.

2 Ze bracht haar nieuwe nummer uit, 'Don't Cancel Halloween'

In het Halloween-seizoen 2020 bracht Elvira haar videoclip "Don't Cancel Halloween" uit. De muziek van het nummer is gemaakt op de tonen van Madonna's hit "Holiday." Cassandra zegt dat ze de muziekvideo heeft gemaakt om campagne te voeren voor Halloween en de spookachtige vakantie te redden. Vanwege de covid-19-pandemie, lockdowns en avondklokken opgelegd door wereldwijde autoriteiten, en mensen die werden verteld om sociale afstand te nemen, betekende dit geen verkleedfeestjes, trucjes -of-behandelen, of Halloween-versieringen voor het jaar voor veel mensen vorig jaar.

1 Ze brengt haar nieuwe stripverhaal uit, 'Elvira: The Wrath Of Con'

Aangezien de San Diego Comic-Con deze zomer niet plaatsvond vanwege de pandemie, heeft Dynamite Entertainment onthuld dat het een stripverhaal uitbrengt met de naam "Elvira: The Wrath Of Con". Het 48 pagina's tellende boek is geschreven door stripauteur David Avallone. Kunstenaar David Acosta tekende het project.

Fans van Elvira waren verheugd om het nieuws te horen omdat ze deze zomer de San Diego Comic-Con niet konden bijwonen, maar ze zullen een legende hebben om te lezen over hun favoriete personage.

Aanbevolen: