Kristen Stewart wordt Queen Of Awards-seizoen na nieuw filmproject met Steven Yeun

Inhoudsopgave:

Kristen Stewart wordt Queen Of Awards-seizoen na nieuw filmproject met Steven Yeun
Kristen Stewart wordt Queen Of Awards-seizoen na nieuw filmproject met Steven Yeun
Anonim

Twilight-actrice Kristen Stewart werd dit jaar omringd door Oscar-buzz. Dankzij haar krachtige vertolking van prinses Diana in de aankomende film van Pablo Larraín, Spencer, is de actrice de laatste tijd het gesprek van de dag. Nu heeft ze nog een andere opmerkelijke rol in de wacht gesleept!

Kristen Stewart maakt zich klaar om te schitteren in een aankomend high-concept sciencefictiondrama, samen met de voor een Oscar genomineerde acteur Steven Yeun. De in Zuid-Korea geboren acteur staat bekend om zijn prominente rol als Glen Rhee in de televisieserie The Walking Dead en de film Minari, die hem een Oscar-knik voor Beste Acteur opleverde.

Kristen Stewart en Steven Yeun schitteren in een onconventioneel liefdesverhaal

In haar nieuwe interview met Entertainment Weekly besprak de actrice haar aanstaande titelloze sci-fi film, haar eerste project met Steven Yeun. Beschreven als een "high-concept sci-fi drama" is de film een soort liefdesverhaal.

Stewart deelde: "Het is eigenlijk een liefdesverhaal tussen een satelliet en een boei; het is moeilijk uit te leggen. Ik hoop dat ik het niet verpest, want het is echt een revolutionair geschreven script."

Kristen's fans waren er zeker van dat ze volgend jaar het prijzenseizoen zou leiden en niet één, maar twee knikken voor Beste Acteur zou verdienen.

"Weer een Oscar-genomineerde film en een genomineerde voor beste acteur voor beiden!" gutste een fan.

De actrice zal ook samen met Viggo Mortensen schitteren in Crimes of the Future, een film van de Canadese regisseur David Cronenberg. Kristen uitte ook haar opwinding over het feit dat ze haar best wilde doen om leiding te geven. Het project in kwestie is een bewerking van The Chronology of Water, gebaseerd op de schrijnende memoires uit 2011 van Lidia Yuknavitch. De ster wil echter niet in de film spelen en is van plan om iemand anders het te laten doen.

"Ik kan niet wachten om iemand in het diepste, koudste, engste water te gooien en te zien wat er met ze gebeurt", zei de acteur.

Yeun daarentegen had in 2021 meerdere projecten op stapel staan. Hij zal hierna te zien zijn in Jordan Peele's film Nope uit 2022, een horrordrama met sterren Daniel Kaluuya en Keke Palmer.

Spencer staat gepland voor een release op 5 november. Het volgt op drie dagen kerstvieringen op het landgoed Sandringham van de Britse koninklijke familie, wanneer prinses Diana in 1991 het besluit neemt om prins Charles te verlaten.

Aanbevolen: