Wat is de toekomst voor Johnny Depp? Hier is zijn volgende filmproject

Inhoudsopgave:

Wat is de toekomst voor Johnny Depp? Hier is zijn volgende filmproject
Wat is de toekomst voor Johnny Depp? Hier is zijn volgende filmproject
Anonim

Als je op zoek bent naar een acteur die alles kan, zoek dan niet verder dan Johnny Depp. De acteur speelde in een legendarische franchise, heeft personages ingesproken in iconische shows en is zelfs een tv-ster geweest. Natuurlijk zijn zijn personages ongebruikelijk, maar hij maakt ze vertederend, iets waar weinig anderen toe in staat zijn.

Nu het stof van Depps langdurige juridische strijd is neergedaald, heeft hij zijn eerste grote rol binnen handbereik. Schokkend genoeg wordt het geen Tim Burton-affaire!

Laten we eens kijken naar de nieuwe rol die Johnny Depp op de tap heeft.

Johnny Depp is een grote ster

Sinds hij in de jaren negentig een grote naam werd aan de kassa, is Johnny Depp een van de helderste sterren in Hollywood. Zijn carrièrekeuzes zijn altijd interessant geweest, maar uiteindelijk hebben ze mede vorm gegeven aan wat een enorm succesvolle Hollywood-reis is geweest.

Johnny Depp heeft van alles een beetje gedaan, waaronder succesvol televisiewerk, het verankeren van een blockbuster-franchise en het spelen van iconische personages op het grote scherm. Ongeacht de omvang of reikwijdte van het project, Depp bleek altijd tot zijn taak te komen en deed gaandeweg zijn best.

In de loop van zijn carrière hebben de kassabonnen van Depp miljarden dollars opgebracht. Er zijn niet veel acteurs die aanspraak kunnen maken op deze prestatie, wat maar weer laat zien hoe succesvol Depp is geweest. Ja, het spelen van Captain Jack Sparrow in de Pirates of the Caribbean-franchise speelde een grote rol in het feit dat zijn kassanummers zulke hoge hoogten bereikten, maar de waarheid is dat Depp uitstekend werk heeft geleverd in een verscheidenheid aan projecten die financiële resultaten hebben opgeleverd. succes op wereldschaal.

Na verloop van tijd krijgt Depp de kans om zijn nalatenschap uit te breiden en zijn plaats in de geschiedenis verder te versterken.

Hoewel Depp het grootste deel van zijn carrière de weg is kwijtgeraakt, hebben recente gebeurtenissen in zijn persoonlijke leven het huidige landschap van zijn acteercarrière sterk bepaald.

Depp's carrière heeft de laatste tijd een paar wendingen gehad

Voor degenen die het hebben gevolgd, ze zijn zich bewust van het feit dat Johnny Depp een lange juridische strijd heeft gevoerd met zijn ex, Amber Heard. Vanwege de aantijgingen tegen Depp heeft hij een aantal spraakmakende werkzaamheden misgelopen.

Variety meldde dat "op 6 november Depp op Instagram aankondigde dat Warner Bros. hem had gevraagd om "op te stappen" van het spelen van Grindelwald in de derde film "Fantastic Beasts". ", schreef de acteur. Warner Bros. bevestigde de terugtrekking van Depp met een korte verklaring, waarbij hij Depp bedankte "voor zijn werk aan de films" en bevestigde dat "de rol van Gellert Grindelwald zal worden herschikt". Terwijl een bron dicht bij de productie zegt dat Rowling Warner Bros.', tot op heden heeft de auteur nog geen openbare opmerking gemaakt over het vertrek van Depp uit de franchise."

Dit was voor velen een schok, aangezien de meesten dachten dat Depp op zijn minst de kans zou krijgen om het filmen van het project af te ronden. In plaats daarvan wierpen de mensen achter de schermen Mads Mikkelsen in de rol, en Depp kreeg de kans.

Het ging in een neerwaartse spiraal, maar onlangs kreeg Depp een nieuwe rol waar fans enthousiast over zijn.

Johnny Depp heeft een rol in de rij

Voor zijn nieuwste project zal Johnny Depp de rol van koning Lodewijk XV op zich nemen in een nog titelloze film van Maiwenn.

Volgens Variety "zal Johnny Depp schitteren als de Franse koning Lodewijk XV in de volgende film geregisseerd door de Franse helmer Maiden ("Polisse," "Mon Roi") wiens opnames deze zomer zullen beginnen, heeft Variety bevestigd. film, waarvan de titel en het exacte plot geheim worden gehouden, wordt geproduceerd door Pascal Caucheteux en Gregoire Sorlat's in Parijs gevestigde Why Not Productions ("A Prophet"), waarbij Wild Bunch International ("Titane") de wereldverkoop verzorgt."

De site gaf ook wat extra context over het Franse koningshuis dat Depp in de film zal spelen.

"Lodewijk XV, die de bijnaam "de geliefde" kreeg en 59 jaar regeerde, de langste in de geschiedenis van Frankrijk na die van Lodewijk XIV. Paradoxaal genoeg stierf Lodewijk XV als een impopulaire koning nadat hij werd beschuldigd van corruptie en losbandigheid, " Variatie toegevoegd.

Dit is niet de eerste keer dat Depp een berucht personage van weleer aanneemt. Enige tijd geleden speelde de acteur Whitey Bulger in Black Mass, en hij speelde ook John Dillinger in Public Enemies.

Het zal nog een hele tijd duren voordat dit project daadwerkelijk het daglicht ziet, maar het zal het begin van een nieuw hoofdstuk in Depps legendarische Hollywood-carrière markeren.

Aanbevolen: